Nu...

Nu far jag, eller snart om ca 40 min :-D Ha de gött alla här hemma så höres vi snart igen..

Puss och hej Ta´ta

Om några timmar så...

Då sitter man där på planet på väg till Antalaya, Turkiet, för att lira lite fotboll. Inte helt fel må jag säga :-) Kan ju bara hålla tummarna för att man får rätt så mycket sol på köpet också, då vore det perfekt :-D

Dagen har börjat bra. Dick min for iväg vid 9.00 för att åka till Sthlm och umgås med en vän och gå på konsert och grilla mm. Jag gick upp när han gick upp, eller jag var vaken iaf ;-) hade mycket i tankarna och kunde helt enkelt inte somna om. När han gått så satte jag mig vid datorn och där sitter jag än, samtidigt som jag ätit frukost och kollar på tv. Mycket skön morgon faktiskt. Kollar då och då ner på packningen och undrar om allt är med.... Troligen så är det de. Dagen kommer fortsätta att vara lugn och välgit förväntansfull och en j*vla massa väntande, men det är bara att stå ut :-)

16.15 så kommer mina chaufför som ska köra mig till bussen och 17.00 så går bussen iväg mot flygplatsen wiiiiihoooooo :-D Så kul ska det bli!!

Bloggandet kommer därför ha ett uppehåll på en vecka ungefär om det inte finns dator där nere vill säga. Annars få ni ha de toppen. Nu ska ja msn:a vidare med mor för hon skriver ivrigt till mig :-) hihi, blinkar oranget nere i fältet hela tiden ;-)

Ta´ta


En dag kvar...

Japps det är det, till Turkiet alltså :) Idag är det bara packa och fixa lite som gäller, och myspys med Dicken. Känns som jag kommer ta med mig för mycket eller för lite, känner mig liksom inte lugn när det gäller packningen :S men men, huvudsaken att man har med sig fotbollsskor alla P:n och lite kläder så löser sig nog det mesta :) och hudlotion såklart!!!! Att rejält måste.

Nej nu ska jag fortsätta göra det jag höll på med, öhhh?!? inget.. haha eh något finns det allt att göra.

Ha de!!

Ta´ta

Skordags

Jajamensan det var det för mig idag. Slutade 12 idag så var hemma vid 14 och då hade jag lite ärenden på stan att uträtta, till Turkietresan. Och när jag gjort det så shoppade jag 2 par skor. Är riktigt nöjd faktiskt :)





Ett par lite finare men ändå vardagliga och ett par bara vardagliga. Jag kan garantera att det kommer bli mer skoköp denna vår/sommar, härligt att ha flera att välja på :)

Ha en bra dag, nu ska jag kolla inspelade Prison break och käka.

Ta´ta

Söndagens kanon och kalkonlista (v.12)

Kanon
1. Svart och vitt-tema i vardagsrummet -
Shit så fint det blev, riktigt nöjd
2. Rocky - Bättre tidningar/böcker får man leta efter (enligt Dick)
3. TURKIET - Träningsläger i Turkiet, inte helt fel :)

Kalkon
Kan vara att Dick stackarn får vara ensam hemma en hel vecka.... Stackarn....


Ursäkta att denna lista har dröjt men tyvärr har man inte kunnit skriva nå inlägg eller kommit in på denna blogg överhuvudtaget. Men, bättre sent än aldrig ;)

Av: Dick & Rebecca

Soft dag!

Först upp klockan 6.45 och sedan i väg på skolbesök på Hammarby för att göra en massa experiment. Gick väl sisådär, fick prata så himla mycket, men men de är väl bra de i alla fall än att bara vara tyst :) hihi När klockan börjarde ticka till 11.00 så började ja bli smått orolig eftersom eleverna inte såg så klara ut med sina experiment. Ville ju hem fort fort fort, eftersom jag skulle umgås med världens sötaste unge, syrran och farmor. Men till slut så är de klara 11.30 och det blir järnet hem till Drottninggatan för att snabbt springa upp i trappan och ringa syster.  När det är gjort så är det dags för gosning på högst nivå :D hihihi! Man får aldrig nog och man vill aldrig gå därifrån... men det måste man pga träning och sedan en hungrig syster ;) hihi, jodå jag var också lite hungrig faktiskt.
Innan träningen så pluggade jag och vilade i ca 10 min sen ringde jag Emma och fråga om jag fick åka med henne, och det fick jag, så snällt så :) slippa cykla för en gång skull!

Nu sitter jag här och kan summera att dagen inte var så himla soft egentligen, det hände ju något hela tiden, aja, men en mycket trevlig dag då om jag säger så :)
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och glutta tv en liten stund, undrar om jag ska vara vaken tills Dick kommer hem?! Halv tolv... hmmmm och jag ska upp 5.30....?!?!? neeeeee tror inte det va..


