30/8 Torsdag

Fixar och trixar lite inför det som komma skall, skolan. Kollar litteraturen och busstider mm. Är rätt så mycket som ska fixas ändå, kanske inga stora saker sådär men man vill ju ha koll på läget liksom.
Ska skriva ungefär ett A-4 papper om mig själv också, gällande idrott och hälsa. Varför jag valde utbildningen, vad jag är intresserad av/starka sidor/egen "idrottskarriär", ledarerfarenheter, om jag vikarierat i skolan och, ja ungefär så....

Nej, dags att sätt i gång kanske.................


Tvättider

Skulle boka tvättid igår när jag kom hem från träningen. Jag springer in i tvättstugan och ser bokningslappen framför mig -Hmmm undra vilket datum det är imorrn?! Äh jag chansar på 28 augusti. Skriver upp mig på 28 augusti 07.00-12.00. Det blir perfekt tänkte jag, gå upp tidigt och bara sätta i gång.
Springer upp till Dick och säger hej och undrar vad det är för datum imorrn. Han svarar 29!!! Fan fan fan, skrev upp mig på fel datum! Men det är väl inte hela världen säger han, det är ju aldrig några i huset som är hemma den tiden mitt på en vardag ändå så det är ju lugnt. Ja det är sant tänker jag, så jag struntar i att springa ner och ändra tiden, jag tar för givet att det finns tvättid 07.00-12.00 idag.
Ställer klockan på 07.00 och ska gå ner med tvätten, och då är det någon jävel som har hunnit boka dagens tvättid som jag tog för givet att jag skulle få. Fan fan fan!

Får alltså tvätta senare än vad jag tänkt, lite surt när dagen inte blir som man planerat, visst inget JÄTTEproblem direkt, men ändå, det rubbade mina planer för dagen. Surt!

Uppdatering

Det som hänt i mitt lilla liv denna vecka är att jag umgåtts med syster, varit barnvakt, varit i sura, tränat, varit irriterad, varit nervös inför skolan, hunnit tänka mycket på skolan, hunnit blivit arg på mitt schema att jag kommer missa mycket träningar, kommit fram till att jag längtar till skolan...osv

Men det jag framför allt har kommit fram till är att fotboll inte är allt, det är bara ett förbannat roligt intresse, så är det bara. Skolan/utbildningen kommer alltid gå först, det bara är så. Visst aldrig kul att missa träningar och så men, det är bara att acceptera och gilla läget.

Så det så! 

Syster och jag

Vi tog först en tripp till Sura igår för att umgås med mor och hennes mor. Där träffade vi även vår "gamla" gravida frisör Emma som vi genast beställde klipptid hos. Toppen vekligen behövligt!
Det blev till att käka i city i Sura och attans vad folk det var överallt, trodde knappt att det fanns så många människor i den byn.
Efter det så drog vi hem och kollade what about brian, klockren serie alltså!

Idag så umgicks vi med pappa ett tag innan vi drog till station för att ta tåget in till stan. På stan fixade vi lite ärenden och drog sedan hem. Ett av ärendena var att köpa en liten present till Julia som vi ska träffa i morgon, syster och jag.

Värsta äventyren alltså :) Syster och jag. Hahahaha!

IKEA

Äntligen ska vi få upp tavlan i sovrummet, har tagit tid men nu har vi hittat en ram vi vill ha som matchar in med sängen. Helt perfekt kommer det att bli, har dock inte köpt den än men i morgon blir det en snabbis in på ikea innan vi ska handla matsakerna.


 
Så ser ramen ut och motivet som ska vara innanför ramen är en svartvit bild på en solnedgång i smögen som vi tagit själva. Kommer nog bli skita bra.

Match

Fan va bra vi var igår på matchen, sånt jävla härligt gäng att spela med. Vann mot Munktorp med 4-1 men det skulle blivit mera. Vi ägde matchen rätt i genom, de hade inte en chans. Så jälva bra vi är då tjejer!!






TÅLAMOD

Jag försöker ändra min blogg så att den blir mer personlig MEN jag har inget tålamod och jag fattar nada vad man ska göra, fast jag fått värsta lathunden för hur man gör. Det går ändå inte! *suck*

Tidig morgon

Eller i alla fall för mig, klev nämligen upp 8.15 men vet ej varför för har inte gjort något sådär vettigt. Jag har klivit upp tidigare och tidigare denna vecka med undantag i måndags då jag klev upp 9.30. Jag försöker göra något vettigt genom att kliva upp tidigt men jag har kommit på att det inte finns något att göra så tidigt på dagen om man bara går hemma. Städa och sådant det har jag redan gjort X antal gånger så det fungerar inte i längden, finns liksom inget mer att städa. Jag har verkligen inget att göra på morgnarna förutom då klockan slår 9.50, dags att kolla på Våra bästa år. Efter det så kan min dag börja med allt vad jag nu ska göra som jag inte kan göra på morgon. Vet inte vad det är riktigt men, aaaa så ser det ut i alla fall.

 

Klart!

Nu är det gjort, städningen av garderoben. Det blev även lite annat för mig att syssla med idag. Dammsög lite, tvättade, bytte lakan i sängen och lite små plock här och där.

Jag är nöjd över denna dag!

Vad har ni haft för er idag? 

Garderobdags då

Jaha, då var det äntligen dags att ta tag i den där förbaskade garderoben/skrubben/gå-in-garderoben mm. Har skjutit upp städningen såååå länge att jag inte minns när den började bli stökig, vilket den då har varit ett bra tag!

Nu kör vi eller jag!

Bilddagbok?

