Snart är det roliga slut




Usch jag har missat två träningar denna vecka, inte bra inte bra. Men det är ju inte direkt så att jag gör det med flit och att jag inte rör på mig ändå. Jag har ju faktiskt kommit hem efter sju nästan hela veckan och det är dans, judo, simning, softboll och friidrott som stått på schemat. Jobbigt värre, men riktigt kul är det! och snart är det slut :-( kommer bli så tråkigt att lämna denna klass och denna kurs. Fatta nästa kurs jag kommer läsa, då är det inget praktiskt alls, bara en massa föreläsningar och seminarium. FY SÅ TRÅKIGT!!! A ja bara att acceptera att mitt roligaste år i skolan är över..

Riktigti ful bränna har jag fått idag också. Har varit på en idrottsplats i Uppsala från klockan 12.20-16.00. Snacka om att man är tom i bollen. Där hoppades det häck, kastades spjut, höjdhopp och kulstötning. Spjut, höjdhopp och kula är inte mina starka sidor men häcklöpning. Där levde man verkligen upp till sitt smeknamn :-) Det var till och med så att min lärare kallade mig för Kallur. Hahaha! och inte nog med det så fick visa hela klassen också när jag hoppade häck. Det var skojsigt :-) Häck var faktiskt inte så svårt som jag trodde, och tydligen hade jag den rätta tekniken också, kanonkul som Benjamin skulle sagt!


 
 

Nu ska jag slå av datorn och sätta mig framför tv:n.



Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar



Världens bästa mamma



Igår var det morsdag men jag skriver detta idag istället, spelar ju liksom ingen roll, min mamma är världens bästa mamma alla dagar, det behöver liksom inte finnas en speciell dag för det.

Hon är bäst!

      

Världens bästa mamma!




Världens bästa kvinnliga fotbollsspelare



Hur kan man bua åt världens bästa kvinnliga fotbollsspelare??????



Jag blir så jävla irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jälva avundsjuka tyskjävlar! Buar till och med när hon ska få medaljen. RESPEKTLÖST!

Kvinnan jag pratar om är såklart Marta, men det visste du säkert redan.

Mitt under allt buande så ska hon slå en viktig frispark. Hon står och fokuserar och slår i vägen bollen, riktigt bra träff och den tar i ribban, såååå nära 3-3 och att Umeå tar hem segern. Men icke, men vilken prestation i allt buande, att bara kunna fokusera sådär och få en sån kanonträff. Jag är mäkta imponerad av den kvinnan!



Go Marta!




Olika sätt att tänka



Om jag skulle tänka såhär idag som jag har gjort ända fram till nu, så skulle det inte vara en bra dag:

Jag har ingen röst.
Vädret är fint och jag orkar inte vara ute.
Jag måste plugga.
Jag får sova ensam i natt.
Jag vet inte vad jag ska laga för mat för jag är inte sugen på nåt
t.

Eftersom jag är en rätt positiv människa så tänker jag såhär istället, så blir det en rätt bra dag:

Jag har ingen röst så då måste jag vara inne och ta det lugnt för att inte insjukna helt, alltså en slappardag.
Visst är vädret fint, men det kommer ju faktiskt fler dagar då jag kan vara ute. Sommaren har ju inte ens börjat.
Jag har pluggat idag redan, massor faktiskt. Gjort en hel dans och gjort musikanalys + dragit ut en massa papper som jag och Cissi kommer behöva lite senare för vårat arbete, och sen har jag gjort klart en simuppgift också. Bra gjort Rebecca.
Jag får sova ensam i natt ja, men inte i morgon och inte många dagar framöver :-) en natt här och där är ju inget.
Eftersom jag inte vet vad jag ska laga för mat så kan jag ju inte heller bli besviken på vad det kommer att bli eftersom jag inte har några förväntningar på vad som ska ätas.

Ja men titta, nu ser jag lite ljusare på dagen.
Nu ska jag röja lite i hemmet för att sedan unna mig lite vila framför Grey´s som jag spelade in igår.



Vi blir det vi tänker!



Dagens schema



Plugga

Klä på mig och fixa mig lite

Åka ner på stan

Luncha sallad i vasaparken med Jennifer, slurpa lite sol och snacka lite skit :-)

Åka hem

Umgås med Dick

Träna

Myskväll

Sova




Sista dagen




Sista dagen avklarad då. Det känns inte så skönt som jag trodde att det skulle göra, det har ju faktiskt varit hur kul som helst att vara på vfu, med alla elever och min UNDERBARA handledare. Hon är verkligen bokstavligt talat UNDERBAR. Har aldrig haft någon så bra som henne och kommer säkert inte och få det heller, grym verkligen. Kommer att sakna henne...

Jag har varit på arosvallen hela dagen där det varit fullt ös med friidrott. Har haft hand om 1:or och 2:or och hur söta är inte dom då, de underbara små liven :-)

Nu ska jag träna, men är lite orolig för mitt knä, så jag får se hur det går om jag ens kan vara med överhuvudtaget :-S Jag kommer göra ett försök i alla fall.







RSS 2.0