Rätt ska vara rätt!




Jag fick ett alldels eget inlägg av http://fraaasse.blogg.se/ och då vill jag också ge henne ett alldels eget inlägg. Så det här är till dig Malin Fransson (paff va att jag använde ditt riktiga namn?) :-) hihi

Ha de så kul ikväll med ditt festande, men ta det luuuuuugnt och ta inte 3 i taget, utan det räcker med 1. Du vet vad jag menar :-D




Ciao / Rerre


Nu är det gjort!


...och det gick faktiskt rätt så bra, jag svarade på allt och det kändes inte alltför tokigt. MEN, man vet ju aldrig, jag gjorde i alla fall allt jag kunde, jag hade inget mer att ge.

Och och och vad är det som ligger ute på marken då?? Snö!! Helt sjukt ju. 30 oktober 2008 kom den första snön, för den kom ju faktiskt redan igår. Men jag vet inte, jag gillart :-) mysfaktor på hög nivå, jobbigt för alla bilar bara som har sommardäck fortfarande. Ni får ta det försiktigt och det kanske till och med är dags att byta!

Idag ska jag bara ta de lgunt och vara, inte ha nå planerat eller så utan bara vara. Tror kanske att jag måste städa och ha mig, men det är inget måste utan det gör jag bara om jag känner för det. Härligt!!

Nu ska jag kolla runt lite här på datorn och sedan kinga lite och sedan fixa i ordning mig. Syrran undra om jag ville göra henna sällskap på stan en stund runt 15 och det tror jag faktiskt att jag vill :-) så ska messa henne snart och säga det.

Kvällen ska bara tas med lugn, äta gott och mysa med D, lovely!



Vad ska ni göra mina underbara läsare?? :-)


"Descanzar es salud - att vila är hälsosamt"
- spanskt ordspråk


Om några timmar är det dags...


Om exakt 4 timmar så har jag förhoppningsvis börjat att skriva lite på fråga 1............ Sitter här nu och laddar med king och tittar lite i papprena. Vill bara åka i väg nu och göra skiten. 11.30 kommer chauffören och jag kommer inte vara hemma förrän 18.40 kanske, eller något sånt. Jag brukar vara klar med tentor rätt snabbt men denna gång tror jag verkligen att jag kommer att sitta till prick 17.00. Det känns i alla fall så.

Hoppas att man är "människa i huvudet" när man väl är klar, har varit lite koko de senaste dagarna... Känns som att jag behöver vara "normal" ett tag, eller i alla fall fram till tisdag, då nästa kurs börjar :-( men men, det är bara att hänga i, snart är studietiden över.

Nu - Kinga
Sen - Packa väskan
Efter det - Fixa matlådan
Efter det - Åka bil
Klockan 13.00 - Skriva tenta
Klockan 17.00 - Förhoppningsvis klar och glad eller ledsen, ingen som vet än så länge.... jag återkommer.

Bye bye



"Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en."
- Nalle Puh



Paus i pluggandet


Lite nostalgi till min syster. Minns du?? hahahahaha!!

http://www.youtube.com/watch?v=Axzec9L8-JA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zQs41CJ6Uic&feature=related



Sista chansen nu...


I morgon så är det tentadags. Jag har haft 3 dagar på mig att verkligen tokplugga men jag har inte kommit upp till pluggnivå jag vill. Så det känns väl lite sådär just förtillfället. När jag väl sitter med böckerna så går det bra och det känns som att jag har koll på det stora hela. Sedan så är det en sak som finns i mitt bakhuvud som gör att jag inte pluggar allt för mycket och det är att man får ha med sig litteratur och anteckningar på tentan. Då är det som att jag tar det väldigt lugnt med pluggningen eftersom jag alltid har litteraturen med mig. Men så enkelt är det inte, vi har 4 timmar på oss att skriva och då ska man även kolla i genom litteraturen för att söka upp svaren osv. På bara 4 timmar....... Äh, jag tror det kommer går rätt bra faktiskt, jag har koll på nästan all litteratur och jag har gjort ett väldigt bra system så att jag lätt kan kolla upp litteraturen under tentan. Handlar det om styrning så kollar jag orange, handlar det om didaktik kollar jag grön, betyg och bedömning gul och estetisk dimension rosa. Så det så.

Önska mig lycka till.......




 "Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."
- Nalle Puh



Stressad



Idag är jag stressad, eller just nu är jag stressad. Så därför ska jag följa ett gott råd som jag fått av en vän. Jag ska lägga mig i ett varmt bad och bara njuta, tills klockan blir 19.00. Jag brukar inte kunna njuta i ett bad nämligen, men nu ska jag ge det ett försök. När man har badkar måste man väl ändå passa på att använda det.

Tack för tipset kompis och jag ska försöka njuta :-)


Jag har inte pluggat ett dugg idag, det är riktigt dåligt gjort av mig, men jag tar nya tag tills imorrn. Då j*vlar!



"Allting som är trevligt är bra för magen!"
- Okänd


Vilken dag :-D


Klockan är 12.23 och vi har hunnit storhandla, strykit gardiner, satt upp gardiner, plockat undan en massa grejer som ligger överallt och ingenstans, satt i gång tvättmaskinen, lagat mat (som är i ugnen) och nu sitter man här och har gjort allt man velat på datorn, och klockan är bara 12.24. Herre gud alltså, vilken dag :-D
Sådana här dagar vill man ha fler av, när tiden går sakta och man hinner göra så otroligt mycket och man trivs. Lovely söndag!