Sussa gott! 
Ta´ta

Äntligen funkar det

Jag mailade en på msn messenger och berättade om mitt msnproblem och fick svar direkt om hur jag skulle göra för att lösa det. Perfa!

Idag så har man haft kunskapskontroll, "mini tenta", och för en gång skull så kändes det bra efteråt, fast jag inte pluggat så mycket som jag velat. Men det är ju ett tecken på att jag förstått föreläsningarna mer än vad jag trott :) är nog inte så dum ändå ;) hihi!
Bara för att det kändes bra efteråt så tänkte jag fusksola lite, blev så sugen helt plötsligt när alla andra göra det, man mår ju så bra efter så det kör vi på :)
Annars kommer dagen bara att rulla på, ingen träning och knappt nå på tv, förutom desperate då såklart och det verkar som det kan bli ett bra avsnitt i dag, kan ju alltid hoppas...

I morgon så är det dags för det andra skolbesöket och då ska jag vara hos ett par 4:or. Hoppas det går bra, jag har aldrig varit hos en så "gammal" klass förut, men men alltid bra att få lite nya erfarenheter :) Gud så positiv jag låter i detta inlägg :) hihi! Är nog så nöjd med dagen helt enkelt.

Hoppas ni är lika positiva där ute och tar hand om er själva på ett bra sätt. Unna er saker ibland för det är man värd!!

På återseende! Ta´ta
  

IRRITERANDE!!

Jag kan inte skicka snabbmeddelande på min msn, varken ta emot eller skicka. Blir tokig!!! Hur kan de vara så liksom, kan göra allt annat men inte skicka snabbmeddelanden, åhhhhhh va dryyyyyygt!!!!!!!

Söndagens kanon och kalkonlista (v.11)

Kanon
1. Blender -
Nyttig och läskande, drinkar av alla dess former
2. Dick´s mat (fläskflié m bacon  potatisgratäng rödvinsås och stekta grönsaker, kyckling med salsa och bulgur, ärtsoppa med macka med ost)  - Så underbar god mat den människan gör alltså, mums!
3. Fotbollsskor - Åh mina skor fanns inne, min storlek och allting. Stadium räddade min helg och veckor framöver!

Kalkon
1. MSN -
Kan inte skicka snabbmeddelande till folk och det står inte varför, j*vligt irriterande!!
En liten till kalkon går även till ACO - Har värsta chansen att ta hem hela världscupen när tyskarna skjuter bort sig i första, men människan pallar inte trycket och skjuter bort sig de 3 återståeende skjutningarna, *suck*

Av: Dick & Rebecca

Äntligen fredag!!

Fredagen är här och ännu en skolvecka är avklarad vilket känns bra, men tiden går så himla fort. Hinner inte med känns det som :S

Sitter här nu framför datorn och ska snart börja med maten, potatisgratäng och fläskfilé inrullat i bacon med rödvinssås, mums! Det är min kock som ska göra det, men jag kommer nog hjälp lite iaf ;) typ skala potatis hihi!

Helgen vet jag inte riktigt hur den kommer att se ut, har match i morgon i alla fall, det är det enda jag vet. Förhoppningsvis så kommer jag att köpa fotbollsskor imorrn också men ja, det vet man ju aldrig... Annars så tror jag att det blir rätt lugnt, kan ju hoppas på att man kanske får träffa den sötaste ungen Julia, men aaa.. Får se.

På återseende!

Ta´ta

Måste köpa nya :(

Fy va drygt. Måste nämligen köpa nya fotbollsskor, mina är totalpaj, ingen känsla överhuvudtaget, känner mig så dålig så det finns inte (men det kanske inte beror på skorna hihi). Tittar man ner på skorna så ser det bara fult ut, usch vad jag inte trivs i min "fotbollsmundering" för tillfället, bläääääääää! Och när ska jag hinna köpa nya då?? Var in på Team sportia på stan i måndags men där var han som "hjälpte" mig så otrevlig så där vill jag inte köpa för man fick ju ingen hjälp, IDIOT! Stadium, ja det vet jag inte vad jag ska säga om, är inte så nöjd med den affären längre, vet inte varför men det är bara en känsla jag har..... Får åka till Hälla och handla skor där istället, hoppas på att man få bättre hjälp. Ber till gud att de har mina Copaskor inne, SNÄLLLLLLLLLA!!! Ajaa, nej nu ska jag krypa ner i sängen, är dyngtrött!

