Plockdag

Idag så har jag bara gått runt och plockat lite i lägenheten, städat, vattnat blommor, plockat tvätt och bara luffat runt för mig själv.
Snart ska jag käka lite mat och sedan gå till affären för att köpa frimärken och posta lite brev.
Soft dag har det varit och det kommer nog fortsätta att vara det. Träning ikväll och sedan ska jag till Sura och umgås.

Sov knappt nå i natt, har ett brummande svagt ljud i sovrummet, vet inte vart det kommer ifrån om det är hos grannen eller om det är nå i taket eller nått. Skitdrygt är det i alla fall.... och sedan inbillar jag mig så mycket när jag ska sova ensam... aja bara ljudet försvinner så är det lugnt. Stör så otroligt mycket när man ska sova!

Party party

Igår var det "syskonparty" här hemma, Rydberg vs Zackrisson :) Vi hade riktigt skoj! Tack tjejor! Förfest här och sedan sjökrogen, mindre skoj dock på sjökrogen, men men dansa fick vi ju göra i alla fall.

Nu har Dick åkt till Smögen i 1 vecka..... Det innebär alltså att jag ska sova själv i 1 VECKA, hmmmm hur ska detta sluta :) hihi! Första natten gick bra, men då var man ju inte i så himla nyktert tillstånd direkt. Kommer nog åka till Sura en del och så får jag väl göra mycket på dagarna så att man blir riktigt trött och kan somna om nätterna, men det löser sig nog :)

Nej nu ska jag fixa mig lite och sedan ta cykeln till syster för att därefter åka vidare till Skiljebo. Där vi då kommer att umgås med JULIA, längtar sååååå efter att gulla lite :) thihihi, var ett tag sen....

Nej, ha en bra dag så höres vi inom kort!

Ta´ta

Hemma

Borta var det alldeles underbart men hemma kommer alltid att vara bäst. Sin egen säng, familj, svensk mat, vänner, fotboll och ja allt var det nu är.

Resan har varit helt underbar. Har bara sett sol sol sol och åter sol. Dagarna såg oftast likadana ut, frukost, stranden, vila och sen så varierade det lite. Helt perfekt resa! :) Lite drygt att åka dit bara och att åka hem. Speciellt att åka hem, då började man flagna bort färgen, i alla fall i ansiktet :( Men men det bjuder vi på :)

Nu ska jag äntligen träna, ska bli så skönt att röra en boll, längtat så!!

Lite bilder kommer inom kort.

Ciao ciao!


Morgondagen

Då smäller det!

Då är det dags att hoppa in i bilen och köra mot Italien. Shit va spännande det ska bli! Jag och Dick i en bil i 2 veckor, eller ja en vecka har vi ju hotell i Italien så då blir det ju inte så mycket bil. Ja, nu är det dags att göra det sista, PACKA!
Har knappt börjat, eller jooo men aaa, alltid jobbigt att packa, hur mycket behöver man och vad behöver man absolut inte. Jag är kass på packning, tar alltid med mig för mycket, som min mor ;) hihi! Fin sida man ärvt, ärft, ärvit  (eller hur det stavas, usch vilket drygt ord!!!).

Nej nu kan jag inte sitta här och slöa. Jag kommer föra en skriftliga blogg med hand varje dag för att komma ihåg vad man gjort och varit mm. Ni när och kära kommer att få ta del av den, ni andra tyvärr...

Ha det så trevligt här i Sverige, hoppas vädret hänger i, och att det blir ännu mera regn ;) hihi

Ses och hörs när jag kommer hem runt den 23 24 juli!

Ciao ciao!

Barnvaktsbilder

Sötaste ungen........och kolla in den sista bilden, var bara tvungen att visa den :) hihi


       

Citat

"Ibland blir det inte som man har tänkt sig"

Barnvakt

Idag är det barnpassning som står på schemat, med syster yster. Ska bli mycket roligt!

Ny går flickan också så då lär det bli full fart :) hihi

Hörs!


image75

Bästa veckodagen?

Nu är det äntligen fredag!

Undra hur många som känner den känslan som jag gör när det är fredag?

Det måste ju lätt vara den bästa veckodagen.

Festar man så är man bakis på en lördag, vilket är helt perfekt eftersom man då har en hel söndag att ta till vara på än om man festar på en lördag, då jobbet/skolan är på måndag.

Helgen börjar denna dag, man slutar från jobbet/skolan och är ledig och livet är underbart, kan göra precis vad man vill och man har ändå liksom hela helgen framför sig.

Min fredag har inte börjat kan man säga, har nu dessa timmar sen jag vaknade bara varit. Min dag börjar snart, då Dick kommer hem. Då ska vi käka lite lunch, han ska få sova lite eftersom han jobbat sen 5.00 i morse och efter det ska vi dra till Björnö och löpa spåret där. Vädret ser ut att vara fint så det blir nog en helt perfa dag. Efter det ska vi nog och handla lite och sen blir det bara mys med mycket gott att äta och planering av Italienresan! :) Yeees!

