Söndagens kanon och kalkonlista (v.17)

Kanon
1. Att vara långledig -
Det är skönt att vara ledig, och så kan man alltid hoppas på bra väder.
2. Grillad mat - Man får aldrig nog av den, och ett måste till grillat är tzatsiki!
3. Serien är i gång - Alltid skönt att börja med en seger, men många fler ska det bli

Kalkon
Ormar-
  När det blir varmt så kommer dom fram, blä! (Dick har sett en orm, en död sådan)

Av: Dick & Rebecca

Nästan en perfekt dag

Ingen skola idag så dagen började med en sovmorgon till 9.30 typ, klev upp lite senare men ja. Då käkade jag och Dicken frukost och sedan fixade ordning oss och drog till först systemet och sedan ica maxi. Efter det så begav vi oss hemåt för att sätta igång med storstädningen och tvättningen. Äntligen fungerar vår dammsugare igen!

När vi städat klart så satte vi igång grillen och åt världens goaste grillning alltså, eller ja grillning som grillning, men det var underbart gott i alla fall :) MUMS!

Solen skiner och vädret är på topp MEN, här kommer det som inte gör dagen helt perfekt, jag har inte kunnat ta del av vädret på det sätt jag velat, typ suttit ute och solat mm, men de är ju liksom bara början av detta väder, så det hinner jag säkert göra nån annan dag :)

Nu sitter man här och har precis duschat. Väntar typ på att jag ska ringa Emma och fråga när jag får komma. Vi är några tjejer som ska ut idag nämligen, ska bli mkt trevligt! Käka och så innan och snacka skit :)

Ja, så har varit och är min nästan perfekt dag!

Hoppas ni också haft en perfekt dag!

Kram kram kram

.......

Dick är sjuk, kokhet och jobbigt med ögonen, stackarn! Jag vill inte bli sjuk så jag håller mig på avstånd vilket är lite svårt då och då, men vill verkligen inte bli sjuk, är så mycket nu känns det som, seriepremiär imorrn och utgång fredag, partaj troligen även på lördag osv. VILL INTE BLI SJUK! Hoppas han kryar på sig snart, älsklingen min :)

Jag har varit duktig idag, varit i skolan, kommer hem och börjar greja direkt typ, snackar först lite skit med sjuklingen och sedan pluggning, pratade med syrran och planerade valborg, plockade undan, gjorde mat, diskade och ja, det är väl typ de, men jag känner mig i alla fall nöjd.

Dagen skulle egentligen se heeeelt annorlunda ut men ändrade planer sker ofta och det blev ju bra ändå :)

Nu är det roomservice och sedan grey´s!
Hörs!

Ta´ta

Söndagens kanon och kalkonlista (v.16)

Kanon
1. Att dammsugaren är lagad -
Så underbart skönt att kunna dammsuga igen, faktiskt så ska det bli kul att dammsuga :)  
2. Rebecca´s paj - Den blev riktigt lyckad
3. Rönnby Tigers - Grymt lag alltså!

Kalkon
Nej kan tyvärr inte komma på någon pga noll engagemang från en viss person ;)

Av: Dick & Rebecca

Livvakterna

Tycker egentligen inte om svenska polisfilmer, men Livvakterna är fan riktigt bra! Spänning rätt i genom, sen finns de ju lite b-scener också såklart men i det stora hela sitter man på helspänn hela tiden.

Dagen har jag första städat lite, sopat hela lägenheten pga ingen dammsugare. Efter det så drog jag till kusinen och umgicks där några timmar med syster, farbror, JULIA och farmor och även Janeth ett litet tag. Mycket trevligt och mycket gos blev det :D Den där ungen är så sjukt söt så det inte finns något sötare alltså och världens snällaste och gladaste, alltid så kul att träffa henne! :)



Efter det, blev ett tag vi var där, ville liksom aldrig gå därifrån, får aldrig nog av bebisgos :) eller vad säger du syster yster? :) hihi!
Men i alla fall efter det så blev det nästan direkt iväg till sippan för att köpa kebabrulle och pizza. Mums så gott det var! Kebabrullen till mig och pizzan till Dick, men rullen är ju så himla stor så mer en halva är kvar så det blir säkert lite mums imorrn å ;) inte fel!

Dagen har varit helt perfekt och i morgon blir det säkert en lika bra dag med innebandy och fotboll för hela slanten.

Sov gott vakna torrt!  Ta´ta 


Har kommit på en sak...

Tränar jag inte sitter jag vid datorn, äter jag inte sitter jag vid datorn, ser jag inte på tv sitter jag vid datorn, är jag inte i skolan eller pluggar så sitter jag vid datorn, sitter jag inte på toan så sitter jag vid datorn, är jag inte med vänner/Dick så sitter jag vid datorn.

