Onsdag

Denna delkurs som jag läser nu är också snart slut, har bara imorgon kvar och sedan är man ledig på fredag. Det har nästan varit så nu ett bra tag, att jag är ledig på fredag, eller ledig och ledig vet jag inte, plugga finns det ju alltid att göra. Säkert denna fredag också, skriva labbrapport eller något liknande, men men, smällar man får ta :)

På lördag blir det i alla fall partaj med lite singstar hos syster yster vilket jag vet kommer bli skitskoj! tack syster för att vi är hos dig/er, alltid lika trevligt!

Nu ska jag ta tag i matfrågan som alltid är lika trevlig, eller INTE!! Jag hatar verkligen den, usch, fy och bläää. Tur att man har världens bästa pojkvän som älskar att laga mat i alla fall :D visst Dick?? hihi!

Ta´ta

Snart träning...

i detta skitväder.... Usch vad jag är trött på detta snöande alltså. Nu vill jag ha vår!! Tänk så underbart det är med sol och värme, slippa klä på sig (alltså ytterkläderna). Gud vad jag längtar...
Något som är positivt är i alla fall att det inte är så kallt, bara några grader faktiskt, skönt.

Annars har det inte hänt mycket vill jag lova, haft kunskapskontroll idag och det gick inge vidare, är verkligen inte nöjd :( kan ju be till nån där uppe att man åtminstone fick 15 rätt så man slipper göra om! :S

Nu ska jag dra och träna, ska blir riktigt skönt och roligt. Fotboll är så himlans kul just nu, skön skönt!

Ta´ta

Söndagens kanon och kalkonlista (v.8)


Kanon

1. Bulgur -
Tänk att vi hittade detta fenomen än att bara äta ris och pasta, mums!
2. Black and white på Apalby Wärdshus - Var nästan lika god som på Kungshamn (restaurang Moby Dick).
3. JFK - Bra film, alla borde se den någon gång i livet!

Kalkon

Vädret och halsont-feber-snorig-huvudvärk-kroppsvärk -
Kan det bli värre, först må dåligt och sedan titta ut genom fönstret och se detta väder, usch! 


Av: Dick och Rebecca

Lördag

189787-5


Nu ska jag och Dicken ha mys framför tv:n och kolla på den underbara (eller inte) melodifestivalen. Har käkat gott och ska nu bara ta de luuuuuugnt!

Hoppa ni också får en underbar kväll! :)



Ta´ta allesammans!

Varför tar jag inte tag i något!?!?!?

Jag vill göra så mycket men jag gör istället ingenting... Vill handla, städa, plocka lite med allt möjligt, käka, duscha, plugga.......mm MEN INGET AV DET GÖR JAG!!

Jag blir tokig alltså... men får just nu lite goda råd av min syster, att jag först ska duscha och sedan börja om från början. Ta en sak i taget, få lite nya krafter.



Japp, nu börjar jag. Hopp in i duschen och sen bara köra på!

Ta´ta

Fredag och jag har tappat rösten :(

Nu är det äntligen helg och jag har tappat rösten. Är så hes så det är skrämmande när jag pratar eftersom jag inte känner igen min röst och så är det så jobbigt för man måste anstränga sig så för att få fram nå ljud överhuvudtaget :( inte kul...

Denna dag är jag ledig från skolan vilket är skönt eftersom min röst inte fungerar så bra och denna dag har bestått av filmtittande med min sjuka Dick, JFK. Den var faktiskt riktigt bra, synd bara att man inte vet vad som hänt egentligen, vem som dödade JFK osv... Det lär man nog aldrig få reda på, vilket är tråkigt... Nu är man lite mer insatt än vad man varit tidigare, Dicks fel :) hihi men de är lite intressant också.
Det som komma skall är slappning som gäller och att försöka inte prata så himla mycket...

Nu ska jag försöka att gå och äta lite och sedan dra ner och handla lite gott inför i kväll. Ha en toppen dag nu, så höres vi!

Ta´ta

Tisdag

Kom hem vid halv fyra, började direkt med att laga mat och diska mm. Maten som jag gjorde blev makaronpudding, gud så fin den blev. Hoppas den smakar lika bra som den ser ut, men det gör det väl inte så klart....
Dagen kommer följande att bestå av lite plugg och sedan bär det av till Ringvallen då det är dags för träning. Tyvärr så finns det en risk för att det kommer att bli kallt, men det är bara att bita ihop, inte vika ner sig här inte!
Efter det så är det duschning och ätning som gäller. Kan nog vara så att Dick är hemma när jag kommer hem eftersom han inte alls känner sig så kry :( stackarn.. Många som är förkylda nu, som t ex min syster. Sänder en liten hälsning till henne: - Krya på dig gumman!

Nej nu är det dags att ta itu med att smaka av min fina mat (i alla fall som den ser ut). Tack för mig!

// Pucko (enligt min mamma) hihihi! 

