Fullt upp


Jag har fullt upp i mitt liv just nu för tillfället, men jag kan inte förstå varför eftersom fotbollen är slut och vi har inga träningar. Vad gör jag med min tid egentligen??!?! Jo, pluggar och planerar och försöker hinna med hemmet. Jag tänker plugg hela tiden, när jag hade träningar kunde jag fokusera på det och koppla bort lärarrollen, men nu finns inte träningen så då tänker jag på plugget 24 timmar om dygnet.

Det är det jag gör nu och det låter kanske inte fullt upp för er.... men det är det... tro mig :-( 


Mamma är hemma :-D och det känns hur skönt som helst även fast hon var i rätta händer på sjukhuset, men nu får hon vara i sitt hus, i sin säng osv, och pappa behöver heller inte vara ensam. Det känns riktigt skönt!

Nu, dags att ta tag i läsningen igen :-S usch, jag vill inte........



"Vilja är inget annat än en magisk, stark förmåga att tänka."
- Friedrich Leopold von Hardenberg


Fredag



Snart ska jag äta lunch med pappa, sedan ska vi plocka upp Rosalie för att sedan åka och hälsa på mamma. Hon lät pigg sa pappa, det ska bli skönt att träffa henne.

Runt 17-tiden så drar jag ner på stan för att möta alla och börja festa. Det kan nog bli en trevlig dag trots allt, jag ska i alla fall försöka.



"De kommer förevigt bestå dessa tre: Tro, hopp och kärlek. Men störst av allt är kärleken"



Tankar



Tusen tankar i min hjärna, men det här ska vi klara tillsammans, vi är mycket starkare då!
Älskar er!
Mamma, Pappa, Syster


Snabbesök här hemma


Nu är man hemma på ett kort besök. Har precis kommit hem från "jobbet" och ska nu bara byta kläder och fräscha till mig lite och sedan cykla ner på stan för att köpa alkohol och träffa lite lagisar. Fiffigt namn va?! :-)

Dagen har faktiskt varit riktigt bra än så länge. Jag har undervisat i klassrummet (svenska) och i utomhusmiljö (idrott). Det har gått bra också, nu är det faktiskt riktigt skoj på min "arbetsplats". Nu känner jag åter igen att det är detta som jag verkligen vill jobba med, både i gymnastiksalen och i klassrummet, undrar vart man hamnar någonstans?! Ingen som vet än så länge...

Nej, nu har jag inte tid att sitta här och skriva, jag ska slänga i mig lite kräm och sedan förbereda inför imorgon och sedan cykla och lämna post för att sedan kunna möta upp Anna halv sex för att göra lite "vuxengöra" :-) sådant som inte vissa får än ;-)



"En lärare är en person som i sin ungdom beundrade lärare."
- Henry Louis Mencken



Sista matchen avklarad



Igår spelade vi match, den sista för i år. Vi fick torsk med 6-1, vilket var rätt bra gjort av oss eftersom vi mötte vinnaren i serien plus att vi förlorade med 11-0 förra matchen. Klar förbättning alltså!

Annars så flyter allting på som vanligt, jag pluggar och står i, planerar lektion efter lektion och läser litteratur. Usch, så kommer mitt liv at se ut 4 veckor till, men det är bara att stå ut, tur att man har eleverna som kan pigga upp en. De är allt bra goa :-)

Nu ska jag snart på träning och träffa mitt underbara lag och skratta lite och planera lite fest kanske?!

Nu ringde syrran så måste dra!

Heipa!!

inge citat idag inte


Uppdatering



Har inte haft någon motivation till att skriva blogginlägg denna vecka, men nu ville någon visst ha uppdatering så då är jag väl tvungen att skriva några rader då :-)

Idag är en riktigt skön dag!
Ingen VFU eftersom min handledare bara jobbar 75 %, så på fredagar är hon ledig, så alltså är jag också "ledig", eller jag behöver i alla fall inte åka till skolan och undervisa. Jag har hur mycket plugg som helst att göra hemma, så ledig är jag verkligen inte.

