Vilken vecka!!


Vilken underbar vecka det har varit!
Jag blev godkänd på tentan och sen har jag och Anname gått och blivit Frankespelare. Pricken över i:et var att vi vann DM, och vi slog mitt gamla lag. Det kändes riktigt härligt faktiskt om jag får vara ärlig, och det får jag väl? :-)

Nu One Tree Hill!
Detta blev inge vidare bra inlägg men vad gör det.


Nu fortsätter jag på min dåliga inlägg.

Här kommer en första bild på mig med gröna stället på, synd att inte min kompanjon är med bara, men det blir nog en ny bild inom kort skulle jag tro. Vi ska ju vara med på hemsidan snart som nyförvärv :-)


Det känns riktigt bra att spela i Franke, ett riktigt härligt gäng. Visst, inget kan väl slå det gäng vi hade i IFK men det är en bra stämning i alla fall och man känner sig redan som en i laget.



Nu ska jag gå och förbereda inför imorgon och sedan så ska jag ha lite adventsmys med risgrynsgröt och glögg. Mysigt va?



Äntligen fredag!


Nej här sitter jag framför datorn i myskläder i godan ro och har precis sett på två andra avenyn-avsnitt. En underbar serie, verkligen!

Klockan 12.30 ska jag träffa Cissan för en lunchdate, så alltså är jag rätt sen när det gäller mig för att vara färdig att cykla iväg. Alltså måste jag sätta fart för att komma i tid, men så tänker jag, det kanske är dags för mig att inte komma i tid den här gången, eftersom Cissan säkert räknar med att jag ska vara där i tid, eller till och med att jag är där innan tiden som vi ska träffas på. Jag är nämligen den personen som alltid är där minst 10 min innan den tiden man bestämt, det bara är så.

Nej, nu är det dags att börja fixa förvandlingen och se om de ger något resultat :-) Det återstår att se...


DM ikväll också, det ska bli riktigt kul att sitta på läktaren och kolla, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ångra att jag inte deltog... Typiskt mig!



Jippi!!


JAG KLARADE TENTAN!!
27,5 poäng, VG var 30 så alltså var det helt dumt att vara nervös för att jag inte skulle ha klarat den.


Nu är examen nära.... :-D




Äntligen!


Äntligen har jag en dator hemma som fungerar!

Äntligen har jag bestämt mig när det gäller fotbollen. Jag är nu mera en frankespelare!

Äntligen har jag köpt vinterskor!

Äntligen har jag tagit tag i ringandet av den trasiga lampan utanför vår ytterdörr!

...och ett äntligen till att det är Grey´s om si sådär 15 minuter!



IFK-tjejerna
Jag kommer att sakna mitt lag supermycket, men vi kommer ju hålla kontakten ändå, visst?? Vi får ha såna där fina återträffar då och då och ha ett riktigt partaj nångång! Jag har ju förresten lovat att ni ska få komma hem till mig och festa, och det ska ni, om ni fortfarande vill, vill säga?!
Tack för våra grymma år tillsammans, det har varit riktigt skoj, men som sagt, vi får inte tappa kontakten nu bara för att jag blir grön ;-)



 

Sjukt jobbig dag igår...


Igår var den jobbigaste dagen på länge.
Jag började 9.15 i Uppsala vilket menas att jag var tvungen att gå upp 6.50 för att hinna med bussen som går 7.50. Det var världens jobbigaste väder att cykla i men det gick ändå hyfsat bra. Bussen blev lite försenad så vi kom cirka 10 min försent till seminariet.

När jag väl kom dit så var jag där ända till 18.00. Jag var alltså i skolan från 9.15 till 18.00, fatta vilken dag!!!

Inte nog med det, när jag väl skulle gå till bussen från skolan så blev det lite knapert med tid så jag fick smårusa lite där i snön, förresten är det så himla mycket mer snö i Uppsala än här ska ni veta. Jag kom fram till busshållsplatsen 18.15 och då ska bussen egentligen dyka upp vid min busshållsplats 18.20, men icke sa nicke. 18.53!!! så dök bussen upp. Den var alltså 33 minuter försenad!! Jag skulle först vara hemma i Västerås 19.50 men istället var jag hemma 20.30, snacka om att man var skapligt irriterad.

