Kalas!

Idag ska jag på kalas, kusinen fyller 15 år! Shit vad tiden går... Grattis Hanna!

Igår hade jag och maestro besök, syrran och hennes Jocke kom över och kollade Robinsson och fotboll. Vi käkade och drack lite gottigt, samtidigt som vi satt där i mörkret, för ni släckte väl lamporna 20.30 som man skulle igår va? På våran gata var det i alla fall inte många som gjorde det, lite tråkigt tycker jag faktiskt. Men i alla fall så var kvällen lugn och trevlig och det bjöds ju på en rätt så okej fotbollsmatch också, 0-0 är ju inte helt fel med tanke på den startelva vi hade. Heja Sverige!

...och heja Helena Jonsson också, vilken bragd den tjejen gjorde idag, hon är grym! Nu är skidskytten på gång igen som det var förr i tiden med Magda i spetsen :-) 






Nu ska jag fixa mig lite och vänta på att syrran kommer hem så att vi kan åka.

Tjingeling!


Fredag!

Äntligen fredag!
Vädret suger.
Jag är sugen på fetaost.
Jag fick gåshud när Laila dansade sista dansen, magiskt!
Heja Laila!






Härlig lördag!

Igår skakade jag och syrran rumpa på bmb alldeles ensamma, alltså de var ju mycket folk där såklart men vi gick dit ensamma, bara hon och jag. Vi kom på att vi aldrig har varit ute bara hon och jag, och gud så kul vi hade! Tokdansade heeeeela kvällen till en massa schlager, me like! :-)

Tusen tack för en underbart rolig partykväll!



Nu är det en ny vecka på ingång och det innebär att jag ska börja skriva examensarbete, nu är det nära, jag ser ljuset!
Men först OTH :-) Lovely söndag!


Fredag!

Dagen har börjat med plugg...Som vanligt på en fredag för mig nu för tiden, men det känns bra för då kan man verkligen har helg med gott samvete.

Nu är jag nog färdigpluggad för idag eftersom jag suttit i ca 3 timmar i sträck utan paus, vilket gör att man blir knasig i bollen och är värd en rejäl paus och den rejäla pausen för att jag slipper plugga resten av dagen :-). Bra paus va?
Jag får fortsätta mitt pluggande på söndag istället, då mitt mål är att bli klar med min vfu-journal. Jag har bara 2 saker kvar att göra, så det borde inte vara några problem. Det enda problemet dock, kan vara att jag är lite småbakis eftersom jag ska på
25-årsfest/inflyttningsfest dagen innan. Men det får jag ta helt enkelt, man måste ju få ha kul också mitt i allt pluggande.

Ikväll eller i eftermiddag rättare sagt så ska jag och maestro till Ramnäs för att käka middag hos hans föräldrar. Med andra ord blir det en riktigt lugn fredagkväll, men det blir bra det eftersom det är match imorgon.

Nu ska jag kila och käka lite lunch och sedan börja fixa mig, har ju inte hunnit det eftersom jag varit så duktig att plugga hela morgonen.
Bravo Rebecca!


Trevlig fredag hörrni!
Kram ♥



Vilken dag! :-)


Nu måste ju våren vara här!
Sånt underbart väder det har varit idag då! Speciellt när jag skulle cykla hem vid ca 14.30 från "jobbet", (och vad jag menar med jobbet är vfu:n, för det känns faktiskt som ett jobb nu mera, inte att jag är där som student, eller jo ibland, men för mesta dels är det som att jag jobbar på riktigt) då sken solen så varmt och det låg inge snö på vägen, utan endast några småpölar här och där som är ett tecken på att snön äntligen håller på att försvinna.
Det var riktigt härligt att cykla hem och jag hade gärna önskat att jag bodde längre bort så jag fick cykla ännu längre. Visst hade jag kunnat cykla lite till, men så blev det inte...

Jag slutade tidigt också vilket också gjorde det väldigt lätt att cykla hem och sedan har jag fått tillbaka 6 PM av 7 möjliga och alla de 6 är godkända :-) Det känns också helt underbart!
 
Undrar när bakslaget kommer, för det kommer det ju garanterat att göra... Livet får aldrig vara enkelt en lång stund, utan det ska ju alltid hända något som är svårt.

