Bye bye 2008


Jaha nu är snart året slut och jag kan sammanfatta året väldigt kort genom att säga att det har varit bra. Jag minns dock inte allt som har hänt men det jag minns det har varit bra :-)

Nu väntar ett nytt spännande år och det är något jag har sett fram emot väldigt länge, i alla fall vårterminen 2009. Jag blir då förhoppningsvis klar med allt pluggande och kan kalla mig lärare på allvar. Och det är inte förrän nu jag kan kalla mig vuxen ordentligt, genom att söka jobb/få ett jobb och få en inkomst. Det är kanske nu livet börjar, vad vet jag?! Gud vilket spännande år jag har att se fram emot! Jag har inte en aning om hur året kommer att se ut, men det är väl så det ska vara, allting kan verkligen hända.
 
Nu ska jag förbereda inför kvällen då vi ska ha middag här hemma för två vänner. Det blir 3-rätters med god dryck. Hur kvällen slutar har jag ingen aning om, men som sagt allting kan hända :-)

Nu vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och tack för allt roligt vi har gjort tillsammans, och de människor jag lärt känna under året är jag verkligen glad att jag lärt känna. Ni är guldvärda! Allt detta har ju verkligen med att göra varför jag har haft ett bra år :-)


♥ Gott nytt år! ♥


Nu är det roliga över...


Ni sitter jag här med en knut på huvudet och är nyduschad och tänker tillbaka på det roliga, det vill säga julen. Den går alltid lika snabbt men den känns ändå så himla lång. Ja jag gillar den i alla fall, alltid samma gamla underbara vanliga traditioner, så nu är det bara vänta ett år tills den kommer igen, men frågan är om den kommer att se ut som den gjorde i år?! Man vet ju aldrig.

En till rolig sak är över och det är nanny-jobbet. Jag hade min två-åriga kusin Julia här på besök igår och det var full fart från när hon kom igår klockan 12.30 till när hon gick hem idag 13.30 men så roligt det var då, hon kan verkligen göra en glad och göra så att man glömmer bort allting som är runt omkring, man kan bara sitta och titta på henne och le. Klockren unge, verkligen!

De saker som vi/hon gjorde var:
Lagade mat (pannkaka till lunch - makaroner och köttbullar till middag)
Var ute och lekte/gick
Badade i badkar 2 gånger
Kollade typ hundra filmer (pippi, emil, bamse, kalle anka mm.)
"Spelade" yatzy 
Spelade ett annat spel
Lekte med lera
Hoppade i sängen
Lekte kurragömma, ungefär hundra gånger där med
Myste
Lyssnade på musik
Dansade
Fikade

Men något jag är extra stolt över som måste bero på barnvakten, ;-) är att hon somnade 20.00 och sov ända till 8.30, snacka om att hon hade fullt upp med saker under tiden hon var vaken, så att hon var helt slut när hon väl skulle sova.

Ja, jag och maestro hade i alla fall riktigt kul och nu är det faktiskt lite väl tyst här hemma, så jag får väl gå och diskutera lite skit med han så att det blir lite livat här hemma, annars finns det nog en risk att vi somnar, men det vore inte så dumt, man är ändå rätt slut i kroppen...

26 december

Idag har man varit lite smått bakis efter en hård kväll på BMB. Vi gick dit till ca 22 för att vara säkra på att komma in, men då sa vi att vi kunde gå hem innan de stänger eftersom annars skulle det bli en väldigt låååång kväll, men de sluta med att vi var kvar till de stängde. Jag hade riktigt roligt i alla fall så de gjorde ingenting att vara där några timmar. Tack för en rolig kväll flickor :-) 

Jag fick Tracys hämnd i julklapp så i dag har jag legat framför tv:n och kollat på den och bara njutit. Den är så himla bra och den väcker många minnen från när man var liten. 

Imorgon ska jag och maestro vara barnvakt medan andra åker utomlands. Jag är inte ett dugg avundsjuk, men jag skulle ju lätt kunna byta :-) Hmm, då kanske jag är avundsjuk ändå då, men jag hoppas i alla fall att ni får en härlig resa med mycket sol.

Tjooo på er!