Gick upp 8.00 och satte i gång med plugget direkt, vid 9.30 så var jag klar med just det projektet, att skriva studieplanen. Efter det så gjorde jag frukost, det blev 4 hårda mackor med skinka och avokado på, en skål med lite yoggi och ett glas äppeljuice. Det satt riktigt fint i magen :-) Frukosten åt jag framför tv:n och gissa vad jag tittade på med start 9.50? Jag behöver nog inte berätta vilket program det var, ni som läser detta känner mig nog ganska väl till att gissa rätt :-)
När det var slut så plockade jag lite i lägenheten och donade lite och hamnade här framför datorn.

Så nu sitter jag här och undrar vilken litteratur jag ska läsa.... hmmm, är inte vidare sugen på någon... 

Så jag går nog ut och pumpar mitt bakdäck på cykeln istället.




Ikväll blir det mys med Dick här hemma, vi ska laga mat och äta massa annat gott och bara vara. Helhärlig fredag med andra ord :-)




I morgon är det fotboll som gäller för hela slanten! Runt 14-tiden blir jag hämtad av Ellen och då ska vi till donken och handla lite mat för att sedan åka till Ringvallen för att möta upp Frasse som också handlat donken som vi sedan ska käka där och kolla GIF-BK30. Vilken match alltså! Höjdpunkten på hela veckan :-) Jag, Ellen och Frasse tror att det blir fullsatt så vi har garderat oss med brassestolar som vi ska sitta på, smart va? och då ska vi även paxa en plats åt Palle eftersom hon jobbar till 15, och kommer hon då så får hon säkert ingen plats eftersom det kommer bli fullsatt, så vi ställer ju självklart upp! hahahaha! Vilka fotbollsnördar vi är då :-) men det bjuder vi på, visst?? :-)





På söndag är det också fotboll, men då är det att spela match mot Rågsved som gäller på bortaplan. Årets sista match, ska bli riktigt skönt faktiskt! Sist vi mötte dom blev det 11-0, men nu kommer det säkert se annorlunda ut, eller jag hoppas det i alla fall. 




Oj vilken uppdatering det blev, nästan lite jobbigt att läsa men nu vet ni hur min helg kommer att se ut. Hur kommer eran att se ut?



  

Säg något jag inte gör just nu!!!


Det känns som att jag har väldigt många bollar i luften just nu!!

Jag lagar mat,
jag förbereder morgondagen,
jag tittar i litteratur,
jag tittar på gamla papper,
jag letar efter övningar på lektion.se,
jag pratar på msn med några (inte längre men gjorde för en stund sen),
jag äter mellanmål,
jag laddar min mobil,
jag plockar undan i köket,
jag klär på mig träningskläder,
jag petar mig i näsan för att jag har ett sår där,
jag bloggar,
jag letar citat,
jag kollar facebook,
jag kollar webmailen,
jag kollar pingpong,
jag vill kinga,
jag vill sova.

Jaaaaa så mycket håller jag på med just precis nu, eller en del saker är avklarade men långt ifrån alla.

Nej, inge mer bloggande för idag!

Stressig tisdag må jag säga :-S men det blir ju som man gör det till.....



"Känslan av att någon bryr sig hjälper alltid, för det är känslan av kärlek"
-George E. Woodberry



Så nära....



Men det räckte tyvärr inte till.... 3-3, visst ett bra resultat men så himla orättvist. Aja, bara bryta ihop och komma igen. En match kvar bara och man vet ju aldrig vad som händer. Det blev 1-1 mellan Rågsved och Slagsta nu idag (topplag mot bottenlag), så allt kan hända. Bollen är rund.



"Den enda som hindrar dig från att uppfylla din dröm är du."
- Tom Bradley



Match



Idag gäller det!!
Idag smäller det!
Idag kan allt avgöras!!
Idag vinner vi!!
Idag spelar vi bra!!
Idag är vi ett grymt bra lag!!




Får vi uppleva känslorna igen här till höger om oss??
Hoppas!!







Idag ska vi verkligen vara grymma och visa att tabellen visar fel!!






Nu kör vi!!


Ladies night!


Vilken supertrevlig kväll jag hade igår med mina ladies!! Hela kvällen var helt grym från början till slut!!
Tack mina ladies för en riktigt trevlig kväll!

