Bära eller brista

Dagen har varit helt okej. Började med att man blev "väckt" 8.50 av en pigg Dick som ville ute och gå. Tog ett tag för mig att klä på mig och så, men till slut så var jag klar och kunde hänga på. Det bar av ut i det fina soliga vädret. Det var bara 1,5 grader ute så det var lite kyligt, men ändå friskt och skönt.

Efter promenaden så tog jag tag i pluggandet, igen som jag gjort nu de senaste dagarna. Jag lärde mig kanske 6 muskler, deras funktion och deras fäste. Det var allt jag hann innan Dick drog till jobbet.  

Runt 14-14.30 så fick jag något ryck att jag skulle klippa mig. Jag satte mig på cykeln och drog i väg och klippte mig. Helt tokigt gjort, men så väl behövligt.

Och ja, nu sitter jag här och försöker plugga, men det känns inge bra. Allt jag pluggar känns som jag redan kan, vilket inte är sant, men det känns som det i alla fall. Vad gör man då, om man känner att man redan kan det man pluggar?! Jo, man pluggar inge mer. MEN, det går ju inte, för det är ju så att jag inte alls kan allt, det går ju inte att jag kan allt, så mycket har jag ju faktiskt inte pluggat och det vore ju super knasigt om jag helt plötsligt skulle fatta precis allting som kanske kommer på tentan?! Fy va drygt det känns, men jag får väl lita på magkänslan denna gång och chansa på att jag kan det som jag tänkt att plugga.

Det får bära eller brista helt enkelt, i morgon smäller det och då finns det ingen återvändo *suck*


Förhör

Sitter just nu och har förhör med mig själv på 11 olika koordinationsfaser. Skriver dem nu utan att fuska, se om det blir alla 11?!

1.Rörelseprecision
2.Rörelseflyt
3.Anpassad kraftinsats
4.Rörelseelasticitet
5.Rörelseisolering
6.Muskulär spänningsförmåga
7.Kombinationsmotorisk förmåga
8.Reaktionsförmåga
9.Anpassningsmotorik
10.Förmåga att ändra riktning
11.Balansförmåga


Nu sitter dem. Äntligen!
Har haft svårt att få in just de här in i mitt huvud, alla latinord sitter som de ska, men inte dessa svenska?! Bra skumt.

Dags att gå vidare i pluggningen. Vad sägs om alla reflexrörelser?

Plugg, plugg och åter plugg


Mina dagar kommer att se ut följande:
Plugg, plugg och åter plugg. Tentadags på torsdag så då måste jag vara redo. Det känns rätt okej ändå, men det är mycket till som ska in i huvudet....
Hoppas det går vägen...

Snorig är jag också, kommer säkert inte bli någon vidare bra vecka det här :( men bara att stå ut. Hela veckan blir nog inte dålig, utan bara fram till torsdag klockan 16.00. Då ska jag vara klar med tentan och förhoppningsvis nöjd.

Håll tummarna och önska mig lycka till!!


Center och julmust

Jag har precis kommit hem från en promenad. Promenaden blev rätt så kort, gick till oxbacken konsum och handlade och sedan tillbaka, men det var otorligt skönt att få frisk luft i alla fall, strunt samma om promenaden blev kort.

Sitter nu här hemma alldeles ensam hemma framför datorn. Dick har dragit på match, och jag kunde tyvärr inte följa med, eller kunde jag det?!? Äh strunt samma :) en annan gång sa Dick ;)

Jo, sitter som sagt här framför datorn och ser just för tillfället att Göteborg vinner guld, hoppas hoppas (eller egentligen bryr jag mig inte så himla mycket, men lite spännande är det allt)
Samtidigt som jag sitter här, så käkar jag center och dricker julmust. Jag ska alldeles strax sätta i gång med lite plugg, vilket jag måste göra så att kvällen kan vara lugn utan att jag behöver känna ångest att jag inte gjort något vettigt i dag, men först njutning av musten och kanske lite king :)

Tänk, varje år är det samma visa när det gäller musten. Första klunken av den är hur underbar som helst, men sen när julen och allt sätter i gång, så tröttnar man lite på den. Som tur är hinner man sakna den och få tillbaka suget året där efter.

<3 julmust <3

Lagfest

Snart dags att bege sig till Önsta för att parta lite med laget. Käka och dricka lite gott :) blir säkert en massa snack också :) Ska bli trevligt i alla fall.