Måndag

Och så var det måndag och snart dags för träning. Skulle egentligen ha slutat 15.00 idag men vi struntade i den sista föreläsningen och åkte hem redan 12.15. Riktigt skönt, men det var inge ledigt ändå när man kom hem utan då pluggade man, vilket jag är stolt över, trodde aldrig jag skulle göra det, men fel tanke av mig :)
Varför vi struntade i den sista föreläsning var pga föreläsaren. Det gick inte att lyssna på honom, ingenting var vettigt och det kändes bara mer invecklat om man suttit kvar. Herre gud säger jag bara!

Annars har det inte hänt så himla mycket än på denna dag, men som sagt kanske händer något skojsigt på träningen, eller inte.... :) hihi!
Ha det gött!


Over and out.

Söndagens kanon och kalkonlista (v.7)

Kanon
  1. Julia - Världens sötaste kusin 
  2. Fredagsmiddagen - Ugnstektfläskfilé med vitlök och färska tomater med kryddad klyftpotatis
  3. Dicks nya mobiltelefon - Sony Ericsson Z550i (kan inte fatta att han ÄNTLIGEN köpt en ny)
     
Kalkon

1.   Baksmälla - Varför måste man må dåligt när man mådde så bra igår




Av: Dick & Rebecca



Dagen efter...

Man mår som man förtjänar, men samtidigt så är det nästan värt det eftersom det var så himla trevligt igår. Jag hoppas ni andra som var där tycker detsamma :)

Denna dag kommer följas upp med mycket mys och mycket flottig mat, MEN, det blir inte pizza eller något sådant om ni trodde det. Tro det eller ej så blir det soppa. Ja, jag fattar det knappt själv men kocken bestämmer... Haha! Men vet också att det nog kommer bli en del av annat massa flott så som chips och dipp så det räcker och blir över.

Nu ska jag återvända till sängen och fortsätta slöa, ska snart ta klivet ut till vardagsrummet men inte riktigt än, så mycket skönare i sängen!

Over and out.
   

Helg helg, denna underbara helg

Julia

Som jag har längtat till denna helg.... Det blir bland annat  25-års fest för pojken min men innan den så ska jag till Sura och gulla med världens sötaste unge, min kusin! Ska bli så himla mysigt, var så längesen man såg henne och ja, det ska bli mycket gullande i alla fall :)

Efter det så är det dags för party här hemma, och det är ju inte heller så fel, tror det kan bli mycket trevligt och alltid trevligt med ett glas vin...... men gissar på att det blir fler :)
 
På söndag blir det nog till att ta det lugnt, kolla tv och bara vara, ladda inför kommande vecka...

Nej nu ska jag fortsätta kolla tv och vara social med Dicken. Ha en trevlig helg allesammans som läser detta, för det ska i alla fall jag ha :)


Skriver ännu en gång :)

Har inget att göra så då kan jag lika bra skriva om denna sköna dag jag haft.

Dagen började med att jag bestämt mig för att sova länge, så då sov jag till 9.30 ungefär. Då gick jag direkt ner till tvättstugan och slängde i en maskin. Sedan tvättade jag fram till 15.30. Under tiden jag tvättade så skapade ja bloggen och kollade på våra bästa år, gud va de är segt. De hade fan samma kläder på sig sen sist jag såg och de var riktigt längesen...
Men men, efter tvättningen kom Dick hem och då fikade vi. Klockan 16.10 cyklade jag till gymmet där jag skulle träffa Jennifer. Vi gymmade på bra och hade det trevligt, avslutade med duschning och bastu. Så skönt så! Cyklade hem och vart svettig igen typ, käkade mat och kollade OC och nu så sitter man här och käkar salta pinnar :) 

Avslutningsvis så kan jag säga att dagen varit riktigt bra. Lugn men samtidigt inte med tanke på att man gymmat och tvättat :) Nyttig men ändå inte eftersom jag fikat och käkat oinnar och rolig men ändå inte eftersom jag tvättat, och det är inte särskilt roligt om jag säger så :) Hihi. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och lösa sudoku och vänta på att Dick kommer hem, han har nämligen tränat.

Men men ha de gött ni som följt mig denna dag men min nya blogg och allt, så höres vi inom kort!

På återseende.    ®

Ut i snön, cykla till gymmet

Japp, de är vad man ska göra, men först så ska jag och Dicken fika lite hjärtkakor som han har köpt :) Lite "hjärtansdagmys" hihi :)

Snö snö snö....

Precis, de är bara snö snö och snö, så därför tänkte jag att jag skulle ta och skapa mig en blogg. Jag är ju jämt så nyfiken och tittar på andras bloggar, så därför vore det mer rättvist om jag hade en egen. Så de är enbart därför jag skapar en blogg :)

Nu är den gjord och jag vet att vissa i alla fall kommer att bli riktigt glada. Hahaha!

Ha en bra dag!



RSS 2.0