Svaret

Det blev till att städa ändå, men till vilken mening? Det var ju redan världens renaste hus. Tråkigt att städa när man liksom inte ser någon skillnad när man är klar. Mamma kanske gör det får vi hoppas.

Nu ska jag göra mig i ordning och bika ner och lämna in filmen. Talangjakten är väl säkert slut när jag kommer ner, sak samma.

Ha en trevlig fortsatt dag.
Med vänliga hälsningar städerskan på myrmalmsvägen ;)

Fredag som jag kommer att tillbringa i Sura

Sitter nu här framför datorn och funderar på hur min dag kommer att se ut. Ska jag vara snäll och städa om mor min frågade igår lite på skoj men säkert ändå liiiite allvarlig. Ska jag vara så duktig? Hmmm det får funderas ett tag till på det...
Sen så funderar jag på om jag ska ta cykeln ner till samhället och lämna in filmen som vi såg på igår och samtidigt kolla in talangjakten där då min farbrors "styvson" eller hur man nu säger ska uppträda, vore ju lite skoj, men som sagt, jag får fundera ett tag till på det också. Det börjar ju inte förrän 13.00. oj om en timme alltså, hmmm inte långt kvar... Shit hur gör jag med min dag?!?!??!??!?!?!

Jag får välja, städa eller cykla ner?  

Fortsättning följer...


Sura...hammar

(Snodd rubrik från någon..hmmm undra vem?!?!?!) ;) hihi

Är i Suuuuura i dag och kommer vara det ett tag till, fram till på söndag. Varför, ja det undrar jag med, neeeerå jag vet varför men orkar inte skriva hela förklaringen här, vi kan korta ner det hela till att jag inte vill vara ensam i lägenheten om dagarna, så får ni helt enkelt förstå, okej? Några frågor, bara att kommentera!

Har nyss sett "Rosa - the movie" underbart gullig film alltså, jag till och med grät. Lätt att man måste se filmen, så söt.

Nu ska jag umgås med mor, jo just ja, har tagit 2 bra kort som dokumenterar denna dag/kväll. Lägger ut dom på söndag eller nått, klockrena bilder alltså :)

Natti natti!

Avslutar detta med en fin bild på the lovely family :)


Samma visa som i går

Nu sitter man här i dag igen, samma visa som i går. Kingar och väntar på Dick. Hmmm, känns som att hela denna veckans kvällar har sett ut så, men vad gör det?! Är det kväll så är det, shilla och bara ta de luuuugnt. Det blir ju så när man är ensam om kvällarna, oftast så hamnar man framför king eller sudukon. 


Nice bajs

Natti natt










 


Onsdagen avklarad

Jaha, då var dagen gjord då. Har nyss varit hos Julia och lekt, gosat, fikat, ätit och umgåtts. Mycket trevligt vill jag lova!

Ännu mera kort på lilltjejen :) som vanligt, man får liksom aldrig nog av den underbara ungen. Går gör hon nu också, skoj skoj vettu!!

Se och njuuuuuuut ;) hihi

    






Nu är det dags att göra mat, kassler på risbädd står det på menyn. MUMS!

Morgondagen

Då är det planerat att jag och min syster ska träffa den här gullungen

         
 
Kan man äta upp henne eller vad?? :)

Över

Nu är det strålande solskensvädret över och jag är även nästan klar med mina sysslor, har en maskin kvar, dammsugningen och skura golvet. Efter det så är man fäääääääääääärdig och jag kan ha en trevlig kväll med ett gott samvete och kanske poppa en påse porre och gotta sig lite efter en så tråkig dag men ändå nödvändig :)

Mycket duktigt Rebecca!


Strålande solsken...

...och jag sitter inomhus och håller på och städar, tvättar, lagar mat, diskar och byter lakan i sängen. Är man helt pucko eller?? Men men, det är ju saker som måste göras och det blir väl förhoppningsvis fler strålande dagar.

Ont i knät har man också, inge vidare inte....

På återseende!


Beordrad

Japp, det blev jag för en liten stund sen -Skriv i din blogg nu!
Hihi, tog åt mig direkt och kände lite ångest varför jag ej skrivit på ett tag... Haft annat för mig?! öööööhhh?!?! neeeej, verkligen inte, utan jag har bara inte haft den rätta känslan att skriva, så är det, punkt slut!

Har nyss avslutat min första vårsäsong i GIF och vinst det blev vinst, 3-1 men siffrorna stämmer tyvärr inte, eller jo de stämmer men skulle ha blivit betydligt fler mål.
Säsongen har varit helt perfekt, synd bara att vi ej leder som målet är när serien är över, men vi tar lagen i höst istället, då jävlar!! Finns inget annat!

Nu har man sommaruppehåll från fotbollen också, vad ska Rebecca göra med sin sommar egentligen?!?! Äh, tiden går väl fort får jag hoppas :) eller det får inte gå riktigt så himla fort, måste hinna med och njuta lite först :)

Snart åker jag och Dicken till Italien också, shit, tiden går fort nu......Kul ska det bli! :) Du o ja dicken ;) du o ja!

Nu ska jag kinga lite är det tänkt, kolla lite bilddagbok och slöa runt lite, och vänta på Dicken såklart, som kommer hem vid 23.30.