Myspysdag

Idag har varit en skön dag. Jag har bara tagit det lungt och gjort allting i den takt jag velat, lagade mat när jag kände för det, satt vid datorn så länge jag ville, kollade tv så länge jag ville och ja ni förstår, allting i mitt tempo :-)
När allting det var gjort så åkte jag ner på stan för att träffa Anname och Hanna, och vi fikade en låååång stund, hela 3 timmar. Vi hade väldigt mycket att prata om och Hanna har man ju inte sett på ett bra tag. Det var riktigt trevligt i alla fall :)

Efter det så hade jag och maestro julafton här hemma, vi käkade kebab och öppnade julisar :-) 
Nu kollar jag på innebandy och ska snart hoppa in i duschen, fast jag redan har duschat idag, men nu är jag mer sugen på att bada, jag fick ju nämligen ett lugnande badskum av maestro som jag vill använda och en badkudde till badkaret. Och det vorde riktigt skönt att lägga sig i ett varmt bad och bara vara...A jag får se hur jag gör.

Nu tillbaka till innebandyn.

God Jul på er ifall vi inte hörs nå mer innan jul, jag åker nämligen till Sura imorgon och där kommer jag nog inte vara inne och blogga då är det finns annat som ska göras dan innan julafton :-) 


Hoppas ni får en härlig jul allesammans!!
Kram på er och God Jul!


  

Mirrors


Jag och maestro har precis sett filmen Mirrors, och det var nog den sämsta skräckfilmen på länge. Den var så himla dålig så jag finner inga ord. Satt nästan och garvade filmen ut just för att den var så dålig.

En skräckfilm ska ju vara läskig och man ska sitta på nålar för det mesta, men det gjorde man inte när man såg denna film. Den enda gången jag blev rädd var en scen där huvudpersonen i filmen ska titta in i ett fönster och då hoppar en hund upp, och den scenen har inte ens någonting med filmen att göra.

Gud så dålig film alltså!
Har någon sett den?!, om inte, så gör inte det. Du slösar bara bort 1.40 min på ingenting.




Jippi!!


Nu har jag lov! Lovely säger jag bara :-)

Ikväll det är det 60-års fest som gäller i Ramnäs och om 4 dagar är det julafton. Jippi!
Nu ska jag gå och fixa mig lite och sedan käka och efter det kolla skidskytte sedan bär det av mot Ramnäs.

Tjolavippen så länge då och ha en härlig lördag!

Hur ska jag stå ut???



Imorgon är sista dagen sedan har jag lov, men det blir en jobbig dag för jag börjar nämligen 8.15 och måste alltså gå upp 6.00. Det är inte vanligt för mig direkt. Hur ska jag stå ut?? Jag slutar 12.00 så det är bara att gilla läget och tänka positivt, jag får ju ändå vara ledig ca 17 dagar så man ska inte klaga.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa så att jag orkar kliva upp när klockan ringer imorgon. Fy satan i gatan va drygt!

Suck...


Jag har redan tagit jullov nu, jag vill inte till skolan imorrn och på fredag. Det känns verkligen jättejobbigt att behöva åka dit :-( Jag vill inte alls... Min hjärna är redan inställd på att vara ledig så orka åka dit och diskutera specialpedagogik, för det är det vi kommer att göra, diskutera diskutera och åter diskutera, i ca 3 timmar. Suck!

Dagen har jag tillbringat tillsammans med min mor och syster. Alltid lika mysigt. Vi gick på stan och handlade de sista klapparna och även lite presenter till den nyfödda Julia :-) så nu måste jag åka dit och hälsa på så att hon hinner få sina presenter, men jag hinner nog besöka dom nu under ledigheten.

Suck, nu ska jag gå och äta och vara social med maestro och sedan förbereda inför imorgon, usch jag vill verkligen inte åka dit!

Underbara låt!

Nu ska jag krypa ner i sängen framför tv:n och kolla Morgonsoffan med maestro.
Under hela dagen har jag bara gått och hört den underbara låten i mitt huvud. Jag är helt såld kan jag säga, jag är kär i låten och den måste vara med Ane Brun också, annars är det inte samma känsla.
Underbara låt alltså, hur kan jag gått miste om den förut, förstår inte.

Carsten, har du kontakt? Naje, jag känner vad jag känner :-P ni som kollar Morgonsoffan hajar nog vad jag menar om det nu är någon som gör det?!


Jullista

Har du köpt en chokladkalender?
Nej.

Har du hunnit med att köpa alla julklappar?
Ja de har jag faktiskt.

Till vem är det svårast att köpa till?
Alla, jag har väldiga problem när jag ska handla, om man inte gett några förslag då vill säga.

Dricker du alkoholfri glögg?
Ja, den är godast!

Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Nej, eller när jag var liten märkte man väl knappt av den förrän det var julafton. Då var det lite stressande för sig att öppna alla klappar :-) För övrigt är jag nog jämt stressad inför julen, men det hör till.


Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?
Jag har inte sett den än.

Vilken är den bästa julkalendern genom tiderna?
Sunes jul.


Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?

Ingen aning, jag vågar alltid säga god jul till alla som jag vill säga det till och glömmer man det så är inte det hela världen för mig direkt, det är ju ändå bara ett "god jul" :-)


Vem är det som julpyntar hemma hos er?
Mamma. Hos mig och maestro så pyntar vi knappt, så roliga är vi :-)


Vem klär granen och vem bestämmer hur den skall se ut? Hur SKA den se ut?
Vi har ingen julgran heller tyvärr, men den hos mina föräldrar bestämmer pappa och jag hur den ska se ut, syrran och mamma sitter och tittar på. Samma visa varje år, men jag gillart :-)


Plastgran eller äkta

Spelar ingen roll.


Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
Få, eller det kvittar. Det är kul att ge bort när man ser att de uppskattar klappen.


Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
I Sverige som alltid, skulle aldrig vilja åka utomlands under julen, aldrig!


Känner du någon julstämning nu?
Japp, åt precis skinkmacka med senap. Mums!


När kom din julstämning?
Den kom 1 december.


När skall man sätta upp adventsljusstakar? När är tidigast vs. senast?
Tidigaste veckan då det är första advent på söndagen och senast på första advent.


När julpyntar man?
Några dagar innan julafton.


Skickar du julkort?
Nej inte i år.


Vilken senap till skinkan?
Vanliga hederliga smaken.


Viktigaste på julbordet?
Köttbullar, rödbetssallad, potatis, sill, skinka, Jansson, ägg halvor, Julmust, hårtbröd...


Julmusik jag inte kan vara utan?
Carolas första julskiva. Den är absolut den bästa och en tradition i våran familj.


Världens bästa jullåt?
Oj, det finns många. Tänd ett ljus är en av dom.


Julknäcke eller vörtbröd?
Julknäcke


Vilket julgodis är viktigast? Gör du det själv?
Knäck och twixpåse. Jag gör inget av det själv. Mormor gör och farmor köper twixpåsen :-)


Vilka traditioner har ni?
Åh, den underbara traditionen :-)
Den 23:dje firar jag och Maestro jul här hemma och på eftermiddagen åker jag och min syster till våra päron och maestro åker till sina. Där käkar vi pizza på kvällen och sedan åker vi skridskor och dricker glögg, klär julgranen och är allmänt stissiga. 
På julafton väcker mamma oss vid 8.30 där omkring till Carolas julskiva och sedan äter vi frukost(skinkmacka och varm choklad) och öppnar klapparna framför granen. Sedan är det dags att fixa sig för att vara hos farmor i hallsta klockan 12.00. Innan vi åker dit åker vi till graven för att hälsa på morfar och sedan förbi åsby en sväng. Hos farmor käkar vi julbord och kollar kalle och sedan vid 17.00 ska vi vara hos mormor i sura där vi också käkar julbord. Så på ett ungefär ser våran jul ut. Jag älskart!  


Färdiginslagna paket eller paket att slå in hemma?
Både och, det kan vara roligt att slå in vissa paket faktiskt.


Smile!


Vilket himla roligt garv han har då. Jag sitter bara och ler för mig själv här i ensamheten.


Har blivit kär igen


Jag har blivit kär i en låt på reklamen och nu hittade jag den även på youtube. Jag gillar den skarpt mycket just förtillfället.





Finner inga ord idag...


...så här får ni några meningar av mig.
Jag är trött men annars är allt bra.
Jag har tränat.
Jag fryser.
I april åker vi till Malta på träningsläger, förhoppningsvis. Det ska bli riktigt skoj!
Nu ska jag sova.
Jag är ledig imorrn, skönt.

OTH


Jag säger åter igen det som jag har sagt många gånger på denna blogg. One Tree Hill är så j*vla bra!! Det är lätt det bästa programmet just förtillfället för mig, och dagens avsnitt var ju inte så illa pinkat det heller. Jag har inte många naglar kvar inte, och nu är det uppehåll på det också, tråkigt.


Jag blir tokig!



Det är något fel på mina händer idag. De kräver otroligt mycket hudlotion och handkräm, okej de är väl ungefär samma sak tänker ni men ändå, de vill ha en blandning av dessa, det duger inte bara med det ena. De är egentligen inte torra men de vill smörjas in ändå för de är då känslan är bra och behovet av mer smörjande försvinner, för ett tag i alla fall. Men efter 10 min ungefär så är det dags igen.