Nu ska jag ta nässpary och sedan byta om och dra i väg på träning. Japp, det är sen träning idag också, och det innebär att jag missa Mästarnas mästare-finalen och Andra avenyn, men då är det väl tur att det finns internet, och faktiskt så slutar jag 12.00 imorgon och då innebär det att jag direkt cyklar hem och kollar. För efter 14.00 så ska jag umgås med syster yster och köpa present till en viss brud som både fyller 25 och flyttar in i en ny lya. Grattis Cissan :-) 

Ojojoj vilket långt inlägg. Nästan jobbigt att läsa ju....men men, ni behöver ju å ena sidan inte läsa överhuvudtaget om det skulle vara så, men det vore jätteroligt om ni gjorde det ändå, men det får jag kanske aldrig reda på ifall ni inte lämnar ett spår då vill säga ;-)

Tingeling då ♥



Ny vecka


Så var det dags för en ny vecka då jag ska försöka träna bra, plugga bra, "jobba" bra och må bra. Det är mina mål för denna vecka. För den vecka som har varit har inte sett bra ut för mig både på pluggfronten och träningsfronten, men är man sjuk så är man. Jag har inte haft några krafter överhuvudtaget till att göra någonting, det enda som har varit lockande har varit soffan.

Nu väntar jag på att träningen ska börja, så himla drygt när den börjar så sent och slutar så sent. Jag gillar torsdagarna bättre, börjar tidigt och slutar tidigt. Idag så hinner man bara komma hem och sedan slänga sig i säng, det är bara en massa stress. 

Aaa men nu är de väl bara att göra nå vettigt i en timme och sedan dra i väg... Nu har jag verkligen inget mer att skriva, så det är lika bra att sätta punkt där.

Tingeling!



Tråkigt...

...för det blev ingen match för mig idag :-( halsen gör för ont och kroppen är alldeles för seg. Inge vidare med andra ord, febern är borta och det är skönt. Så nästa vecka får man ta tag i träningen igen, jag har missat en del nu, så nu är det bara att ta nya krafter och börja ladda om. Blir man sjuk så blir man men det är alltid skönt att sätta i gång igen när man väl har blivit frisk. 

Ikväll ska jag och maestro vara chaufförer till far som ska på "grabbfest" eller vad man ska säga :-) och medan vi är chaufförer så kommer vi tillbringa tiden tillsammans med mor genom att laga mat och kolla finalen i melodifestivalen. En trevlig och lugn kväll med andra ord. Hoppas ni får en lika trevlig och lugn kväll som jag hoppas att jag ska få. ♥

Kramelikram


Sjuk

Jag är sjuk :-( och det är inge roligt.
Jag har inte tid att vara sjuk nu, det händer så himla mycket som jag måste göra osv. Är man sjuk så har man ju inga krafter till att plugga och det är något jag måste göra ändå, vilket säkert inte blir så lyckat :-(
Jag missar träningar och vfu-dagar, vilket suger! Orka bara ligga hemma! Det är inge roligt alls.

Men jag är i alla fall på bättringsvägen och jag hoppas jag kan gå till "jobbet" imorgon, annars måste jag ta igen en massa dagar och det har jag inte tid med.... suck.

Halsen är dock oförändrad, alltså gör den fortfarande ont, men så länge jag inte har feber så borde jag ju kunna "jobba", men jag är ju så seg i knoppen och kroppen.

Aja, det är väl bara acceptera att man är sjuk och det är inte så mycket mer man kan göra.



 

Kärlek!


Jag och min älskade syster




 










Tänk vad tiden går...


Mys

Sitter nu här med ett glas coca cola brevid och väntar på att tv-kvällen kan börja. Jag ser dock inte fram emot melodifestivalen överhuvudtaget, men bara att få sitta i soffan och moffa gör att jag lätt kan kolla programmet, eftersom det inte finns något annat att se på.

Jag har även lite ont i min rygg efter matchen som vi spelade idag, så jag kanske skulle ta och lägga mig på spikmattan som jag och min syster inhandlat tillsammans. Så får det nog bli, jag tycker dock att det gör ont, men det kanske är en vanesak, så efter ett tag kanske det onda går över.

Jag är stressad över skolan också, det är ett jävla pm som ligger över mig hela tiden, och jag har inte ens börjat på det! Jag orkar inte och jag vill inte göra det! Fan så drygt det är när man har en massa plugg som måste göras till ett visst datum samtidigt som man har vfu att ta hand om. Pust och stön! Hur ska jag stå ut till juni?!?!?!??!?!?!? ;-)

Nu väntar spikmattan. Kramelikram och ha en trevlig lördag mina vänner ♥

RSS 2.0