Solen skiner himlen är blå

Just precis så är det och jag sitter inne, jag måste ju ha nå fel. Jag ska snart sätta mig på balkongen och käka lite lunch som jag inte vet vad den kommer att bestå av.

Igår var det nattorientering som stod på schemat. Jag har svårt för att tycka om orientering när det är ljust och så ska man göra det när det är mörkt. Man såg ju inte ett skit, fast att jag och Cissan varit så duktiga som köpt oss varsin pannlampa, men dom hjälpte oss inte som vi hade velat. Vi hade högre krav på dom... Men men, lite skoj var det allt. Vi lirade lite fotboll innan också och det var skoj. Och när vi väl hade slutat och var redo för nattorientering så kom vi på att man skulle ha grillat med hela klassen och tagit en heldag med en massa aktiviteter, men så blev det inte, man är alltid efterklok.

 


Nu - Balkongen

Underbara dag

Just nu sitter jag här hemma vid datorn, har precis kommit hem. Jag behövde inte vara med på konferensen idag så det är därför jag är hemma så tidigt... JIPPI!
Solen skiner och jag har varit ute hela dagen och haft cykelteknik. Superkul, det fick jag aldrig uppleva under min skoltid, fick ni?

Nu ska jag nog göra en liten fruktsallad och sätta mig på ballen och sörpla lite sol eller i alla fall värme.

Just nu är livet bra underbart!

Bye bye

Bio

Ingen match för mig idag :-( så sitter här framför datorn och är rastlös, men jag tror tjejerna fixade det galant utan mig. Hoppas på vinst och att vi hade ett fint spel, de behöver vi få känna på inför premiären nästa helg.

Ikväll ska jag på bio med syster och Maria. Det var riktigt längesen jag var på bio så det ska bli trevligt. Filmen vi ska se heter 27 dresses. Kan tänka mig att det är en typisk tjejfilm vilket jag älskar :-)




Nu ska jag gå och fixa mig lite så att jag är färdig när syrran ringer.

Sjukt klipp



http://youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA


Enorm huvudvärk

I morse när jag vaknade visste jag inte om jag levde. Hade sån smärta till huvudvärk/migrän att jag inte kunde öppna ögonen. Shit tänkte jag, hur ska jag kunna ha lektioner idag? Det gick verkligen inte, så jag var tvungen att ringa min handledare och berätta att jag inte kunde komma... :-( tråkigt men sant. Mår man inte bra så gör man det inte.

Nu sitter jag här några timmar senare och mår mycket bättre, har dock sovit väldigt mycket och tagit alvedon så det börjar gå över. Nu kan jag öppna ögonen och vara som vanligt, det är bara en liten huvudvärk som ska bort nu och sen är man frisk igen. Det kan jag stå ut med.
Men som jag mådde i morse vill jag inte ens önska min värsta fiende. Fy för huvudvärk/migrän!

Linedance på schemat

I morgon ska jag ha linedance med eleverna. Har precis gjort en liten dans och letat musik som den passar till, och den passar faktiskt till det mesta vilket en linedance ska göra.
Ska bli riktigt skoj att lära ut dansen, hoppas de lär sig den bara. Ska lära Dick den ikväll ;-) hihi, om han vill, vill säga.

Nu ska jag i väg på spelarmöte och sedan träna.

Bye bye!

Ny vecka på ingång

Nu är jag inne på min tredje vfu-vecka och det känns bra. Bara tre veckor kvar sen, och det kommer att gå supersnabbt.
Snart kommer min lärare från Uppsala ut också och tittar på en lektion som jag kommer att ha. Det känns en aning nervigt om jag säger så, men när det är gjort så får man ju höra hur man är som lärare. Man får en liten bekräftelse som man behöver höra då och då, om man verkligen klarar av detta yrke. Jag hoppas att jag har tur att få ha lektionen för en skötsam klass, för det kan lätta otroligt mycket.

Lugn kväll framför tv:n med soltorkade tomater

I kväll blir det till att slöa riktigt ordentligt framför tv:n. Klev upp 6.45 i morse (på en lördag) och det var inte kul må jag säga, men skönt ändå att ha match sådär tidigt, då har man en hel dag kvar sen när man kommer hem att göra något på om man nu orkar det, vilket jag inte gör. Har tidig match imorrn också, får dock sova lite längre, så det ska bli skönt.
Nej nu väntar soffan på att en trött och slö människa ska komma och ligga där. Jag har nästa ont överallt också och jag börjar bli hungrig, men har tyvärr inget gott hemma. Får se vad jag hittar på för något. Är i alla fall sugen på soltorkade tomater och det har jag faktiskt hemma, så vad skulle man kunna göra för gottigt till dom? 

Vi skulle egentligen haft klassfest idag också, men så blev inte fallet, och tur var väl det eftersom jag inte hade kunnat festa då. Riktigt tur alltså!



Nu Soffan

Jag vill...

Jag vill ha längre helg. Jag vill sova länge på morgonen. Jag vill att det ska vara varmt ute. Jag vill vara brun. Jag vill klippa mig. Jag vill vara ledig ett tag, slippa tänka på saker och ting och bara vara, men så är ju inte verkligheten så det är bara att acceptera och gilla läget.

That´s life...



Nu ska jag gå till sängen.

God natt!

En vecka avklarad

Nu återstår det bara 5 veckor kvar på min VFU. Visst, det är otroligt roligt att vara ute och utföra sitt blivande jobb, men man är inte riktigt sig själv och man får inte riktigt göra som man vill, dock är det här första veckan så jag hoppas att det blir som jag vill på slutet. Man är riktigt slut om kvällarna, plus att man tränar varje dag också...men i morgon är jag ledig och har andra planer, och gud så skönt det ska bli!!! Längtar så till att slippa vakna till en klocka, men tyvärr har jag en studieplan som måste skrivas :-S har inte ens börjat.

Nu ringer det, måste gå

Hej då liltå!

RSS 2.0