Det började redan 17.10 då vi vandrade från mig till ABB Arena för att kolla in ladies night. När vi kom dit fick man gå på röda mattan och mingla lite med cinzano bland alla tjejer, i alla möjliga åldrar. Jag trodde att jag skulle vara yngst men det var jag verkligen inte. När man minglat ett tag så blev vi ledda till vårat bord där det bjöds på skaldjursplatå (krabba, räkor, kräftor, hummer och mussla) och till det var det bröd och aioli och någon annan äcklig sås. Det var en upplevelse att äta den maten må jag säga, ingen lätt match direkt. Hade lätt kunnat vara utan det, men de kändes också lite lyxigt på ett sätt att äta det så det förgyllde faktiskt kvällen på sitt vis :-)
Efterrätten var väldigt god, någon form av chokladkaka men tre lager och lite hallonsås till, mums! Jag fick till och med två stycken! De ni :-)

Vid 21.00 drog det i gång, då kom killarna fram, och det blev ett bra drag på alla brudarna. Vi satt dock inte kvar vid bordet då utan gick fram till scen och hoppade, dansade och sjöng. Jag blev då biten i armen av en kärring, så drag var det verkligen!! (Dock inget bitmärke på armen, men det kunde ha blivit.)

De höll på till 23.00 och då drog vi till BMB för att roa mammsen lite på dansgolvet, hon tjatade om att hon ville dit hela kvällen ;-) eller inte, jag och syrran kanske tjatade lite mer :-)
Där blev det mycket dans och dryck och roligt var det!

Kvällen avslutades med en donken, och gud så hungrig man var, för man blev inte direkt mätt av maten som man fick där borta :-)

Ungefär så såg våran kväll ut! Och tack åter igen tjejer, för en otroligt minnesvärd kväll! Älskar er!!














En helkväll endast för tjejer där killarna med stort K står för underhållningen



Hahahaha!



Har suttit framför datorn och lekt lite, hahahaha! Så här blev resultatet! Läckra va?? hahaha!






Köping



Igår var jag, Ellen och Anna i Köping och röjde. Vi var och käkade på donken och kollade på Frasse och tvillingarna som hade innebandymatch.
Kvällen var helt underbar :-)  Det var trevligt sällskap och på vägen dit såg vi en stor älg men framför allt det som är värt att berätta så pratade man med kändisar!....och inte vilka kändisar som helst utan "en annan del av köping kändisarna"! Ja jag vet, helt sjukt! Jag satt brevid Tobbe och snackade, han drack som vanligt sitt kaffe och hade tidigare under dagen druckit Koskenkorva. En annan fick kramar och andra små nyp som faktiskt var lite obehagliga, men det var bara att säga sluta så höll han upp ett tag, jag menar det var ju en kändis och inte någon galning som satt brevid (eller?)...........och om han svär på tv så ska ni veta hur han svär i verkligheten. Det var en riktigt upplevelse må jag säga. Tyvärr fick jag inga bra kort på dom, för vi vågade inte riktigt fråga om vi fick ta, men några bilder fick man allt. Ja du, vilken kväll alltså! Tyvärr blev man ju lite distraherad och kunde inte kolla på matchen så som jag tänkt, men lite såg jag allt :-) och så hejade ju vi och Tobbe på bla. Frasse, hoppas hon hörde det. Tyvärr lät det lite elakt -Kom igen nu Frasse din jävla kärring! Hahaha, ja Tobbe menar ju förstås inget illa utan det är hans sätt att uttrycka sig på :-) men Frasse är säkert van och har hört Tobbe tidigare?! hihihi! Skojigt var det i alla fall! Kanske ska åka till Köping någon mer gång och kolla innebandy, eller varför inte fotboll?! Vem vet...

 
Här har vi kändisarna som jag, Ellen och Anna tillbringade kvällen tillsammans med:




"Att skratta är att motionera" står det i tidningen. Typiskt! Då har jag köpt ett par dyra joggingskor i onödan"
-Jacques Tati


Varför sitter jag här??