Ha de great, och by the way, såååååååå fint väder ute satt och myste i solen utanför skolan idag med några stycken och vilken sommarkänsla man hade då! Alldeles i lä. Kan be till gud där också att det inte blir något bakslag.
Ta´ta

Underbara dag!

Helt sjukt fint väder är det denna dag!!
Känns nästan som sommar... Och jag vill bara börja dona ute på balkongen, köpa bord och stolar och blommor och lyktor och grejer. Ska nämligen fixa till den till sommar, skönt värre!! Har inte gjort det riktigt förr, så det ska bli nice.

Nej nu ska jag käka frulle och sedan plugga och sedan ladda inför match som äger rum i Sthlm ikväll. En aning drygt, men det får gå, dags för match med "nya" laget :) undra vilket nummer jag får, jag vill nämligen inte ha nr 5 längre, det var Suranummer det, nu är det dags för något nytt :)

Ha en underbar dag i solen och vårluften!!

Kram kram kram kram kram kram och just ja, Ta´ta ;)

Söndagens kanon och kalkonlista (v.10)

Kanon
1. Melodifestivalkvällen hos Jennifer -
riktigt skoj var det, lätt en kanon
2. Nystädat - finns det något skönare än när det är riktigt rent och det luktar gott 
3. Messi -
vilken spelare, 3 mål mot Real, så j*vla kung

Kalkon
Vingåker factory outlet -
massor av jeans, inga storlekar, dåligt utbud av kläder, höga förväntningar (Rebecca hade det i alla fall), stoooor besvikelse :(

Av: Dick & Rebecca

Silvstedt för hela slanten :) haha

Yeeeees, you know! Hahaha!

Har varit på melodifestivalkväll hos Jennifer ikväll och det var mycket trevligt. Mycket snack och garv vill jag lova. Tror hon och jag fick en ny idol också ;) Victoria Silvstedt, vilken stjärna!! Hahaha!

Annars har dagen varit rätt så körig. Tog en tur till outlet i Vingåker med Dick och gud vilken besvikelse det blev, inte ett endaste plagg hittade vi, eller jo Dick köpte en tröja tillslut, men det fanns inte ett jota verkligen. Jag hade tänkt att jag skulle komma hem med minst 2 par jeans, men icke picke pö. Fy, aldrig mera Vingåker. Känner stark att den kan komma med på kalkonlistan, men vi får se....... :)

Ska sussa nu. Hoppas ni haft en bra kväll precis som jag!

God natt och Ta´ta  

Mycket att stå i denna dag

Först så har jag varit i skolan, kom hem vid halv ett och då satte jag direkt i gång tvättningen vilket vi har skjutit upp ett tag nu, så det behvös verkligen. Under tvättningen så tänkte jag städa och gå och handla, eller om jag går och handlar efter tvättningen, men det tror jag inte heller för det kommer ta ett tag med tvättningen... Men herregud vad intressant för er då att läsa om när jag ska handla :) haha! Shit the same!

Dick kommer hem sent i dag i alla fall, ungefär vid sex så då tänkte jag vara snäll och ha allting fixat så att han bara kan komma hem och njuta att det är helg :) men förhoppningsvis (och det har han) så har han med sig mat också ;) min lilla kock!

Under kvällen så ska jag bara njuta och mysa och äta massa onyttigt.

Ha en trevlig kväll!!! Vi hörs inom kort.

Ta´ta

Redan onsdag

Och i morgon är det torsdag. Dagarna bara rinner i väg, lite läskigt juh. Känns som man inte hänger med riktigt?!
 Kom nyss hem från träningen. Det gick väl okej, jag tog i och så men så finns det andra som inte gör det och det stör mig så enormt. Vet att man ska gå in i sig själv men fotboll är ju en lagsport och tar inte alla i max så blir ju f*n hela laget drabbat......grrrr.... men men jag ska räkna till 10 och sedan tänka positivt, eller nått?!?!?! Äh, drygt är det i alla fall.

I morgon ska jag ut i skogen med klassen, Hammarskogen närmare bestämt. Kan nog bli trevligt med tanke på att det finns många trevliga människor närvarande. Nice! Kan ju dock hoppas på lite finare väder, åtminstone uppehåll.

Nu ska jag krypa ner till kojs och kolla sporten, lite kallt är det inne i sovrummet också så det ska bli riktigt mysigt vill jag lova.

God natt!!

Ta´ta

Blev inte alls...

...som jag hade tänkt mig denna dag.
Jag har varit och handlat och ska snart börja göra maten som Dick bett mig om, men jag har inte alls gymmat. Jag har pluggat, promenerat och städat garderoben. Det var något jag inte planerat, men så blev det och det var väl behövligt om jag säger så.

Jaja, så kan det gå.

Ha´de!