Jag vet att jag har smörjt in händerna för mycket och att de är bortskämda med det och att det är därför de kräver mer och mer, men nu är det som det är och jag får väl helt enkelt lida dagen ut, imorrn är det säkert som de ska vara, alltså att händerna är nöjda med sin känsla av att inte vara torra. Vi får hoppas det i alla fall annars blir jag tokig.

Nu ska jag smörja in dom ytterligare en gång och hoppas att känslan kan gå över, för någon gång måste ju ett par händer också få nog, eller?

Vilket problem jag har va?? Suck och stön.  


3:dje advent


Nu är det snart jul. Jag har bara 1 vecka kvar i skolan och sen är jag ledig 2 veckor och 2 dagar och det ska bli underbart härligt! Maestro är också ledig precis lika länge, vilket också känns helt underbart härligt. Då ska vi göra en massa nödvändigheter här i lägenheten, förhoppningsvis, och bara njuta av att vara ledig.

Idag ska jag städa, tvätta, plugga, äta, kolla skidskytte, kolla innebandyfinalen och kolla One tree hill. Det där kändes väldigt konstigt att inte skriva med Andra avenyn, men det är säsongsuppehåll på det så jag får helt enkelt kolla på något annat idag klockan 20.00. Har någon något förslag?

Nu ska jag röra i maten.

Tjooo!


13 december


Nu för tiden så får jag aldrig uppleva ett luciafirande, om jag inte är ute på VFU då vill säga. Det har jag inte varit i år så alltså har jag inte sett ett enda luciatåg, tråkigt. Det hör ju liksom till, det är då man känner att snart är det jul och man får även lite julkänsla på köpet om man inte hunnit fått det. Men jag är inte så värst bitter över att ha missat det eftersom jag vet att det snart är jul och jag har redan julkänsla :-)

Jag trodde aldrig att jag skulle fastna för the hills, men nu så har jag gjort det. FAN säger jag bara!

Nu ska jag fortsätta min 13 december med curlingtittande och sedan en promenad i det härliga mörka vintervädret. Det ser ut att vara kallt så förhoppningsvis kanske man är lite rödmosig när man väl kommer in igen. Härligt!


Uppdatering på väg :-)


Två stycken vill tydligen ha uppdatering. Shit alltså vad denna blogg måste vara populär att man inte klarar sig utan en uppdatering på några timmar, jag skrev ju nämligen ett inlägg igår om jag inte minns fel?! men men, här kommer uppdatering i alla fall :-)

Det är fortfarande vitt ute och jag njuter av det, kan dock bli lite kallare så att det får ligga kvar ännu längre. Just nu håller jag på att laga pepparkakscheesecake. Det luktar ljuvligt gott i hela lägenheten kan jag lova, pepparkaka blandat med apelsin. Mums!
Jag längtar tills den blir klar! Blir den god kanske jag ska ta och bjuda hem lite vänner på julfika kanske, om någon har lust?!
Samtidigt som pepparkakscheesecaken är i ugnen står Dick och lagar lasagne från Strömbergs kokbok och det är tydligen inte vilken lasagne som helst, så det ska bli spännande att smaka. Det luktar också gott, så alltså luktar det allt möjligt i våran lägenhet :-) Man blir nästan hög av alla dofter.

...och nu när allt detta sker sitter jag och smuttar på ett glas vitt vin. Jag ser fram emot denna härliga fredag, med god mat och efterrätt och dryck. Varför vi nu gör allt detta är för att vi firar 5 år imorgon, och vi börjar firandet lite smått redan nu :-) hihi, det är aldrig fel. Eller?



Vad ska ni göra då?



Kram på er alla mina underbara läsare! :-)
Hoppas uppdateringen duger ;-)

Allting är vitt vitt vitt


När jag vaknade imorse så snöade. Jippi tänkte jag, men hann lika snabbt tänka om, att det inte var bra. Just för att det säkert inte kommer att få ligga kvar... Men nu ska jag inte vara den som är den, utan tänka positivt och vara glad för att det är vitt ute :-)

Jag ska snart till skolan, börjar 13.15 idag och slutar 15.00 vilket känns väldigt förjävligt rent ut sagt. Hellre att jag går upp tidigt och kommer hem tidigt än tvärtom, men jag är hemma till 17 så så sent blir det inte trots allt. Jag hinner bara hem och vända för att dra iväg och träna. Toppenliv man lever, verkligen! 

