I´m in love!

Jag är kär på nytt i denna underbara sak!


Dålig uppdatering

Har verkligen inte haft någon ork att blogga, och jag har egentligen ingen lust idag heller, men vad gör man inte för alla sina läsare! hahahaha :-)

Har tillbringat helgen i Sura hos mor och far där det var Suradagarna för fulla muggar. Det blev 2-dagars festande för några av oss, och det var verkligen 2 lyckad dagar. Underbart väder, gott att dricka, trevligt sällskap, bra musik och en massa skratt. Jag älskar verkligen Suradagarna och jag kommer alltid att gå på dom, oavsett hur gammal jag blir. Får jag barn så kommer jag fixa barnvakt flera månader innan just för att det inte ska bli fel. Suradagarna är bäst!



Nu ska jag käka lunch och sedan sätta mig ute i solen, man kan ju dock inte sitta där ute så länge, men skönt är det!

Back on track!

Nu är man tillbaka igen!
Midsommaren som firades på Herrfallet blev väldigt lyckad, med både fint och fult väder, god mat och en massa god dryck :-) Trevligt sällskap med, såklart.
Nu är man tillbaka till vardagen igen och idag var Maestro ledig, så dagen tillbringade vi på Lövudden med lite sol och hemmagjord sallad. Efter det gick vi ut och motionerade i över en timme, och sedan lite styrka på det. Vi kände att vi var tvungna, med tanke på allt onyttigt vi ätit i helgen, hahaha :-) men det var det värt!

Nu ska jag kolla tv och sedan ta mig någonting att käka.
Bilder från Herrfallet kommer, har tyvärr inte orkat lagt in dom på datorn, men de kommer.
Tjingeling!

Imponerad

Har suttit med ett leende på läpparna i nästan 90 minuter. Jag är väldigt imponerad av U21-landslaget! Vilka uppspel de hade, aaa man kunde inte mer än att bara le. Undrar hur långt det räcker bra, för detta motstånd är ju inget att hänga i julgranen direkt.

Nu - Dags att börja mitt SATC-race! Vi höres!


3 fobier

Jag har tre fobier. Jag har säkert fler men dessa tre är något jag jag verkligen avskyr!

Den första fobin är när jag är torr om händerna och inte har tillgång till någon handkräm eller hudlotion. Då blir jag riktigt irriterad och kan inte göra annat än att komma på ett sätt att få smörja in händerna. Egentligen är jag inte torr, utan det är bara en känsla som säger att jag måste smörja in händerna. Otroligt jobbigt, men det har hängt i sen födseln. 

Den andra fobin är fleece. Jag kan inte med detta tyg, speciellt inte på fötterna, händerna eller i ansiktet. Det går bara inte!

Det tredje fobin som jag kom på imorse att jag har, är att inte ha någon lukta-gott-grej i toastolen. Jag hatar när det inte kommer skum i toastolen när man spolar, speciellt på våran toalett. Jag blev så irriterad imorse när det hände, så jag var tvungen att handla en ny idag på stan. Det kan inte gå en dag utan en sådan i våran toastol, det funkar inte helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta dricka min härliga drink jag gjort och tänka på annat än mina fobier.

Schweppes Rucchian med isbitar och frysta hallon.



Mums!




Soooooool

Nu kanske det underbara vädret är här för att stanna, för idag skiner nämligen solen och man kan se stora ytor av den blåa himlen! Finns dock lite väl mycket vita moln och det blåser lite väl mycket för att ligga ute och steka, men det är i alla fall skönt att slippa regnet! Man känner redan att man får extra energi av att gå ut eller bara titta ut genom fönstret. Underbart, och jag håller alla mina tummar för att det ska vara så här i helgen också, då gänget drar till Herrfallet och firar midsommar.

Idag har jag gjort lite ärenden på stan och sagt hej då till Maestro som är iväg på jobbresa till Växsjö någonstans. Han kommer hem imorgon kväll, så det innebär att jag ska sova ensam i natt, vilket jag avskyr! Jag funderar skarpt på att gå hem till syster och låna hennes sex and the city box och tok-kolla igenom den ikväll/natt, så jag verkligen är trött när jag ska sova. Risken finns nog att jag kommer vara vaken hela natten och plöja igenom varje anvsnitt, men vad gör det? Jag hinner ju sova ändå, eftersom jag är ledig.

Ärendena på stan var lite allt möjligt, present till pappa som fyller år på torsdag, en "present" till Maestro som han vet vad det är och som han själv bestämde och själv betalde för. Men jag slog in den ändå, för att han vet inte riktigt vilken jag tog. Det är en t-shirt jag pratar om. Sedan hämtade jag ut mitt examensbevis och köpte lite mat till ikväll. Maten blev tonfisk och nudlar med en paprika och tomat sås. Mums!