Varför egentligen ska jag skaffa mig en bilddagbok för, den här bloggen har ju faktiskt blivit som en bilddagbok för mig. Har ju faktiskt haft väldigt många bilder visade här. Ja, så därför kommer jag aldrig att skaffa mig en bilddagbok, så det så :)

Nu kommer bilder från den perfekta utgången, eller i alla fall den perfekta förfesten :)


Lite mys i lounchen


Födelsedagsbarnet fixar porre...


...och annat gott...


...i deras fina skålar


Väldigt seriös bild från de som deltog

            

Tack för kvällen!


Klockren kväll!

Igår var det en sån där perfekt partykväll. Förfesten kunde inte varit bättre, partajade riktigt rejält där med grogg och allt.
Nej nu ska jag helt plötsligt på fotboll med far min, helt oplanerat, men men nej, ska fixa mig nu.

Hepp! Återkommer ikväll

Städning

Nyss städat som jag egentligen skulle ha gjort igå men så blev det inte. Resten av dagen kommer se ut följande:
  • Duscha och klä på mig 
  • Handla hantlar till Dick
  • Äta
  • Fixa mig
  • Cykla till syster
  • Kalasa lite med släkten
  • PAAAAAAAAAAAAARTY!! :) 
  • Sova



Detta är min lördag. Vad ska ni göra?


Rosalie 24 år!!

Detta inlägg går enbart till min syster som fyller år idag!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Hoppas din dag blir lyckad, synd att vädret är som det är och att du jobbar, men kvällen blir säkert desto bättre!! Ha de toppen, i morgon kommer vi och firar!

                

Rosalie hon kan hon, älskar dig syster! Alltid du och jag, alltid!


Juliadag

Alltid lika trevligt att träffa henne, och farbror såklart :) och här kommer ännu mera bilder av denna underbart söta unge + lite annat larv som hände denna dag också.

 

                               


Tupplur

Strax efter vi varit en sväng och handlat och käkat så la vi oss i sängen, då förresten ljudet är borta :D ÄNTLIGEN. Vi kom överens om att vi skulle vila en halvtimme. Dick ställde klockan, och vips så hade vi sovt i över 2 timmar, haha helt sjukt men vi var verkligen dyngtrötta vet dock inte varför, men, den så kallade "tuppluren" gav resultat. Nu har jag städat lådorna i sovrummet, sorterat lite och haft mig, och sedan städat badrumskåpet som har behövat det ett bra tag nu.

Snart så ska jag ta tag i den riktiga och verkligen välbehövda städningen, våran skrubb och våra garderober. Man kommer knappt in där längre, sååååå stökigt och så mycket skit som man aldrig använder!!

Men först lite king :)

Sol och lite bad

Det har min dag bestått av, mest sol. Var först på björnön men drog nästan kvickt därifrån för där ligger man typ på varandra, skitdrygt verkligen! Folk fattar inte att man kanske vill ligga ner eller ja, vad vet jag, och barn precis överallt. Jag brukar inte vara kräsen men dagens besök var droppen, aldrig mer björnön den tid som vi var där idag.
Vi drog som sagt därifrån och hamnade på lövudden, dock inte så trevligt att bada där men där hade man i alla fall lite mer plats att välja på och man kan ligga på gräs också. Ett litet dopp blev det men det var allt, svinkallt i vattnet och inte så fräscht som sagt.

Nu ska jag umgås med Dick.

Natti natti!

Inte lövudden precis ;) och här var det faktiskt varmt i vattnet, dock inte så svalkande men men.
               

!!!

Han är hemma :D Underbart skönt är livet just precis NU!


Ännu en perfekt dag i mitt liv

Vaknade såklart till det brummande ljudet, kanske inte en sån himla perfekt start på dagen. Men under förmiddagen så ringde jag till en av gubbarna och berättade problemet. Gubben hade dock redan hört problemet av grannen, men varför har det då inte försvunnit? Men men nu vet de om det i alla fall.

Efter det så spelade jag lite king och kollade självklart Våra bästa år, skitserie men jag är tyvärr fast.. För jävligt, jag vet. Innan det så satte jag i gång med städningen och gud så rent det blev :)

Sedan var det dags för handling och lagning av mat. Det blev kassler och fullkornspasta med paprika och brunsås, var riktigt gott faktiskt. När det var klart så började jag baka, en bärkaka. Den är just nu i ugnen och det luktar mums vill jag lova. Trevligt för Dick när han kommer hem och få smaka på ett av mina perfekta bakverk (kanske inte ska ta ut nå i förskott) hihi!

Nu väntar jag som sagt på kakan, ca 15 min kvar och då ska jag börja fixa i ordning mig för att sedan ta tåget till Sura för att gratta Bella.
När jag kommer hem därifrån så hoppas jag att Dick är hemma, så att dagen får ett perfekt slut.

Slutet gott allting gott eller hur man brukar säga ;)

Hemma igen då

Nu sitter man här i sin tomma lägenhet och käkar musli (kan ej gör tyskt y) och dricker äppeljuice och ska snart ta ett bett i ölkorven. Alldeles själv är man och det enda man hör är det där jävla brummande ljudet från en vägg i vardagsrummet. Jag blir galen! Jag kommer säkert inte kunna sova i natt och då blir jag tokig! Måste ta tag i och ring till gubben som har hand om huset, så här kan man inte leva.

Har i alla fall varit toppen i Sura, käkat gott hela tiden och umgåtts med mina kära föräldrar, alltid lika trevligt. Har också läst en Camilla Läckberg bok till, grymt bra böcker!! Var tvungen att beställa 2 böcker via internet till just för att jag blivit fast, men tyvärr har jag läst i fel ordning, men det får gå ändå. 



Nu ska jag ta ett bett i ölkorven, Cabanossi. Mums vad gott, den rekomenderar jag verkligen :)

Dags att återvända till, äh jag vet inte, men sluta skriva ska jag göra i alla fall... :) Kram på er!

RSS 2.0