När bussen till slut kom in på station här i Västerås så hoppade jag på cykeln och började trampa, och man kom verkligen ingenstans. Det var som att cykla mot en vägg som det kom snö ifrån, så himla mycket motvind var det! Jag var så himla tjurig så jag finner inga ord som kan beskriva det humöret. I Uppsala var det alldeles vitt på marken med tjock härlig kramsnö och härliga stora flingor som dalade ner på marken. Här hemma vara det bara slask på marken och små flingor som var så hårda som yrde överallt och ingenstans. Det var inte roligt att vara Rebecca då inte!

Det var dagen igår som var så sjukt jobbig, kände att jag ville berätta om den här efter min frustration igår, men nu är det ny dag med nya tag och idag hoppas jag att jag inte behöver cykla någonstans. Men man vet aldrig, jag kanske är sugen på att dra ner på stan och shoppa skor, för de jag hade på mig igår är verkligen inga vinterskor. Ni hade rätt mamma och pappa, som alltid.
 

Irritation på hög nivå!


Både jag och Dick har något irriterande inom oss som vill ut. Vi vet inte vad det beror på eller vad det är, men det är något som stör oss i alla fall. Vi vet heller inte hur vi ska få bort det men vi hoppas att det försvinner snart så vi kan bli vanliga igen.
För övrigt så har dagen varit skön Jag vaknade sent, käkade en hyffsad god frukost, kollade lite skidor på tv och drog sedan iväg på innebandy. Matchen var mellan VIB-Storvreta där Storvreta vann ganska överlägset, 1-6. Jag var tvungen att gå dit och kolla eftersom en gammal klasskompis lirar i Storvreta, och han gjorde mål också. Grattis till det :-)
Efter matchen var det handling som gällde och efter det matdags och sedan One tree hill, och som alltid: Vilket bra avsnitt! Jag bara älskar den serien sjukt mycket!!

Nu ska jag vänta på min nästa favoritserie nämligen Andra avenyn. Där händer det också grejer ska ni veta.

Tjo på er och förresten, börjar faktiskt irritationen gå över, kanske tack vare detta bloggskrivande?!


JAAAA!!

Vilken revansch han gör då!!!
Nu är han med i matchen igen :-) Wihoooooo!
Heja Markus!!

Men åhhhh....



Han åker ju så bra och har bra inlevelse och provar på det där lilla extra som ingen annan gör, och så trillar han och poängen åker ner direkt! Stackars Markus... Jag lider med honom just nu, åket som skulle bli så bra! Jag håller tummarna för nästa åk! Då är det revansch som gäller!

Go Markus!


Mamma mia-undran?


Låtarna är så mycket bättre på filmen än i verkligheten. En undran jag har är att om den filmen kommer att bli som Grease var för mig när jag var yngre, att det blir en sådan effekt hos kidsen när man hör en Mamma mia-låt som det blev för mig när jag hörde en Grease-låt? Okej, Grease var ju för sig populär långt före jag var född (mer exakt 1978) men man såg ju filmen och den var/är även populär idag etc. och när man hörde/hör någon låt från den filmen så blir man ju glad och ja, förstår ni hur jag tänker?
Eller är Mamma mia-filmen mer riktad till äldre folk, till de som lyssnade på ABBA? Ja men så är det nog...

Den är scenen tycker jag är härlig i filmen. Jag bara ler när jag ser den :-)





Ensam hemma


Jag är ensam hemma ikväll så då blir det till att ta det lugnt och kolla Stjärnor på is.
Igår var jag i Sura och hade myspys med la familia, alltid lika trevligt. Där såg jag på Mamma mia och gud vilken bra film. Man satt och gungade med till den härliga musiken och bara log. Kanske inte den bästa filmen jag sett men klart godkänd.

Nu kollar jag på Rocky 6 som jag trodde att jag inte hade sett men det visade sig att jag har det, men Rockyfilmerna kan man alltid se om och om igen :-)

Ha en trevlig kväll!
Kramelikram


Vilken dag!


Iskallt - Ute
Skola - Hela dagen
Cykla - Svinkallt
Hem - En snabbis
Möte - Ser lovande ut och jag tror att jag kör på det som jag tänkt :-)
Hem - Kolla Andra avenyn och förbereda inför imorgon.
Sängen - 22.00 troligen

Vilken dag alltså!