Nej nu ska jag titta på Våra bästa år en snabbis innan jag ska ut och cykla i det fina härliga vintervädret. Oh I love it, vissa kanske tror att jag var ironisk där kanske, och det stämmer nog till en viss del.

Tjoo på er!

 

En lista igen


Har inget vettigt att säga idag, mer än att jag slutade tidigt och att jag bara har två julklappar kvar att köpa, vilket känns underbart.
För övrigt finns inget mer att säga så därför får ni nu en lista av mig som jag tagit från en annan bloggare :-)


8 favoritprogram
(utan rangordning)

1. One tree hill
2. Andra avenyn 
3. Grey´s anatomy
4. OC
5. 2 ½ men
6. Färjan
7. Vänner
8. Stjärnor på is med Markus :-)


8 saker jag gjorde igår

1. Skrev tenta
2. Åkte buss
3. Pratade med en nybilven mamma :-)
4. Kollade på tv
5. Köpte 2 julklappar
6. Lagade god mat
7. Tränade
8. Satt vid datorn

8 saker jag ser fram emot

1. Jullov
2. Julafton
3. Juldagen
4. Dagen innan julafton
5. Dan för dan före dopparedan
6. Träffa familjen
7. Att det börjar snöa rejält och att det får ligga kvar över jul
8. Att försäsongen ska vara över (och den har knappt börjat)


8 favoritmaträtter

1. Kyckling med egengjord citronsås och potatis
2. Kolgrillsbaren
3. Dicks baconsås
4. Mammas "pasta-special" (sommarmat)
5. Mammas lax
6. Cheeseburgare
7. Pizza
8. Risgrynsgröt

8 saker på min önskelista

1. En vit jul 
2. Umgås med famlijen
3. Handkräm
4. Nya möbler till vardagsrummet
5. Att sladden ska försvinna i hallen
6. Nya underkläder
7. En hårfön
8. Sjalar

8 skönhetsprodukter jag inte kan vara utan

1. Puder
2. Mascara
3. Hudlotion!!
4. Genomskinligt nagellack
5. Handkräm (faktiskt inte likadant som hudlotion)
6. Tender care (rosa burken)
7. Rouge
8. Täckstift



Intressant va?? :-)

Kan inte fatta det...


En utav mina närmaste vänner har idag blivit mamma till en liten Julia. Det känns helt overkligt att sådant kan bli sant för oss, vi som lekt med dockor och allt vad vi hade för oss när vi var små, det känns ju nästan som igår. Tänk att vi är så gamla nu, att vi kan få egna barn och inte behöva leka att man har barn. Det känns verkligen helt overkligt...

Grattis igen och välkommen till världen Julia!


Andra advent


Jag sitter och pluggar som en tok, lite då och då, eller typ aldrig. Jag har kanske suttit max 40 minuter idag och pluggat, vilket är alldeles för lite eftersom jag har tenta imorgon.

Varför har jag så svårt för att ta mig tid till att plugga? Det är en last jag har här i livet... men den 7 juni så är det förhoppningsvis slut på den lasten för då är pluggandet slut, for ever. Åh vad jag längtar!


Fortsättning på min härliga lördag


Till lunch idag så käkade jag risgrynsgröt, pepparkakor och glögg. Gud vilken julkänsla jag hade då! 

Nu är jag riktigt sugen på smågodis, hårt och surt, saltigt och mjukt. Så nu ska jag klä på mig och gå ut i skitvädret och handla mig en påse godis. Jag som inte skulle gå ut idag, men vad gör man inte för lite godis :-)  


...och ville bara tack Lumpan för blommorna åter igen, alltid lika uppskattat, men snart vet jag inte vart jag ska ha alla, men kul är det. Tack åter igen :-)


Härliga lördag!


Härliga lördag är något jag aldrig brukar säga, för då är det snart söndag och dags för skolångesten. Men idag är det verkligen en härlig lördag.
Vädret är som det är men det gör inget för jag ska bara sitta inne och mysa för mig själv. Jag ska plugga varvat med tv-kollande. På tv är det nämligen tokmycket som jag vill se idag. Först skidor, sedan handboll och klockan 20.00 så är det FINALEN i Stjärnor på is. Gud vad jag längtar efter den finalen, och självklart håller jag alla mina tummar för Markus! Heja Markus!

