Private practice

Nu kommer mina torsdagar äntligen fyllas ut med lite tv-tittande. Jag har nämligen aldrig haft något att kolla på, på torsdagar. Men nu så, äntligen, har det börjat en rätt så okej serie att slösa bort en timme på under torsdagskvällarna.
Lovely!


I morgon är det examination på gymnastiken vilket då innebär: Hjulning, handstående med nedrullning, kullerbytta på plint, grenhopp, hänga i räck (fladdermus, knäsving, överkast, gå ner fint) och sen handvolt om man så vill. Japp, så ser min morgondag ut i skolan, sedan är det träning som gäller.
Nice!


Onödig information

1. När gick du upp idag? 9.30

2. Diamanter eller pärlor? Pärlor 


3. Senaste filmen du såg på bio? Hmm minns inte vad den heter, men var ett bra tag sen i alla fall... tråkigt

4. Senaste TV- program du såg?  Våra bästa år


5. Vad åt du till frukost? 2 grova mackor med skinka på, yoggi och te 

6. Vad är ditt/dina andranamn? Sofie


7. Din favoritmat? Just nu är det korv med bröd men det varierar

8. Vilken mat gillar du inte? Palt


9. Favoritchips? Lättsaltade 


10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Någon bränd här skulle jag tro... Lyssnar inte direkt på nån CD förtillfället.


11. Vilken bil kör du? Ingen


12. Favoritmacka?  Baugette med skinka, avokado, rödlök och tomat. Mums!


13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? De som inte lyssnar när man försöker berätta något som de har frågat om, respektlöst!


14. Vilka är dina favoritkläder?  Jeans och kofta, eller varför inte träningskläder som man alltid går i nuförtiden


15. Om du fick åka vart du ville på semester? Något varmt ställe


16. Favoritklädmärke?  Har inget


17. Var vill du dra dig tillbaka? Till solen och bli brun


18. Favorittid på dagen? Kvällen efter träning


19. Var är du född? Västerås BB


20. Vilken är din favoritsport att se på? Fotboll, friidrott, skidor, skidskytte mm.


21. Coca Cola eller Pepsi? Coca cola


22. Fotboll eller ishockey? Fotboll  


23. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Nattuggla


24. Pedikyr eller manikyr?  Skulle behövas både och men har inte tid


25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag åker till sälen v 11

26. Vad ville du bli när du var liten? Barnmorska och lärare

27. Bästa barndomsminnet? Leka Marie eller varje fredagkväll efter dansen, då mamma städat hela huset och lagat sina egna hamburgare. Det var tider det :-)


28. Varit I Afrika? Nej
 
29. Nånsin rullat in någon I toapapper? Ja, faktiskt på en klassfest :-)


30. Varit med om en bilolycka? Ja tyvärr...


31. Favoritdag I veckan? Fredag


32.Favoritrestaurang? Vet inte


33. Favoritblommor? Tulpaner


34. Favorit-snabbmatsrestaurang? Donken 


35. Äger du en cykel? Jajamensan


36. Vem fick du senaste mailet från? Facebook


37. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Ingen


38. Läggdags? 22-tiden


39. Senaste personerna du delade en middag med? Dick


40. Vad lyssnar du till just nu? Grannens MSN, hör gubben på msn hela tiden


41. Favoritfärg? Beror på vilket sammanhang
 
42. Hur många tatueringar har du? Noll
 
43. Hur har/kommer din dag att se ut? Min dag kommer se ut följande: Vara hemma (ledig), tvätta, städa, plugga, äta och träna.


Klassfest och lite till

Klassfesten bestod av först ett träningspass (BT) på Stallet i Uppsala där Helena hade oss sedan bastades det och grejades. Därefter gick vi till en klasskompis och käkade och hade 5-kamp. Festen avslutades hos en annan klasskompis vid 5.30 där vi Västeråsbruttor skulle sova. Där emellan så var vi på Etage, ett karaoke ställe i Uppsala, där man sjung till Carola, Celine Dion, Green day mm. (inte ensam)
Men tillslut så blev det i alla fall 2 timmars sömn. Gick och la oss 6.00 och klev upp 7.30 oj det är ju inte ens 2 timmar utan 1h 30 min.... Ungefär 9.00 så undervisade man den "nyktra" klassen i handboll i 90 min, efter det var det dags att vara aktiv själv. Tunering i volleyboll, innebandy och basket. Snacka om att man kommer somna ovaggat i natt och tur är väl det eftersom jag ska sova ensam...





Klassfesten var förresten grym!! Mer vill vi ha och jag har en känsla av att det blir en tentafest inom kort, och då ska alla slå på stort, visst?

................................................................................................................................Nu let´s dance


Avokado på hårdmacka...

...det är mumsigt det och det är precis vad jag har ätit idag, alldeles nyss. Bra start när man ska plugga rejält mycket idag (är det tänkt i alla fall) och sen träna. På dagens träningsprogram så står det löpning och det ska faktiskt bli skönt. I måndags på träningen körde vi bland annat intervaller, 10 gånger 100 meter med ett tempo på 18 sekunder ungefär, 75-80 % av max, och gud så skönt det var, efteråt  :-) men det var faktiskt inte så himla jobbigt som jag trodde att det skulle vara under tiden vi sprang.

Nu är det dags att fixa i ordning sig och samtidigt kolla på Våra bästa år  vilket jag inte sett på några dagar, undrar om de har fått fast Marlena?! men det tror jag dock inte eftersom det bara gått några dagar sen jag såg det sist, och programmet brukar ju dra ut på scenerna om man säger så :-) Dryg serie egentligen, men har jag tid så tittar jag gärna :-P som jag vet att många andra också gör, eller hur?!?


 +  = GOTT


Söndag

Tänkte skriva ett inlägg nu eftersom det var ett tag sen, men maten blev precis klar så så blev det med den saken  :-)

Vad säger man?



http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1831856.ab





Isvak

Dagen har varit toppen, gick dock upp tidigt och kom hem rätt sent, så missade därför träningen och tur var väl det med tanke på hur slut man är i kroppen och knoppen.

För övrigt så har dagens stora uppgift handlat om islivräddning, och gud så skoj det var. Hoppade i en isvak som vi sågat ut och sedan skulle vi ta oss upp med hjälp av isdubbar. Vattnet var iskallt men ändå inte så himla kallt som man trodde. Fötterna och händerna var värst men resten av kroppen kändes helt okej.
Detta skulle jag vilja prova igen och vara i längre denna gång, hoppas man får chansen igen, kanske redan på fredag då vi ska ut på långfärdsskridskotur. Ska bli trevligt, hoppas bara vädret fixar så det går att åka.
Lite bilder från dagen kanske passar bra, dock inga då jag ligger i vaken men lite andra då man grillar korv och har det mysigt ute i naturen :-)

                  

RSS 2.0