Imorgon är det ungefär lika fullspäckat men istället för att åka hem så åker jag tåg till Sura där jag ska tillbringa kvällen med familjen. Äta gott och bara mysa. Ser fram emot det efter en rätt så jobbig vecka :-)


Kram på er alla mina läsare, hur många ni nu är? :-)

Tusen tankar kring en liten sak...


Nu har jag pluggat lite men jag kan inte koncentrera mig helt på det jag läser. Jag tänker nämligen tusen tankar samtidigt på andra saker och då är det inte mycket av det man läser som fastnar.

Det jag tänker på kommer att lösa sig men jag tänker på det i alla fall, och känslan är både positiv och negativ. Det är en så stor del av mitt liv, men ändå så är det inte en så stor del i mitt liv. För det finns så mycket annat som är så mycket viktigare. Jag vet att jag babblar nu men jag känner bara för att skriva av mig och då blir det mycket osammanhängade som jag skriver. Allting ordnar sig, det vet jag, och blir det inte bra då är det bara att strunta i det. Jag har inget att förlora så varför inte bara testa? Det kommer att bli så, jag kommer att testa, och fungerar det inte ja då är det ju bara att lägga av.
När jag var liten så kunde jag inte se ett liv utan det, men nu när man är äldre och inte har ambitioner till att bli något "proffs" eller så utan ser det som en roliga och bra motion så kan man faktiskt se ett slut på det hela. Jag kan nog leva ett liv utan det, visst kommer det att bli svårt men det är något jag någon gång kommer att få uppleva. Är det nu eller blir det senare det återstår att se. Jag är i alla fall redo att testa något nytt just nu i alla fall.

Oj vilket jätteproblem detta verkar för mig, men så är det inte, utan detta är bara en sådan stor del i min vardag så det är därför det låter som ett jätteproblem.

Den lilla saken jag tänker kring är fotboll, om ni inte visste det vill säga :-)




11.21


Jag har fortfarande inte öppnat boken...


Hur gör jag...



Hur Svarar du i telefonen:
  aa det är Rebecca.
Hur Gör du när du är kär i fel person: Det händer aldrig, jag är alltid kär i rätt :-)
Tycker du om gul-bil-leken: Nej, ska jag vara ärlig så har jag aldrig lekt den på "riktigt".
Hur mycket pengar har du i plånboken just nu: 390
Hur mycket är klockan: 09.38
Många kontakter har du på msn: 80 (det står faktiskt hur många man har, ni som tror att jag räknat) :-)
Hur spenderar du en regnig dag bäst:  Helst inomhus med något gottigt att äta och något bra på tv:n

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?
Dick - Ttan dog vos ttog ttigvos sittan messa inte tillbaka då blir jag livrädd. Ska sova nu ja. Puss puss svt. (och ni fattar ingenting) hahaha
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Anname
Pussade dig senast? Hmmm tror det var Dick :-)
Vill du kasta en sten i huvudet på? Jag vet faktiskt inte. Ingen tror jag.
Saknar du mest just nu? Vänner
Ska du träffa imorgon? Det är många faktiskt.
Sov du med senast? Dick
Festade du med senast? Cissan, Minelli och Gabriel
Vem fick du senast sms av? Cissan mitt i natten :-)



JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna:
Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Jo, de har väl hänt tyvärr...
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Någon gång måste alla ha gjort det, bara för att prova på för en dag. Så ja det har jag.
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej


Blev lite smått irriterad nyss, såg att hela mitt inlägg som jag skrev igår är helt borta... Fattar ingenting! Så därför blev detta inlägg så här roligt :-)
Jag är ledig idag och ska tillängna mig dagen åt skolarbete, alltså att läsa "Yalla - det är bråttom".

Tjo sko på er som en vän till mig brukar säga.


Dåligt väder denna dag??


Ja, inte blev man direkt nå klokare heller utav mötet... men vi får se vad som händer, det känns ändå som att jag har bestämt mig, så vi får testa ett tag till innan jag tar det absoluta beslutet, än har jag ju tid på mig..