Nu ska jag fortsätta njuta av min härliga lördag och vandra in med all littertur till vardagsrummet för att bänka ner rumpan i soffan och börja mitt pluggande varvat med tv-kollande :-)

Tjo på er så länge!


Fina va? :-)









Medan jag väntar...

10 frågor om dig själv
fullständiga namn? -  Sofie Rebecca Zackrisson
när fyller du år? - 6 maj
några utsmyckningar på din kropp, isf vad? - Hål i öronen
vad har du på dig just nu? - Svarta byxor, grå stickad kofta och ett svart linne
vilken årstid är bäst? - Alla årstider har något som är bra hos sig, så de finns ingen som är bäst för mig
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att veta att man inte har något planerat och man kan ta dagen som den kommer
vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag för det mesta är positiv och glad
vad är du bra på? - Skratta, planera saker och ting och hålla ordning
vem älskar du mest på denna jorden? - Min familj (ink Dick såklart)
sover du hellre själv än tillsammans med någon? -  Tillsammans med någon

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Hmm jag vet faktiskt inte.  
vem är den roligaste av dina vänner? - Oj, det finns många roliga människor i mitt liv
vem är snyggast av dina vänner? - Oj, det finns många snyggingar i mitt liv :-) 
är den du helst har filmkväll med? - Dick
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Ingen aning 
vem röker av dina vänner? Ingen tror jag
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Hmm ingen aning

10 frågor om din familj
vem står dig närmast? - Alla 3 tror jag
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja
vem är farligast i din familj? - Det är nog pappa eller jag
vem ser roligast ut i din familj? - Det beror på :-)
vem är coolast? - Jag :-)
har ni några djur? - Nej
vem har du mest gemensamt med? - Hmm pappa kanske, just med tanke på fotbollen, men jag har något gemensamt med alla
vem står för underhållningen? - Jag själv
vem sover du oftast med? - Dick
roligaste kvällen med familjemedlem? - Det var nog nu sist i Sura hos mina päron. Abbafest ;-) Honey honey! :-)

10 frågor om idag
vad har du gjort? - Städat, käkat och väntat.
har du varit glad idag? - Ja
har du varit ledsen idag? - Ja (kollade OC-klipp nyss)
har du gjort något bra idag? - Städat
vad ska du göra nu? - Åka ner på stan med Dick
har du gjort något dåligt idag? - Ja, jag har inte pluggat
har du duschat idag? - Nej
är du trött nu? - Nej
vad händer imorgon ? - Ingen aning 

Nymatsedel



Jag och Dick tänkte käka lite italienskt ikväll och då finns det en trevlig liten italiensk butik här i Västerås som heter Nymatsedel som man kan handla mat ifrån. Men frågan är om man måste ringa och beställa innan eller om man bara kan gå in och köpa med sig direkt. Vad tror ni?

http://www.nymatsedel.se/



Snön ligger fortfarande kvar :-)


Hoppas att den får göra det ett bra tag till och att det kommer mera. Idag är jag ledig och det betyder städa och plugga. Vilken härlig ledig dag va??
Efter det blir det stan med Dick, köpa lite julklappar och annat smått och gott. För övrigt så finns det inte så mycket att berätta mer en att julkänslan börjar komma, sakta men säkert :-)


Torsdag


Det är faktiskt vitt ute nu när jag tittar ut, men så det ser ut på vägarna då. Slask, slask och åter slask. Inge vidare med andra ord...

Idag har jag varit i skolan och haft redovisning om vårat projekt, ett tema-arbete för år 1-2 "En resa genom världen". Hinner dock inte förklara vad det är för något för jag väntar nämligen på skjuts till träningen.
Efter skolan gick jag ner på stan i Uppsala för att möta upp mitt gamla arbetslag och käka lite mat. Det blev buffé på Fugo, thai/kinamat. Det satt riktigt fint i magen.

Nu måste jag gå för snart är de nog här.

Hepp på er!!


Tisdag


Idag är jag väldigt irriterad på vädret. Det är 2:a december och det tokregnar ute! Det är helt fel, det ska vara snö nu ju...

Nu ska jag iväg på träning och jag håller tummarna för att det inte blir styrka idag, jag är inte motiverad för det för fem öre, men som min kompanjon sa: Vi får peppa varandra! och det lär nog behövas för att jag ska orka, men det brukar bli bättre när man väl kommit dit och får köra i gång.
Nej nu ska jag bege mig ut i skitvädret, pust och stön...

Ha´de!


RSS 2.0