Ta´ta

3 föreläsningar.....

Ja det skulle jag ha haft idag, men så blev det inte. Jag stannade hemma istället. Känner att jag lika gärna kan läsa i böckerna hellre och plus att jag fick sova lite längre. Hade jag åkte till Uppsala hade jag varit hemma vid 18.30 och det hade inte känts nå bra. Så denna dag blev lite annorlunda än jag tänkt.

....jag fick också i order av Dick att jag skulle laga någon god mat idag eftersom jag är ledig och har all tid i världen, enligt han, men så är det inte riktigt. Visst har jag tid till att laga mat men jag måste plugga också, fixa och dona lite och träna, hade jag tänkt i alla fall. Tänkte åka till gymmet och springa lite och gymma, såklart eftersom det är på ett gym :) och varför jag gör det är för att vi bara ska träna 3 ggr denna vecka och jag känner att jag vill ha 4 pass, så är det.

Så ligger det till för mig, hur ligger det till för dig?!?!

Ta´ta


Nyduschad och nytränad

Nu måste jag tjata om detta väder igen, gud så underbart det har varit idag. Jag har haft riktig vårkänsla idag, allting känns så mycket lättare då. Okej, solen har inte visat sig men just luften känns så vårig. Helt sjukt skönt!

Har nyss tränat, duschat och käkat, riktigt skönt det å. En sak som inte är så skön är att jag nyss fick reda på att min kompis kanske skadat korsbandet, inte roligt. Sänder därför en tanke till henne :( Stå på dig gumman, du klarar det, snart kommer du ut på plan igen, lika het som vanligt!

Annars har dagen rullat på som vanligt, varit på 1 och en halv föreläsning och skulle egentligen varit på en till men vi drog hem tidigare, kändes mycket vettigare :) 

Nej, nu ska jag glutta lite på tv men har ingen aning om på vad, det verkar ju bara vara skit på tv:n på måndagar. Eller i alla fall innan 22.00, för då börjar prison break! YES!! Men jag vet fortfarande inte om jag ska titta på det idag eller spela in det?!?!?! Jag är inte speciellt trött så jag tror att det lutar åt att jag tittar på det idag, kan ju samtidigt vänta på Dick eftersom han är hemma vid 23.30. Det skulle han nog gilla :) lite sällskap är aldrig fel.

Ha en trevlig fortsatt måndag, starten av en ny vecka och allt!

Ta´ta


 


Söndagens kanon och kalkonlista (v.9)

Kanon

1. Söndagens väder
- Gud så underbart, blå himmel och snart vår. Det märktes verkligen idag.
2. Stefan Holm - Han är "söt" och hoppar högt.
 3. Jakobsbergssalongen - 150 spänn för en klippning + att det blir bra


 

Kalkon

Delad kalkon-etta.  Anja Pärsson och Anna Carin Olofsson - Har värsta braiga chansen att vinna och sen så pallar man inte trycket, missar näst sista porten och skjuter bort sig totalt.

Av: Dick & Rebecca

Party party

Har nyss varit och tränat, gud så skönt det var och det gick bra också, vilket alltid är lite extra skönt :)
Denna dag kommer bestå av äta, sova, skidskytte, fixning inför party, bussfärd till skallberget, dricka lite vin, snacka, singstar och slutligen PARTY! Underbar dag faktiskt, hinner med allt jag tycker är roligt.

Hoppas att ni får en lika bra dag som jag!



 

Ta´ta

Fy för snö!

Nu vill jag ha vår!
Tänk va härligt med solsken och slippa använda sin stora tjocka jacka, gud så underbart! Men det ser bra ut i alla fall, det bådar gott för att det snart kommer att bli vår. Plusgrader ute och snön börjar smälta bort, YES!

Snart ska man iväg och klippa sig, skulle egentligen klippt mig i Sura men min frisör var ju ledig idag så det sket sig. Ska klippa mig här i närheten av mitt boende istället och se hur det blir :) haha! Äh, jag gör ju inga större förändringar ändå så, så det är nog lugnt.
Efter klippningen funderar jag på att dra ner på stan, kanske shoppa lite kläder, är sugen på ett par jeans nämligen, men få se hur det blir med det, beror på hur frillan blir ;) hihi!

Är ledig denna dag men har pluggat ändå, vilket är skönt för nu är jag alldeles klar med denna kurs och man kan ha helg med gott samvete och samla nya krafter till nästa kurs som börjar på måndag. Åka 6.30 : /  inte lika kul...
Men som sagt, helgen behöver jag inte tänka ett dugg på skolan utan bara slappa, träna och partaja lite :D Wiiiiihoooooo!!

Ha en trevlig kväll!

Ta´ta


RSS 2.0