Examensbeviset är nu i mina händer och det innebär att jag kan släppa Uppsala för gott! Jag är nu helt färdig med denna stad och utbildning och kommer förhoppningsvis inte studera mera. Den 3 Augusti börjar mitt arbetsliv och jag ser verkligen fram emot det. Äntligen tjäna egna pengar och börja leva ett riktigt liv!

Nu ska jag käka en sen lunch och sedan sätta mig på balkongen och lösa lite korsord, som en riktig pensionär :-)
Trevlig tisdag på er!
KRAM


Vädret

Om detta stämmer http://vader.aftonbladet.se/Vaer.aspx?ID=14816713 så kan det nog bli en rätt så härlig vecka. Inte alldeles för mycket regn trots allt.

Nu - dags att ladda inför mötet, hur man nu laddar till det vill säga. Jag tänkte i alla fall spela lite Tepz, en riktigt bra uppladdning! :-)

Ångrar mig

Okej, jag tar tillbaka det där med att solen kommer titta fram. Nu ser det så där mörkt ut igen :-( som vanligt alltså, denna sommar...

När kommer solen?

Jag tror...

Jag tror min knöl är på väg bort nu och att solen kommer titta fram vilken minut som helst, eller ska jag säga timme?!

Det blev vinst igår i regnvädret, hela 4-1 men siffrorna skulle sett betydligt större ut om vi satt alla våra chanser, men varför göra mer mål än man behöver?! :-) Skönt med 3 poäng i alla fall, och på onsdag väntar BK30 och sedan är det uppehåll.

Ja men titta, nu ser jag att den blåa himlen tittar fram lite bakom det gråa, UNDERBART!!!

Sitter nu här med nystädat hem och väntar på att min mat ska bli färdig, pasgetti, som Julia skulle säga, och köttfärssås.

Ikväll ska man iväg på sitt första arbetsmöte, skriva på papper och grejer och träffa sina blivande arbetskollegor, härligt!

Nej, nu är maten färdig!

Ha en trevlig måndag!

Knölar

Nu när min knöl på handleden äntligen har försvunnit, så har jag fått en ny knöl, på foten. Den knölen har nog kommit på grund av alla stämplingar jag fått under de senaste matcherna.
Knölen gör ju i och för sig inget när jag är inomhus och inte rör vid den med något, MEN, när jag ska gå ut och ska sätta på mig skorna, då är det inte kul att heta Rebecca. Jag får inte ens på mig skorna för att det gör så ont. Frågan är ju då hur det ska gå imorgon när ett par fotbollsskor ska på...?

Om det är som det är idag, så kommer jag inte kunna få på mig skorna utan att svimma, men den kanske är lite mindre imorrn när jag vaknar, så att jag får på mig skor. Annars blir det nog ingen match för mig :-/ Satan i gatan!

Jag med mina knölar alltså!


Lördag

Sitter nu här i Sura igen och umgås lite med mor, far, Julia och farbror Tobbe. Pappa och Tobbe sätter in nya ytterdörrar och Julia ligger i soffan och försöker vila, men munnen går i ett kan jag lova. Det kommer ut alla möjliga funderingar ur hennes lilla mun, härlig liten flicka det dära. Mamma sitter och läser tidningen och jag är smått lite uttråkad. Vi har precis ätit mat, makaroner och köttbullar. Julia fick välja maten, och då blir det oftast "köttbullar och makamoner" :-)
Jag och Julia har även varit ute på en liten promenad, vi gick till hästarna, plockade blommor samt att vi stannade och lekte lite i lekparken.

Regnet verkar fortsätta att hålla i sig och nu somnade Julia. Vad tyst det blev...


Här bjuder jag på en gammal bild av Julia, då hon var strax över ett år. Nu är hon hela 3 år.


En torsdag i Surahammar

Sitter nu här i vardagsrummet i Surahammar alldeles ensam. Mamma jobbar och pappa har precis åkt till jobbet. Varför jag är här idag är för att jag ska följa med mamma på studentfest hos Hirvo, Joel tar studenten och det måste ju självklart firas. Det är inte förrän vid 15-tiden, men jag åkte med Maestro redan imorse vid 5.00 när han skulle till jobbet för att jag skulle slippa ta tåget. Smart va?