Tjingeling!

Midsommar

I morgon är det midsommarfirande som gäller. Dagen kommer först att spenderas hos mor och far, då vi ska gratta pappa som fyllt år. GRATTIS PAPPA!!! (i efterskott) ;) Efter det så drar vi vidare i Surahammar till Kontas pärons hus, där vi kommer att vara i stort sett heeeeela dagen/kvällen. Kommer nog bli mycket trevligt!

Jobbet är slut också, mycket jobbigt har det varit men också en hel del massa skoj, tack "idrottare" hihi, intern skämt för oss ledare :P hihi!

Ha en underbar midsommarhelg mina nära och kära, för det kommer jag garanterat att ha!

Love you!

Pussinusse :)


Söndagens kanon och kalkonlista (v.24)

Kanon
1. Lördagen - Sola, dricka gott, festa, LANGOS, trevligt sällskap, spela spel, glad stämmning och en otroligt lyckad kväll! 
2. Rebecca´s sommarjobb Try it ida - Alltid härligt med pengar och roligt att jobba med något man tycker är kul också :)
3. GPS - Då hittar vi förmodligen till Italien :) 

Kalkon
Pizzeria Capri´s grillspettstallrik och pizzan san remo - Vidrigt är ordet!

Av: Dick & Rebecca

Try it ida

Japp, så heter mitt "lilla" korta sommarjobb som jag för tillfället håller på med idag, men som ni märker så sitter jag vid datorn och är hemma. Har nämligen jobbat klart men slutar inte förrän 16.00. Hmmm det där lät krångligt men så är det.

Har nämligen delat ut en massa reklamblad om just "Try it ida" från klockan 9.00 till typ 11.00 och sen så var mina sysslor klara. Och just ja, har en sak kvar att göra och det är att gå till Arosfortet :) 
Vad "try it ida" är för något orkar jag ej gå in på, men ska i alla fall ta hand om barn som vill prova på att spela fotboll, och det börjar inte förrän på måndag, det räcker att tala om :)

Äh vet inte vad jag skriver längre så jag går och käkar istället.

Baj baj! 

En spontan och härlig dag

Dagen började med en riktigt lång sovmorgon och tvättning. Sedan bar det av till farbror, Janeth och Julia för att låna film. Där blev jag kvar en stund med fika och lite gos. Inget sådär planerat utan det blev bara av. Väldigt trevligt!
Sedan så har man fått sig ett litet jobb 1 vecka som "tränare" på en fotbollsskola. Får reda på mer detaljer i morgon då jag ska på utbildning. Mycket trevligt det å, alltid skönt att ha något att göra eftersom man är ledig så pass länge :S

Nu ska jag gå och göra lite mat, det blir pannkaka är det tänkt. Hoppas det går bra, har haft oturen att inte få till dom på ett tag nu så, hålla tummarna får ni göra :)

Ha en trevlig fortsatt kväll!

Kramelikram





Måste bara lägga ut ännu en bild på sötisen. Är hon söt eller är hon söt???

Svettigt värre...

Nu är den helgen som man har sett fram emot ett bra tag över... Fort gick det och trevligt var det. Gos, bad, sol, god mat och trevligt sällskap. Kunde det ha blivit bättre?? Svar: NEJ. Helt perfekt.

Sitter nu här i värmen och svettas och "laddar" inför träningen som kommer bli otroligt varm... Drygt. Känner mig helt slut om jag ska vara ärlig, undra om det beror på värmen eller om man kanske håller på att bli sjuk, var nämligen lite täppt i näsan i natt...

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vatten, känns som att det är det enda man gör i denna värme...

Ha en trevlig fortsatt dag!

Kramelikram


Sol, sol och åter sol

Underbart väder i dag!

Har varit ute nästan hela dagen

Ska snart göra nå gott att äta

Fotboll i kväll med några bruttor


Livet leker just för tillfället



Lite bränd är man till och med, alltid lite skönt :) hihi



Underbart är ordet för dagen!




                                                                                                                                                                       

Sommarlov!!

Nu börjas det, äntligen ledig!!!! Kommer säkert dock vara mycket långtråkigt eftersom jag ej ska jobba, men något ska jag väl allt hitta på. Från en början bara till att vara ledig, det behöver man!

Längtar så till helgen, för då ska syster och jag åka till Sura och umgås med mor och far OCH, det inte är inte allt. Julia-gullungen ska också vara där + att det säkert blir superskönt väder i helg också. Tänk så underbart livet kan vara!


Match igår, förlorade..... mindre kul faktiskt......

Lite bilder från den lyckade festen

Gänget på väg till Hollywood!


Johnny Depp och Frenchy


Spiderman och Oprah


Sandy och Slash


Här ägde festen rum


Mingel på gården


Dags för middag


Värdparet


Vinnaren Pretty Woman - Grymt bra lik

Söndagens kanon och kalkonlista (v.22)

Kanon
1. Hollywoodfesten -
 Trevligt, god mat, fint väder, trevliga människor och rolig fest!
2. 6 juni - Skönt att vara ledig mitt i veckan
3. Glass - Äntligen är det rätt väder för glassätande!

Kalkon
Den lönnfete danske "supporten"-
Jävla sopa!

Av: Sandy & Slash

RSS 2.0