Det blir nog en bra fredag det här! Lätt den bästa dagen den här veckan i alla fall.

Vad tycker ni om fredagen, är det den bästa veckodagen eller hur tänker ni?

Träning med Dick

Har nyss haft ett träningspass med Dicken. Mycket trevligt och mycket skönt att röra på sig och inte behöva träna själv, hatar nämligen det. Var först ute och gick/sprang 40 min och sedan avsluta vi med ett styrkepass.

Nu ska jag i väg till Jennifer, där det blir film och en aning snack kan jag tro :)

Ha de great!

Långtråkigt

Jag sa ju att jag hade långtråkigt. Lite kul fakta i min mobil :P kul för mig i alla fall!

Vem ringde du senast?
Mamma o pappa

Vem ringde senast dig ?
Mamma

Vad står det under ditt 5:e mottagna sms ? 
Haha. Nja slutade hemma hos mig tillslut. Kl 6. Haha. Sov lite hemma hos någon annan först. Men som sagt sov. Vilken kväll. Puss puss

Vem skickade 12:e mottagna sms ?
Pettri pitt

Har du några utkast ?
Nej

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms ?
Hej gumman. Hur är det. Hörde att du har ont i munnen. Stackare. Lider med dig. Kul igår ju. Hade verkligen jättekul. En del att berätta för dig. Haha. Puss

Vad är ditt rekord i snake ?
Oj, det minns jag inte, men man var väl bra på det har jag för mig :P

Vad har du för kontakter som börjar på:

J: Jane, Janeth, Janika, Janne Holm, Jeanette, Jennifer, Jenny E, Jessica, Jessica Lindefalk, Jimmy Pajala, Jocke G, Joel H, Johanna H, Johanna Löfgren, Johanna Sp3sa, Jokken, Jonatan H, Josefin kusin, Jossa J, Jovi,  

N:  Nina nyfiken 

T: Tage och Thess

M: Madde, Malin Börj, Malin S, Malin T, Malin W, Malishma nyfiken, Mamma, Maria Engström, Maria Konta, Maria Rydberg, Martin, Mobilsvar, Mobilsvar utl, Mor & far, Mormor

Vad står det på dina påminnelser ?
Inget

Har du privat nummer just nu ?
Nej

Vad står det på ditt äldsta meddelande?
03/02/04
Hej underbarast! Ville bara säga att jag tycker om dig...Mycket! Ha d så kul på träningen! Hörs ikväll. PUSSAR!

vad skrev du i det sista meddelandet?
Hej söt! Ska inte till Jempa förrän vid sex sju så du vet. Jag har lagat mat till dig, nyttig mat! :) Puss puss

Hihi va kul detta var ändå! :)

Matlagning

Har nyss lagat mat, tonfisksås med nån ny fullkornspasta från AXA. Smakade helt okej faktiskt, hoppas Dick tycker detsamma :)

Denna dag har varit långtråkig, inte gjort ett jota, vädret är skumt, vill inte städa eftersom jag vill göra det lite längre fram med tanke på att vi åker på onsdag, så det är extra fräscht när vi kommer hem :) man får ju inte vara dum heller. Tvätta vill jag också vänta med men att städa skåp och garderober det hade jag faktiskt kunnat gjort, men så blev inte fallet.

Tyvärr

Kanske imorgon, eller nej, då är det mysdag med Dicken som gäller. Kanske på lördag, nej då är det barnpassning som gäller åt gullungen med syster. Kanske på söndag, aaa faktiskt kanske på söndag :)

Hej!

Löpning

Vaknade imorse och kände att idag måste jag ta tag i träningen, och det gjorde jag. Käkade frulle och kollade på våra bästa år och sedan så bar det i väg. 40 minuters löpning och sedan ett mage/rygg-pass efter det. Kände mig mycket duktig efter det :)

Underbar start på dagen!

Förresten, om 1 vecka bär det i väg till Italien, shit va spännande och kul det ska bli! Du och jag Dick :)


Suradagarna

Grymt skoj var det i lördags! De som jag festade med var:
              
Mamma var även med på ett hörn.

Innan vi skulle gå kom killarna.

Då blev det livat i holken :)
       
Alltid lika roligt att gå ner till parken, då händer det skumma saker vill jag lova :)
       

Kvällen var väldigt lyckad som ni kan se :) Tack tjejer och killar!


Tjejkväll med mor min :)

Supermysig dag!
Det åts smörgåstårta, det dracks lite öl, en massa godis slank ner i magen och en supermysig film tittades på.

Tack mor för i torsdags :) mycket trevligt!

 

RSS 2.0