Annars så har dagen bara knallat på som vanligt. Jag cyklade till station imorse klockan 7.20 och det var kallt och det var ännu värre när jag skulle cykla hem 15.50. Jag nästan grät när jag klev in genom dörren när jag kom hem. Jag var så kall och blöt och tyckte så himla synd om mig själv, men jag har mig själv att skylla. Jag var helt fel klädd för att vara utomhus en dag som denna. Jag hade en alldeles för kall jacka och alldeles för tunna vantar och alldeles för dåliga skor.
Det finna inga dåliga väder utan bara dåliga kläder, och det stämmer riktigt bra det. Vädret var inte dåligt idag utan det var mina kläder som var dåliga.


Nu, kolla Vänner sedan vänta på att Andra avenyn ska börja och imorgon är jag ledig. Lovely!

fångad av en stormvind

Anna Mellesmo (anname.blogg.se) har nyss lärt mig hur man lägger upp filmer här på bloggen. Tack för hjälpen, här får du en låt av Carola ;-)




En sak avklarad


Nu är det bara städningen och pluggningen kvar. Tyvärr hamnade jag framför tv:n 12.50 och sitter nu fortfarande framför den, det är så sorgligt att man kan fastna för den serien alltså. Det händer verkligen ingenting i den.
Serien jag pratar om är såklart Våra bästa år.

Herregud säger jag bara...


Bra sömn!


Inatt har jag sovit som en stock och idag är jag frisk som en nötkärna.
Dagen ser ut följande: Plugga, handla och städa. Senare får jag besök, då ska jag bjuda på tacos :-) Vi ska snacka lite skit och kanske planera framtiden, vem vet?! :-)
Så ser min dag ut så det kanske är lika bra att sätta i gång, men vad ska jag börja med? kanske vore bäst att handla först så kan man bara koncentrera sig på att vara inne resten av dagen sen... Mmm så får det bli.

Nu ska jag ut i det fina "vinter"vädret och det ser faktiskt riktigt mysigt ut men lite kallt, det kanske är bäst att sätta på sig mössan.

Tjillevippen så länge då :-)



Dålig sömn...



I natt har jag inte sovit mycket... Jag har haft sådan där trevlig magvärk som jag får lite då och då på grund av dåligt intag när det gäller mat. Det har blivit en hel del onyttigt denna helg så jag har mig själv att skylla.
Magen mår inge vidare nu heller så jag ska väl lägga mig i soffan och försöka sova bort värken, vilket jag inte har lyckats med i natt :-(
Jag vet att jag få ont när jag äter dåligt så varför ska jag äta dåligt och få ont? Nu får jag ge mig, så är det bara! Det är inte värt det att äta onyttigt och få ont i magen, någon motta får det lov att vara.


"Att sköta sig är att se till att man hinner med det roliga."
- Margareta Krook



En lugn kväll ikväll...


Igår var det lite festande som gällde i Uppsala, det var jag och 3 till från min gamla klass. Det var en trevlig kväll och det blev kanske en drink för mycket eller så eftersom jag varit så himla trött idag, men att jag varit trött kan också bero på att vi kanske somnade vid 3.30 och klev upp 8.00 för att hinna med en buss till Västerås. Det blev ju inte så himla mycket sömn direkt... Men tack i alla fall för en trevlig kväll Lisa, Cissan och Gabriel :-)

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med varmkorv och bröd, chirre och fanta, och Stjärnor på is. Sådana kvällar gillar jag speciellt dagen efter man varit ute och partajat.

För övrigt så har jag varit på Skinngubben idag för att Dick skulle köpa någon tröja, jag köpte också något, ett par mörka pösiga jeans. Ett helt okej vardagsplagg.
När vi kom från Köping så skulle vi hyra film på Aros video men det finns ju inga filmer att hyra längre så vi gav upp och åkte hem och lagade rödspätta istället, och gud så gott det var!
 
Nu ska jag fortsätta min lugna hemmakväll och försöka att hålla mig vaken så länge jag kan, vilket känns väldigt svårt...

 
Grattis Sofia "Kryddan" Rydberg 22 år och Johanna Hirvonen 13 år!
Hoppas att ni får en trevlig födelsedag!
Kram på er


"Att känna tacksamhet och inte uttrycka det är som att slå in en present i ett paket men utan att ge bort det."
- William Arthur Ward


24 karat mm...


http://www.youtube.com/watch?v=ca362b1zoJM
http://www.youtube.com/watch?v=8IGkrUfrSMQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7TSIcA2_STQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=p3We9p4QdvY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cwgbQtyaCvk&feature=related

Så jävla lyx! Ni måste se alla klipp!!