Hoppas ni också får en trevlig fredag!


Busborgen var det ja :)

Har varit där idag några timmar med sötaste Julia och hennes föräldrar. Superduperskoj var det, fick riktigt leka av sig lite och Julia somnade som en stock nästan direkt i bilen på vägen hem. Hon fick verkligen vara en prinsessa för dagen, hon var bossen och vi följde bara efter och lyfte och hade oss. Åka kana, klättra, bollhav, åka bil, hoppa i hoppborg, åka kana igen, springa runt och kasta bollar, skjuta bollar, hänga, klättra ännu mera och fika såklart. Efter fikat var det dags att leka igen, ungefär så som jag skrivit.

Snacka om att en annan också kommer somna ovaggat, härligt! MEN, är lite orolig att jag kommer somna innan Sopranos är slut, är ju sista delen ikväll. Så spännande så missa inte det!!

Här kommer lite dokumentation från lekdagen:



Beck

Nu är det dags för Beck!

Chirre och porre med lite pärondricka, mums!

Vad har ni gjort en kväll som denna?


Torsdag idag = Ledig

Har varit ledig idag och vad har man gjort? Ingenting, skulle pluggat hur mycket som helst, men har kanske bara pluggat i en kvart. Lärde mig dock lite benmuskler på latin då så lite vettig pluggning blev det allt.

Men sen då, vad har man gjort med resten av dagen?!?!??!?!??!?!??

Dåligt Rebecca, skärpning från om med nu.

Resten av dagens schema:

Klä på mig
Handla
Plugga
Fixa inför morgondagen
Plugga lite till
Kolla tv, men på vad, bara skit på torsdagar ju!!

Ja och någonstans där emellan blir det att man äter lite och spelar lite king. Jag börjar nog förresten med king innan jag tar steget ut i det fina vädret.

Bye bye!

Måndag

Idag blir det en lugn dag, ligga hemma och slöa framför soffan med mig själv. Plugga lite och glutta på tv:n. Härlig måndag alltså, ser faktiskt fram emot den.

Nu ska jag kinga lite och sedan ta tag i det som ska göras, vilket är inget?! eller jo, plugga lite muskler kan man ju alltid göra.

Nu vet ni det :) Vad ska ni göra?

Varmkorv med bröd

Det är nog en av mina favoriträtter, absolut! Så grymt gott alltså, särskillt när man gör det hemma, eller är på fotboll när det är lite kyligt ute, MUMS!



Pappa, vad säger du?? Lätt att du håller med va?? :)


Jag i dag

Glad
Trött
Rastlös
Stressad
Funderare
Snorig
Irriterad
Pluggis
Gosat med sötaste Julia
Tränat
Duschat
Haft en liten mysstund

Ja, dem här orden sammanfattar nog min dag. Och just ja, nu ska jag ALLTID skriva dem när jag skriver dom. Jag har varit slarvig med det och inte trott att det har någon betydelse, men det har det ju faktiskt. Man ska inte skriva dom, utan DEM. Svårt men så är det, bara att lägga om, i alla fall enligt en man på tv som jobbar med ord.


Klassfest

Hur lyckad var inte klassfesten då?? Super lyckad, verkligen! "Shit pommes frittes, verkligen" ;) (intern skämt)
Nej, men det var riktigt trevligt, synd bara att inte alla kunde delta, men så är det ju alltid, det är alltid någon som har annat för sig.

Nu sitter jag här i min ensamhet, lite småtrött lite små bakis. Dick är ute och partajar och jag funderar på att gå och sussa, eller i alla fall lägga mig i sängen.
Mjo, så får det bli.

Lite fakta om mina kommande dagar

Idag: Tvätta och bara vara

Torsdag: Ledig, umgås med Dick, plocka undan saker eftersom folk kommer och kollar på lägenheten, måste ju se någorlunda fint ut. Sedan blir det handling och efter det är det väl bara att ta emot människorna.

Fredag: Skola (orientering med en årskurs 4, ska bli skojsigt). Efter det någon gång så blir det party med klassen :) ska också bli skojsigt. Natten kommer jag tillbringa i Uppsala, mindre skojsigt kanske men det får gå ändå.

Lördag: Bakis kanske, och ska sitta på bussen på väg hem och bara vara hemma och slöa, alldeles själv....

Hmm ja så på ett ungefär kommer mina dagar att se ut framöver. 

RSS 2.0