Har nu suttit och kollat igenom lite bilder på deras dator, där bland annat det fanns bilder från träningslägret i Turiket med GIF för några år sedan. Hittade genast en favorit bild :-) Eller vad säger du Anname? :-) Underbart läger med underbart väder! Undrar om sommaren kommer komma hit nångång, jag menar det är ju redan 11 juni och solen har fan inte glimtat till många gånger denna månad :-(

Nu kommer den underbara bilden!



Äh, jag bjuder på en till, då vi inte posar så vackert :-)




Tisdag 9 juni

För 4 år sedan tog jag studenten, men det känns som att det var länge än bara 4 år sedan. Det var en alldeles underbar dag men riktigt fint sommarväder och en bra stämning hela dagen lång.

Nu är vädret inte lika fint, snarare höstväder och stämningen är inte den bästa. Jag har tråkigt.
Så därför går jag nu in i sovrummet och byter sängkläder och sätter i gång en tvättmaskin.

Det är typ det enda jag har planerat denna dag, plus träning ikväll samt att jag ska köpa ett frimärke för att skicka in mitt examensbevis.

Trevlig dag va, not!

Lärarexamen 2009


Dagen igår var riktigt härlig! MIna allra närmaste var med och firade mig, resten får jag fira med en annan dag. Vädret kunde ju dock varit bättre, och likaså Sverige-Danmark :-( men jag är inte bitter för det. Jag är ju liksom färdigutbildad nu ju :-D inga bekymmer och inga besvär!! Lovley!!

Dagen i bilder:
Innan det var dags att fara till Uppsala.
Dagens outfit.


Jag och min skrivpartner skålar i champagne och är glada att vi klarade det!

 

Väntan att få börja gå till Universitetshuset där ceremonin äger rum.

 

Nu är det färdigt! Ren lycka i mina ögon!
 


 Det fina vädret som var.



 Firandet började lite smått i bilen med lite gott att dricka!

 
Idrottsläraren fick en visselpipa och ett tidtagarur av mor och far, och även besök av Jennifer!
   
  

De fina tårtorna som jag fick av mamma och pappa! Tusen tack, de var grymt goda!


  

Kvällen avslutades med en lugn kväll hos mig med tårtorna och fotboll. Har tyvärr inte några bilder från detta, men det var inte några glada miner här hemma kan jag lova. Bara bryta ihop och komma igen!
Tack för firandet!

Nu ska läraren tagga till för match, VIK hemma, kommer bli tufft, men vi ska allt ge dom... 

JAG KLARADE DET!!!

Jag är färdig lärare!!!! Wihooooooooooooo :-)

Lyckan när läraren sa att vi var godkända på examensarbetet går inte att beskriva! Hon var tvungen att säga det igen, jag rös i hela kroppen när jag hörde ordet GODKÄND. Fan så skönt det känns då!
4 år är avklarade och jag är nu utbildad lärare för grundskolans tidigare år med inriktning idrott och hälsa och barn och lärande (matematik, läs-skrivinlärning, språk osv).

Sååååå skönt så jag kan inte beskriva!

Jag klarade det och nu ska jag ut i verkligheten, underbart känns det bara nu!

UNDERBART!!


Det är nästan samma lycka som när jag tog studenten, fast ändå en så mycket större lycka! :-)
  



 

Annat skojsigt som hänt mig förra veckan

Barnvakt åt en sjuk liten Julia
  

Bokläsning under en dag
 

Arbetade på en marknad med dessa bruttor. Pengarna går till föreningen.
Detta är utsikten vi hade framför oss i fyra timmar. Man kan också se arbetsuppgiften jag hade hand om.
 Härligt värre!

  

Balkongmys hos mig som sedan avslutades på BMB. Härlig fredagskväll! ♥
Många fler bilder togs, men tror inte de ska läggas ut här. Hahahaha!!
 
   
  

Tack brudar för en riktigt trevlig kväll! Undrar om det bli Grekland tro!?


Match på söndagen. Vinst med 2-0!

Snart så...

Imorgon vid den här tiden, är jag nog jättenervös och har lökringar enda ner till fotknölarna. Jag sitter då nämligen och väntar på att det ska bli min tur att opponera och få min uppsats ventilerad!! Jag finner inga ord om hur känslan kommer att vara, eller det vet jag i och för sig inte, men man kan ju bara ana hur det kommer att vara...

På fredag är jag ingen student längre och det känns så jävla skönt! 4 år av plugg och nu är jag snart äntligen färdig och jag är utbildad och har hela livet framför mig. Fan va skönt det känns!

Men som sagt, först ska morgondagen vara förbi innan man kan släppa ut glädjen ordentligt... Tiden går bra sakta nu..


RSS 2.0