Åh jag tittade på lite gamla bilder här på bloggen...

..och då fann jag denna härliga sommarbild på "löjliga" familjen :-) Det var tider det. Det var en riktigt mysig kväll med god mat och mycket skratt.



Hahaha jag skrattar faktiskt bara jag tittar på den. Detta är riktig glädje för mig :-)

Stort frågetecken?



Imorrn är det fest i Uppsala som gäller. Vet dock inte hur många vi blir än, men det spelar ingen roll för vi har alltid skoj ändå :-) Visst då??



Idag ska jag fixa lite och umgås med Dick, åka till systemet och bara mysa lite. En skön torsdag helt enkelt.


Jag är ett stort frågetecken just nu!

Det är allt jag kan säga....


Oj vilket hoppigt inlägg det blev. Men strunt samma... allt behöver inte vara så perfekt hela tiden. Det var så jag tänkte och det var så jag skrev.



Gissa vilken...



När vinet glöder i de fyllda glasen och vi börjar bli i gasen,
då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och varit så blyga vi slutar upp att smyga,
motet kommer efterhand.
Hej, tjo och klackarna i taket! Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Viken reklam snackar jag om???

Fan fan fan!!


Att jag aldrig kan vänta!
Jag har ett stort problem och det är att jag ska avslöja allt innan personen eller jag får reda på svaret/överraskningen etc. Jag kan aldrig hålla mig! Så har det alltid varit, och kommer säkert alltid att vara :-(
Det är min absoluta last här i livet. Vissa röker andra kan inte vänta och berättar och jag är sen sådan. MEN, viktigt att poängtera, jag är inte en sådan som avslöjar hemligheter om någon eller så, inga allvarliga saker som kan såra någon rejält, utan man kan fortfarande ha förtroende hos mig men det är typ andra saker, som jag har köpt eller som jag ska få eller få reda på. Ja, ni förstår säkert!

En sådan sak har hänt just precis nu.

Jag vet vad som händer i One tree hill, det är allt jag säger..... FAN att jag inte kunde vänta!
Men jag tänker inte avslöja det här eftersom jag vet att många som läser denna blogg avgudar den serien.
Så nu lämnar jag det, men jag vet vem han väljer....



Saker jag råkat ut för eller saker som jag bara gör som påminner om det som står här ovan:
# Mamma har varit husvakt och ska få en parfym av grannen. Jag gör så att hon får reda på det (hon ville det själv) men det var väl jag som gjorde så att hon blev tvungen att fråga mig om vad hon skulle få.

# Ett spännande avsnitt på Greys om Meredith ska dö. Jag kan inte vänta till veckan där efter utan kollar youtube.

# Vi ska skoja med mamma (jag, pappa och Rosalie) och har sprutat kaviar på hennes tandborste (med hopp om att hon ska tro att det är tandkräm). Vi sitter i köket och är så förväntansfulla på att hon ska borsta tänderna, men min käft kan inte hålla tyst utan jag är tvungen att berätta innan för henne. Så roligt var det tyckte pappa och Rosalie.

# Vad Dick skulle få i julklapp. Han ville inte att jag skulle säga men till slut var jag så dryg så att han visste det i alla fall.

# Vad jag ska få i present. Jag ställer sådana konstiga frågor och tillslut så vet jag vad jag får. Det händer ganska ofta.

Ja det är sådana typer av saker jag måste få reda på eller måste berätta. Jag kommer inte på några fler just för tillfället, men ni som känner mig kanske har någon mer liknande historia och vet vad jag snackar om.



Detta är inget jag är stolt över, utan detta är ett stort problem hos mig. Jag vet inte varför jag gör det utan det bara händer....



Tisdag


En skön dag idag!

Jag har varit i skolan och sedan tagit det lugnt här hemma och ätit riktigt god mat. Det är nog min favorit just för tillfället (jag byter favoriträtt ganska ofta). Det som står högt på matlistan nu är: Korvstroganoff med ris och sedan en vanlig grönsallad (gurka, tomat och sallad) med en god egengjord balsamvinäger-dressing. Mums så gott det är!! Det rekommenderar jag starkt!