Snart dags för att käka, sedan kolla film, sedan läsa tidningen, sedan äta bakelse och sedan bara ta det lugnt, så som man har gjort nästan hela dagen. UNDERBART med andra ord. Sen är det One tree hill också, en såååååå härlig dag.


Vilken härlig dag, bababa
Man blir härligt glad, bababa
Hela livet ler, bababa
Kan ej önska mer, bababa




....och just ja, Luleå vann mot Brynäs med 4-2. Grattis Luleå!


Kvällens schema


  • Stänga av datorn 
  • Packa väskan inför imorgon
  • Fixa matlådan
  • Bre mackor till imorgon
  • Ta fram kläder
  • Söndagsmys
  • Sova

"God kommunikation är lika stimulerande som starkt kaffe, och det är precis lika svårt att sova efteråt."
- Anne Morrow Lindbergh


Fan!


Ojdå, nu skriver jag visst i bloggen, alltså gör jag inte det jag ska göra. Jobbigt värre.

Ikväll ska jag eller jag måste plugga, plugga, plugga, plugga och åter plugga. Jag vet att det är lördag, men det här är något jag måste göra eftersom jag inte gjorde det igår och då får man skylla sig själv att man får plugga på en lördagkväll. Dick är inte hemma så det betyder att ingenting kan störa mig från att plugga. Är Dick hemma så måste jag prata med han hela tiden och berätta det ena efter det andra, jag får alltså ingenting gjort, men nu är han inte hemma så då har jag ingenting att skylla på varför jag inte pluggar.

Men först ska jag ha en trevlig lördag med mina vänner, Kryddan och Bella. Vi ska käka på stan och snacka en massa skit, så som man gör när man inte setts på ett tag. Det ska bli mycket trevligt.

Efter det så är det PLUGG som gäller. Fan, jag måste verkligen ta tag i det där nu!!!!

FAAAN om jag inte gör det, fan!



Hittar inget vidare bra citat så det får vara får den här gången....


Prioritera


Jag måste prioritera just nu i mitt liv vad som är viktigt och inte, och därför försvinner bloggandet för ett tag. Jag har inte tid att skriva helt enkelt.

Bara så ni vet så ni inte tjatar om uppdatering då och då ;-)

På återseende!



"Det man prioriterar får man sedan stå för"
- Okänd



Bröllop och 50-årsfest


Bröllop och 50-årsfest står på dagens schema




Idag ska min morbror gifta sig med sin Helena, och inte nog med det så fyller han 50 år. Vilket kalas det kommer att bli!Jag ser fram emot en trevlig kväll.
 
Grattis morbror och Helena
hoppas att ni får många lyckliga år tillsammans!




Hemma idag också


Jag är hemma från VFU:n idag också. Egentligen har jag inte tid att vara sjuk eftersom det är mycket som ska göras inom skolfronten, och när jag är krasslig så har jag ingen ork till att plugga (som jag säkert inte är ensam om) ,men är man sjuk så är man och då är det bara vila som gäller.
Jag fick i ett gulligt sms av min handledare som gör att man känner sig lite lugnare i alla fall:

"Hej. Kul att höra av från dig. Orienteringen gick jättebra för alla utom två. Riktigt bra. Nu måste du bli frisk så vi får fortsätta allt det roliga. Krya på dig och gå ej för tidigt."

Hur snällt var inte det då? Jag gillar min handledare ja, riktigt grym på sitt yrke och har ett hjärta av guld, sådan vill jag också bli, eller i alla fall nästan :-)

I morgon är jag nog frisk och redo att gå tillbaka om jag inte skulle sjukna på rejält nu under dagen/kvällen´vilket jag inte tror.

Nej nu ska jag nog krypa ner till sängs igen och kanske stoppa i en maskin tvätt eftersom den sköter sig själv. Ja så får det bli.



"Var dig själv. Alla andra är redan upptagna"
- Oscar Wilde



Fina va?

 
Vi behövde en liten förändring på våra utseenden nämligen.



Sjuk


Jag är hemma från VFU:n idag, jag är sjuk :-( jätteont i halsen och alldeles stel i nacken och huvudet. Febern tror jag har gått ner, men hade det i morse :-(
Jag tycker synd om mig själv, och det får man göra ibland.

Nu ska jag försöka få i mig något i magen, vilket är svårt när man helst inte vill svälja....

Vilket eländigt inlägg, men jag är ju oftast positiv så ibland får man vara nere och det är jag idag.



"Det är bättre att vara sjuk än att passa sjuka."
-Ordspråk från Turkiet


Fest



Idag är det party som gäller i Uppsala. Inflyttningsfest hos Cissan. Ska bli supertrevligt! Hoppas på en riktig dansig-skrattig-rolig-kväll med mycket gott att dricka. Känner mig grymt taggad!

Annars rullar livet på som vanligt, det är tufft men det går...





Tänker på dig och vet att du klarar det här. Stå ut, snart blir det bra ska du se.



...och ja jag saknar också mitt lag, tänkte att jag var tvungen att skriva det eftersom jag kan läsa det i väldigt många bloggar just för tillfället :-) hoppas att vi ses snaaaaart och får rulla lite boll och garva en del. Ni kan verkligen få en på gott humör :-)




"Bästa sättet att lyckas är att överdriva."
-Oscar Wilde




RSS 2.0