Ja nu vet ni hur mina dagar ser ut och där i mellan städar jag också och tvättar.

Hahaha datorn, vilket liv, och ändå när man håller på med den så gör man ju inget vettigt, spelar spel på king.com eller msnar eller bara gör nada!! Irriterande syssla!!

Men jag är inte bitter ja int! ;)

Nattillinatt!!

P.S I morgon ska jag och min syster hälsa på sötaste ungen, gud vad jag längtar! Gosa bebis :) hihi!


Paj- och tvättdag

Idag har jag varit ledig, eller i alla fall hemma från skolan. Har haft projekt nästan hela dagen. Har tvättat, pluggat, lagat paj och varit och handlat. Hmmm de lät ju inte som jag gjort så väldans mycket, men men, har inte varit helt stil i alla fall.

Pajen som jag gjorde ser väldigt god ut, broccoli/skinka/purjolök/tomat-paj. Jag har inte provsmakat den än utan det ska jag nog göra lite senare eller vänta tills imorgon.
 
Kvällen kommer jag tillbringa framför tv:n. Först Roomservice och sedan Grey´s. Riktig härlig tv-kväll med andra ord :)
 
Imorgon är det skola och dags för redovisning. Vi redovisar om moln, mycket trevligt ämne :) har inte varit svårt att ha hand om, hittat fakta osv. Moln det är något väldigt vackert har jag kommit underfund med, de kan både vara vackra och läskiga, men i stort är de rätt så vackra ändå. Lägger därför in en liten bild på moln :)



Upp 5.00 imorgon...........................+ att det säkert regnar.......... säkert så är det skitkallt.........................usch jag vill inte :(
Men man måste, så är tyvärr verkligheten, leva kring en massa måsten :/ vilken pessimist jag är idag då, men det är ju sanningen. 

Ha en trevlig kväll!

Adíos!

Söndagens kanon och kalkonlista (v.15)

Kanon
1. Grillning på balkongen -
så underbart skönt att kunna göra det på en balkong i april :)
2. Rebecca´s skor - är just för tillfället supernöjd över mina skor av alla dess former, äntligen känns det rätt :)
3. "Giddegrillen" - very nice food alltså!

Kalkon
1. Att ha en dammsugare som är paj -
så hopplöst, ser direkt ut som en bomb i lägenheten..... Men men vad ska man göra, bara att köpa en ny eller laga?!?!
2. Tvätta pass - ingen bra idé alltså, så klantigt så!!

Av: Dick & Rebecca

Lördag

Lördag idag och jag är inte så himla på g vill jag lova. La mig en stund i sängen vid 14.00 och somnade bums. Vaknade senare 15.50 och fick smått lite panik. Sovit bort nästab 2 timmar, men det är ett tecken på att jag inte är riktigt frisk... Halsen känns konstig och gör ont, kroppen vill bara sitta, matlusten finns inte där och jaa typ så känns det. Känner mig inte riktigt på g som jag sa.

Kvällen kommer att se ut följande: ? ? ? Har ingenting planerat, och det känns så skönt, dels för att jag inte är kry men också för att jag kan göra vad jag vill, och match har man imorgon också så no alkohol today, vilket också känns bra, kan liksom inte festa, och känner inte för det heller om jag nu kunde det. Skööööön lördag med andra ord.

Hoppas ni också får en skön lördag!

Nice väder by the way, riktig sommarkänsla!

Ta´ta


Tjo sko

Nu sitter man här med 2 muppar och väntar på att få gå och lägga sig. Tyvärr slipper man inte mupparna då heller, utan de ska dela säng med mig...... Aaaaa ni hörde rätt :P thihihihi!!

Mupparna = Rosalie och Johanna

Heldag har det varit och heldag imorrn blir det också. Mycket trevligt!

Tack och hej lever du!

Hahahaha!

Ta´ta....... och jo förresten Hannibal rising suger fett, alltså sååååååå kass. Mycket stor chans att den hamnar på kanon och kalkonlistan, aaaa inte kanon då alltså ;) och för er som inte vet så kommer ta´ta ifrån just Hannibal, men aaa funderar om ja ska börja skita i det nu... men aaaa och va aaaaa det blir nu. Ääää skit samma! Dryyyyyyyyyyygt att skriva när mupparna sitter här och kollar. ELLLER??????????? :D

ttan doG!  = god natt!

Ta´ta

Helt borta

Mina nycklar är borta!!!!!!!!