Snart börjar Andra avenyn så jag ska snart gå härifrån och lägga mig i sängen och kolla. Det är riktigt spännande nu, så ni som inte kollar på serien (vilket säkert är många) missar en riktigt bra serie, och jag ljuger inte. Jag vet att det är b-kändisar och riktigt dåliga repliker etc, men jag gillar det ändå och det kan ingen ändra på. Så det så!  :-)

Hepp på er!


"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre"
- Nalle Puh


Spåret


Nu ska jag snart ut i spåret med Anname :-) Vädret suger dock, men det ska ändå bli skönt att löpa lite så man sedan kan äta de goda vaniljbullarna jag fick av mormor med gott samvete
:-) 

Undrar vad man ska ha på sig? Mössa eller inte? Kan vara skönt med tanke på blåsten + regnet, eller det kanske inte regnar längre?!

och sen en sak man kan tänka på......

 Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

-Carola

...och jag har lyckan att ha sådana vänner i mitt liv, tack gode gud att ni finns!

Lycka!


Jag säger bara vilken lycka!! Jag är riktigt glad idag och gladare blev jag alldeles nyss :-D Lovely!

Dagen har varit bra, varit i Sura på lite "privata" undersökningar som bara kvinnor gör, sedan var jag och hälsade på hos mormor. Hos henne bjöds det på goda äggmackor och lite annat gott. Mums! Alltid lika mysigt hos henne. Sedan tog vi en promenad ner på byn och handlade lite och sedan tog jag tåget hem och nu sitter jag här och är alldeles fylld av gläjde. Detta var det bästa som kunde hända faktiskt!

Heppåre!! :-D


"Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem"
- Theo Lingen


One Tree Hill



2 biljetter till Las Vegas. Vill du gifta dig ikväll?
Peyton, Brooke eller Lindsey?

Undrar vem han ringer.... Jag vet faktiskt inte vilken jag vill att han ska ringa, men jag vet i alla fall en han inte ska ringa, och det är Lindsey.

Återstår att se, får ju se svaret om en vecka. Gud så jag längtar!!!



Jag älskar verkligen den här serien! Så jävla bra!!



Söndag - farsdag om man nu måste ha en sådan?!


Kvällen igår blev lyckad. Lagom full, bra road och på ett bra humör med trevligt sällskap. Tack Rosalie, Jennifer, Anname, Anna W, KJ, Ågge och Jobo.
 
Nu ska jag snart se på OTH och det är det bästa med söndagarna, annars så har man väl lite söndagsångest som alltid inför kommande vecka.

...och sen får jag inte glömma. Jag och min syster har världens bästa pappa, så är det bara och det behövs egentligen inte någon riktig dag för att visa det, utan vi älskar han oavsett om det är farsdag eller en vanlig söndag, och mamma är inte så dum hon heller. Vi har helt enkelt de bästa föräldrarna :-)

Nu dags att gå.

Dagens middag: Korv med bröd
Dagens höjdpunkt: Ikea-shopping :-D
Dagens miss: Ingenting än så länge.....



Jag älskar min pappa otroligt mycket. Grattis på farsdag! :-)


Party party


Ikväll är det utgång som gäller. Det ska bli riktigt skoj! Så nu är det bara att tagga till :-D


Gästbloggare hos Frasse


Dagens inlägg kan ni hitta hos Malin Fransson.
www.fraaasse.blogg.se



Uttråkad och omotiverad



Dagen har varit si så där, varken bra eller dålig, pest eller kolera, svart eller vit, rolig eller tråkig eller hur man nu ska uttrycka sig.

Nej jag vet inte vad jag vill skriva i detta inlägg så jag lägger ner försöket. Att det ibland kan vara så svårt att skriva, jag förstår inte...


Dagens höjdpunkt: Kom hem tidigt från skolan

Dagens miss: 2 föreläsningar som inte var så himla bra, alltså att åka till skolan överhuvudtaget! *suck*

Dagens plus: Det fina vädret!

Dagens humör: Omotiverad till det mesta :-(

Dagens vill ha (eller nästan hela veckans vill ha): Nya gardiner till vardagsrummet!