Jag har hur mycket som helst att läsa, men gör jag det då?? Neee, sitter här istället och gör ingen nytta överhuvudtaget. Jo, skrev ut lite vfu-uppgifter som ska göras, men det är inte något jag ska prioritera idag. Imorrn har jag arbetslagsträff och då ska vi komma och visa vad vi tycker som ska stå i texten. Kommer jag komma med något eller?? Neee, eller jooo ikväll ska jag skriva ner lite ord, så man alltid säger nått :-)

Nu ska jag ta ut fiskpinnarna ur ugnen och sedan dra på träning. Dagen har för övrigt varit seg, som alla andra dagar med denna kurs, kul att träffa Cissi idag i alla fall :-) alltid nått, slippa sitta ensam och käka varje gång, eller inte varje, nu överdriver jag en del.

Heppåre!


"Det är ok att äta fisk för de har inga känslor."
- Kurt Cubain


Vinst igår :-D



Så underbart skönt!
Vann igår mot Haninge med 3-2! Så jävla sköööööööön seger alltså, finner inga ord. Och jag tror vi vann tack vare våran uppladdning i omklädningsrummet med hjälp av Carola, fångad av en stormvind. Snacka om att bli taggad!!

Bussresan hem bestod mest av att blåsa bubblor med ett fullt tuggummipaket i käften och fy så ont i tungan jag haft idag, vet dock inte om det beror på tuggummi men jag tror att det är på grund av det alla fall.

Här kommer lite bilder från våran härliga bussresa till och från Stockholm, det är bild till och med på globen :-D



Här är vinnaren av den största bubblan :-D vilket då är jag!


Så trevligt har vi på våra bussresor!


Vi går tillsammans
Förenad av kärlekens band
Min längtan vaknar
När du ler och räcker mig din hand



Min morgon, min dag och min kväll


Morgonen och dagen tillbringade jag tillsammans med familjen. Vi käkade en underbar mamma-frukost: Ägg, baugetter, mörkt bröd, hårt bröd, något annat bröd, skinka, keso, paprika, tomater, gurka, leverpastej, ost, yoggi, te, mjölk, hmm säkert något mer som jag glömt. Det är verkligen proppat på hennes bord och tokgott!

Efter frullen och när man var fixad och klar drog vi in till stan för att bli hemskjutsade. Vi svängde också förbi Tati för att mamma skulle köpa jacka, blev även en snabbvisit in på skopunkten där jag, syrran och mamma köpte skor. Alltid bra med köp 3 betala för 2. Perfa! Efter det så åkte vi till Rosalies jobb för att hämta lite grejer och sedan hem.
 
Kvällen har jag tillbringat själv med lite hemmamys framför tv:n. Jag varvar fotbollstittande med lite pluggläsning, går inge vidare med det...tyvärr.

Är lite frusen och känner av min hals så jag sitter nu här och håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk. Match imorrn ju!

A så har man min dag än så länge sett ut ungefär i stora drag.


"Det finns bara ett ställe som är hemma. Och det är där en människa känner sig helt trygg"
- Peter Egge


En blandning av sött och salt



Det är vad jag bjuder på idag :-) Lite allt möjligt som hänt i mitt liv. Se och njut
:-)

Bilder på mitt underbara lag, bussförfest och lite fikastund i omklädningsrummet :-)

     



Bilder från årets marknad. Blev lite karusell med Julia och fick en jättefin välkommenkrans av farmor. Fin va?? :-)

    




En dag på stan med mormor, mamma och syrran. Mycket trevlig dag. Kram på er!

        




Bio och en underbar middag på kolgrillbaren med syster. Var en supermysig kväll! Tack så mycket!!
Se hur hon verkligen njuter av maten. 

  


Min underbara pojkvän!!


Älskar dig!



"En blandning av sött, en blandning av salt, en blandning av sött och salt!"




Full fart



Nu är det full fart i mitt liv. Skolan är i gång på allvar, sedan har man träningar och sen mår min kropp inge vidare. Undrar om jag håller på att bli sjuk eller så, Dick är nämligen sjuk så jag kommer säkert att bli smittad.

Går i skolan hela veckan så jag kommer inte hinna att blogga, känns som att det inte är en viktig prioritering i mitt liv just nu.

Ja, full fart som sagt. Hoppas jag får all min litteratur ikväll, annars kommer jag att var ännu mer stressad i morgon än vad jag varit idag. Åh, hoppas den här terminen går fort, känner inte alls för att plugga längre och speciellt inte denna kurs :-(



"Stress är de handbojor man bär runt hjärtat"
- Helmut Qualtinger



RSS 2.0