Så frustrerande! Fick tillbaka dom igår av syrran i bilen, och nu är dom helt försvunna. Har letat i bilen och där finns dom inte, har letat i hela lägenheten och där finns dom inte heller, blir tokig!!! Hur kan dom bara försvinna sådär?!??!??!?!??!?!? Kan ju inte göra ett jota, är helt fast i lägenheten eftersom Dick jobbar förmiddag.... Aja, får väl fortsätta mitt letande men jag är j*vligt nära att ge upp!

Satan i gatan alltså!

Söndagens kanon och kalkonlista (v.13)

Denna veckas (v.13) lista utgår på grund av tekniska problem, därför utser vi oss själva som kalkon

Av: Dick & Rebecca

Söndagens kanon och kalkonlista (v.14)

Kanon
1. Sola och bada
- Så underbart skönt, snacka om att man kan koppla av och bara njuta
2. Fotboll - Riktigt skönt att spela i värmen med detta härliga gäng
3. Att komma hem - Den känslan är enormt skön, sova i sin säng osv...

Kortfattat blev hela resan till Turkiet en riktig kanon!

Kalkon
1. Att sova själv
- Är man van att alltid ha någon vid sig så är det jobbigt att helt plötsligt inte ha det.... Nyttigt men svårt....

Av: Dick & Rebecca

Hemma igen

Gud så skönt det var att komma hem. Duscha i sin dusch, sova i sin säng + att inte behöva sova utan Dick. Helt ljuvligt skönt! 
Resan har varit helt perfekt, inget att klaga på förutom vädret typ 3 dagar, då det var mulet :( inge roligt för brännan, men lite färg har man allt skaffat sig, men kunde se bättre ut om jag säger så :) Har nog inget att klaga på mer än vädret, kanske maten då, men ändå så gick den att äta, fanns ju alltid apelsiner som man levt på hela veckan och fetaost :) Fanns mycket konstiga grönsaksblandningar med allt var det var, smakade inge vidare. Köttet som man åt var man osäker på vad det var, förmodligen hund eller katt hihihi, neeerå skämt å sido. Man kunde ju bli lite mätt i alla fall.

Fotbollsmässigt var det toppen, riktigt härligt gäng må jag säga. Hade hur kul som helst med er. Tack så jättemycket!! Känner att säsongen kommer att bli alldeles underbar!! Verkligen en bra laddning inför den i alla fall.

Denna dag har varit skön men tröttsam, är helt slut i hela knoppen. Somnade en stund på dagen och ville aldrig vakna, var så himla skönt men tröttare blev man :S Vaknade runt 11-tiden och klädde på oss och käkade frulle och sedan drog vi till IKEA och köpte utemöbler till våran balkong, riktigt fint kommer det bli, funderar bara på vilket färgtema vi ska ha, köpte nämligen orangea kuddar och det kan kanske bli vårat tema, men aaaa får tänka ett tag till. Ingen brådska direkt :) 

Nu så ropar Dick att det är mat om 2 minuter så det är lika bra att jag avslutar här. Ska bli riktigt gott, italiensk ugnstekt korvröra. Låter kanske inge vidare, men det luktar enormt gott!!

På återseende!

Ta´ta

 

Turkland

Tjoho!!
Nu sitter man har i Turklandet och ska snart i vag och trana. Tyvarr sa skiner inte solen ýdag vilket den har gjort hela veckan forutom nu da :( Kanske ar lika bra sa att kroppen far výla lite.

Allt ar toppen har i alla fall. Trevliga rumskompisar och ett harligt fotbollsgang. Ni far ursakta texten kanske ýnte ar sa latt att se vad som star eftersom výssa bokstaver utgar :) kommatecknet fýnns ýnte overhuvudtaget :) Hihi!

Torsdag ýdag och den kommer bland annat att besta av tranýng 2 pass och sedan sa far vý ýn týll antalya for att shoppa lýte. Vem vet kanske sa far ný nagot nar ja kommer hem :) jag och pappa tankte ta tag ý det. Har ný na onskemal ar det bara att hora av er sa kan vý týtta lýte extra pa det :) Pappa halsar sa mycket týll er (syster mor jocke dýck). Under shoppýngrundan sa ska vý ocksa kaka. Jag výlle ha akta turkýsk kebab men det fýck vý ýnte valja emellan sa da far det blý turkýska kottbullar ýstallet HAHAHAHAHA!! Eller ýnte tar nog kycklýng med strýps ýstallet :)

Nej nu ska ja atervanda týll mýna rumskompýsar. Ha de sa bra mýna nara och kara sa ses vý snart ýgen!!
Alskar er!!!

DIck- Alskar dýg ses snart! och ja jag alskar mamma och Rosalýe ocksa :) hýhýhý

Ta`ta

RSS 2.0