Kommer du att se tillbaka på ditt liv och säga: "Jag önskar att jag hade" eller "Jag är glad att jag gjorde"?
- Zig Ziglar


Tisdag


Idag har jag varit i skolan en väldigt kort stund och det var helt onödigt att åka dit men det kunde man ju inte veta innan.
När jag kom hem så blev jag väldigt trött i hela min kropp och jag är det fortfarande, undra om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är en sådan dag då man ska må dåligt. Hoppas det är det, för jag vill inte bli sjuk, eller jag kan inte bli sjuk, eller rättare sagt jag hinner inte vara sjuk. Det är så det ligger till.

Dagens middag: Makaroner och korv - Jag piffar till det hela med lite amerikansk dressing, kerre, majs och en fin timjankvist.

Dagens höjdpunkt: Kursen verkar inte alls så himla jobbig som den förra, vilket känns riktigt skönt!

Dagens besvikelse: Köpte nytt busskort - De har ändrat priset, från 890 till 1260 kr. Helt sjukt dyrt! Tur att man bara har en termin kvar efter den här.

Detta var dagens tre händelser som är värda att nämna. Både positiv och negativ information.


Herregud alltså vad är det som händer egentligen???????
Inga kommentarer, eller vad säger du Palle? :-)


Duktiga jag!

Idag har jag varit duktig. Jag har verkligen utnyttjat min ledig dag på bästa möjliga sätt. Jag har nämligen rensat!!


  • Skåpet med handdukar, lakan, påslakan och gardiner - Snyggt vikt och sorterat. Få se bara hur länge det är det.
  • Skrubben - Så nu kan man till och med gå där inne :-) Det ni!
  • Byrån i hallen - Mina skolsaker och sedan en till låda med en massa allt-möjligt-saker
  • 2 skåp i köket
  • Frysen
  • Kylen
  • Sorterat mina skolsaker - Satt in i pärmar, lagt upp vad som är idrott och vad som inte är det, lektioner i ordning etc.
  • Lagt ner en massa i förrådet - Sådant som man verkligen inte har användning för just förtillfället
  • Slängt tidningar
  • Bytt kläder i sängen
  • Tvättat - Både disk och tvätt

Ja det är väl det jag har gjort under min lediga dag, plus att jag har förberett mig för morgondagen då en ny kurs börjar. 
Shit vad jag skryter om mig själv nu, men det får man göra lite då och då och just nu är ett sådant tillfälle :-)


 

Måndag


Idag är det måndag och jag är ledig från skolan. Jag känner att jag är sugen på att röja här hemma, som att städa skåp och plocka lite här och där. Inge dammsuga eller så utan bara städa det som inte annars syns.
Det funderar jag skarpt på att göra och det kommer nog bli så att jag gör det.

För övrigt så har jag ont i mina ben, tror det är på grund av vår träning igår + min egna träning innan. Jag körde faktiskt hårt igår med tanke på vad jag gjort efter fotbollens slut, ingenting med andra ord. Så det blev nog en liten chock för kroppen.

Imorgon drar en ny kurs i gång och jag har precis skrivit ut en massa papper och förberett mig inför introduktionen. Måste bara kolla upp litteraturen, men det kan man ju alltid göra när kursen dragit i gång.
 
Nu ska jag återgå till min lediga dag som jag kommer att tillbringa inomhus.


Heppåre!

"En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket"
- Nalle Puh


Helgen



Härliga helg!

Igår hade vi en härlig middag här hos oss med syster och Jocke.
Idag gick jag en härlig promenad med Dick och sedan tränade jag ett härligt fotbollspass med härliga tjejer på swedbank.
Härligt väder har det varit också!
Nu ska jag ha en härlig avslutning på denna helg med massa söndagsmys och One tree hill!

Härliga helg är bara förnamnet för denna helg :-)
Tack alla ni som känner att ni bidrog till att helgen blev så härlig!

Kram på er!


Så härligt!!


Kolla in den här. Jag njuter varje gång. Underbar känsla!
Glöm inte att sätta på ljudet!

http://www.youtube.com/watch?v=kfcRk9rvOAA






....eller inte en underbar känsla! Hahahaha!





RSS 2.0