Glädje!!!

     

För bra för att...

...vara sant! Så är läget just nu för mig. Det är ett sådant flyt i mitt liv nu så att jag nästan inte tror att det är sant. Vann i dag och Forsby kryssade mot Munktorp, vilket då gjorde så att vi gick upp till division 2. Yeeees! Hålla tummarna bara för att a-laget klarar sig kvar i ettan nu :S hoppas hoppas!
Och sedan flytten, och sedan skolan, det är helt sjukt just nu. Men det är bara att le och känna sig bra, någon gång vänder det säkert men det behöver man inte gå in på nu.

Lev för stunden liksom :)


1:a december

Den första december så flyttar jag och Dick till en lägenhet på tunbyvägen, en trea :-D  Wihoooooooooo!! Nu vet ni det, underbart kul ska det bli, så jävla roligt att flytta och planera och ha sig. Så underbart glad man är då, jag går bara och ler hela tiden, eller ja nästan hela tiden :)

Nu ska jag snart på bio med några brudar. Blir säkert väldans trevligt.

Lördag

Vaknade sent.
Käkade frulle.
Gjorde mig i ordning.
Umgicks med Dick.
Kollade lite VM (Tyskland-Nordkorea).
Åkte till hälla med familjen.
Shoppade satan, eller i alla fall mer än jag gjort på lääääänge.
Käkade på pizza hut.
Shoppade lite mera.
Åkte hem.
Hade lite ångest för att jag handlat så mycket..................men det var jag värd, tydligen :)
Dick kom hem från sin match (vinst 9-8) Grattis till han!
Snackade lite med honom.
Käkade lite smörgåstårta som han hade köpt, MUMS! (anledning: firade vinsten :P haha, tvungen att ha anledning när det gäller att käka sådan lyx mat ju :)
Kollade Sopranos-avsnitt (rätt okej serie faktiskt).
Satt vi datorn lite.
Kollade Svensson Svensson.
Duschade.
Datorn och samtidigt lite småtittade på Babbel babben eller vad det nu heter.
Ja, så har min dag sett ut än så länge.

Sammanfattningsvis: Ganska härlig dag faktiskt, perfekt lördag!




Latin

Det ska jag hålla på med nu ett tag fram över, mycket intressant, kommer verkligen ha nytta av det med eleverna... eller INTE! Men men, det är bara att stå ut.
Rolig kurs är det i alla fall.
Nej nu ska jag förbereda lite inför i morgon, vet inte riktigt vilken buss jag ska ta till exempel.

Och förresten, har ingen kanal 5 och ingen trean, och det känns förjävligt!!
Imorgon börjar ju liksom allting som man vill följa när det gäller tv-tittandet. Men en lösning är på väg, en snäll syster som man har :)

Natti natti

Tillbaka till verkligheten

Tillbaka igen då från min lilla hajk. Mycket trevligt måste jag säga att det har varit. Lärt känna klassen enormt bra och kan inte fatta att vi bara gått 2 veckor tillsammans och inte en hel termin, så bra känns det :) Kul värre!

Idag förresten, så smäller det. Vinna eller försvinna (vi försvinner inte men vi går inte upp i div 2 om vi förlorar) Så jävla härligt nervös man är då, men det ska samtidigt bli skoj! Nu är det bara att köra laget, krossa Forsby!! Yeah!!




Stressigt

I morgon blir det en tokstressig dag. Ska vara i skolan fram till klockan 16.00 och sedan järnet, eller ja gå sin vanliga takt till bussen som kommer stanna på station i Västerås 17.45 då jag ska hoppa in i bilen för att sedan åka hem och dra på sig utklädnings kläderna för att sedan åka till Önsta som jag ska befinna mig på 18.15, egentligen 18.00 men det hinner jag aldrig!
Sedan så är det party party med laget. Ska bli riktigt skoj! Hoppas bara att jag är på rätt humör, annars kan det bli lite drygt... men det är nog ingen fara, laget får peppa upp mig :D hihi

Puhu... ser heller inte fram emot i morgon inte bara på grund av stressen utan vi ska ha friidrott i skolan :S shitpomfritt (hihi skrev precis som man säger det) Men det går säkert bra.

Sänder också en liten ilska med min syster till fuckning jävla ILU med sitt VFU:ande. Suger stort alltså! Grrrrrr....

Natti natti, om jag nu kan sova vill säga, ska sova ensam i natt :(

Skoldags igen då

Fick mig en rejäl sovmorgon, men nu är det dags att ta min tröga cykel och cykla till stationen. Bussen går 10.50. Hemma igen runt 18-tiden.

Ha en underbar dag!


Fullt upp

Snart dags för träning, känns som man knappt hunnit varit hemma nå, men desto skönare sen när träningen sen är slut och jag får cykla hem. Duscha, käka lite och dricka lite varmt te, varit så himla tråkigt väder idag ju + att jag har varit ute typ hela dagen eftersom vi hade bollsporter i skolan utomhus. Regnade nästan hela tiden. Men då det inte regnade så var man ju i alla fall dyngsur. Men men, kul hade vi i alla fall!

Nu ska jag trampa iväg på min tröga cykel, hoppas jag kommer fram någon gång...
Skulle verkligen behöva en ny cykel, men det är mycket nytt jag skulle behöva... Hmmm, tänk om man vore rik.... 


Team Buildning

Hemma igen efter en lååååång dag i skolan. Väldigt lång men mycket rolig. Dagen började med kursintro i ca 1 h 45 min och efter det så hade jag lunch, fån 11.00 till 14.15. Höll man på att bli tokig eller??? Gick själv i skolan en timme och sedan käka jag lunch med en kompis som jag läste ihop med i våras och pratade med syster och Emma lite å, men sedan 13.15 då alla började igen, utom jag såklart, då fick man börja gå runt själv igen. Skitdrygt!
Alltid drygt i början när man inte känner någon. Men sen, runt 13.30 så träffade jag några tjejer från klassen som jag hängde med, och till slut så hängde hela klassen.
14.15 var det dags för Team buildning, och gud så roligt det var! Kom genast närmare flera stycken, massa garva och mycket snack.

Nu känns allt så himla bra och roligt, och jag är så positivt förväntansfull för denna kurs.

Perfekt avslutningen på dagen! Team buildning borde varje kurs starta med :)

Nu är det värsta över så nu är det bara tuta och köra! Som säkert Syster och Jocke gör nu :) Grattis till erat bilköp!

Skolan

I morgon så börjar allvaret. Sommaren är då slut för mig och det är dags att börja göra något vettigt i sitt liv igen. Dagen börja 9.15 med lite kursintro osv, avslutas sedan 16.00 men teambuildning och grejer. Kan nog bli trevligt. Hoppas att det blir en bra klass, hoppas hoppas hoppas!!

Nej nu ska jag fortsätta fixa lite inför i morgon och vara nervös.

Ha de!

RSS 2.0