Onsdag

Jag har pluggat klart för dagen och ska nu fixa mig och sedan cykla ner på stan och möta upp syster för att handla present till kusinen som konfimeras på söndag.  

När det är gjort ska jag träna. Vi brukar inte ha träning på onsdagar men eftersom våra matcher ligger lite olika så kommer träningen ibland att hamna på en onsdag då och då, men det är tidig träning så det gör inget för jag hinner med att se Grey´s ändå, för det är ju enda saken till varför träningen inte får vara sen. Det är ju onsdagens måste!!!!

Nej dags att fixa sig, undra vad man ska ha på sig, vädret ser ju sådär ut, men det kanske är varmt ändå?! Aaa de löser sig nog.

Tjillevippen så länge!

Tisdag

Har varit i skolan idag och arbetat lite med examensarbetet. Efter vi hade arbetat lite gick vi runt och kollade hälsomässan som idrott C hade anordnat, då fick man träffa lite gamla kursare vilket alltid är trevligt, saknar de flesta faktiskt, kanske dags för en fest snart kanske?!

Dagens mat blev tacos och nu så ska jag och Maestro kolla Barcelona-Chelsea och mysa med glass. Härliga tisdag!
Jag har tippat 3-2 till Barca förresten, men det blir säkert fler mål eller mindre från Chelsea :-)

Trevlig kväll!
 

Vinst :-D

Nu är äntligen seriepremiären avklarad och vi fick med oss 3 poäng! Underbart att det är över. Jag var nervös från när domaren blåste i gång matchen tills han blåste av den, jag var inte riktigt mig själv på planen just för nerverna men det är väl så det kan vara i en premiär, man kan inte räkna med skönlir direkt liksom :-) Vi har många matcher kvar att visa vilket bra spelande lag vi är! Nu är det bara tuta och köra för nu är serien i gång på allvar och vilken rolig säsong vi har framför oss.

Nu ska jag städa och sedan sätta i gång och renskriva mina intervjuer. Ikväll blir det cykling till träningen och det ser vi väl fram emot Nallen och Fryks, eller vad säger ni?! Hahaha
 


Trevlig måndag på er!





Seriepremiär

Nu är det äntligen dags!! Klockan 14.00 så börjar laddningen på riktigt, då är det lunch på Bistron som gäller och sedan 17.00 så startar matchen. Shit alltså så sjukt laddad och nervös jag är, men kul ska det bli!

Läste en kommentar jag fick igår och då blev jag ännu mera taggad, men hoppas man inte är övertaggad bara, utan man måste ju fortfarande behålla lugnet.

Här kommer kommentaren:

Postat av: Linda

AAA SHIT, nu är det nära till match och seriepremiär. Barkarö väntar och det kommer bli en tuff match. Fan man har spelat fotboll sen man va 5-6 år (dvs i ca 20 år) =) men ändå sitter man såhär dagen innan seriepremiär med en himla massa pirr i magen. Det är ett härligt pirr, men ändå...? Varför känner man EGENTLIGEN så?? Det är väl bara att gå ut,slappna av och köra på. Det är ju BARA fotboll...det enda man kan här i livet typ haha. Men samtidigt..det är väl det som är själva tjusningen med fotboll. Vi har tränat en kall och j-vlig försäsong (förfrysit händer och fötter). =)Slitit som djur för att nu komma förberedda på allra bästa sätt till premiären. För det är nu det gäller, det är nu poängen börjar räknas. det är nu som vi ska vara som allra bäst! Så nu jäklar kör vi imorn och visar hur jäkla bra vi är! kram kram tagga till 1000!!!

2009-04-25 @ 23:05:30

Sjukt laddad man blir va!!
Nu kör vi tjejer!

Tjingeling

Punkter som gäller denna dag

Sol

Fotboll

80-årskalas - med god mat, trevligt sällskap och allt vad nu ett kalas innebär :-)

Glädje

Taggning

Det är min dag det :-) Härlig va??



Vilken härlig dag!

Solen skiner och det är varmt ute! Jippi!

Jag ska snart iväg och göra min sista intervju och observation. Det har gått bra med de övriga så det ser bra ut inför skrivandet sen. Efter det ska jag iväg på en sen lunch med Jennifer, var ett tag sen vi sågs nu så det lär bli en hel del snack att tag igen, som vanligt när vi ses med andra ord :-)
När det är över ska jag hem och sedan iväg på fotboll, Irsta-Sura herrar div 5. Irsta ska ju tydligen ha ett bra lag på pappret, så får se om så är fallet i praktiken också. Det ska bli spännande att se.

Riktig härlig dag jag har att se fram emot, och vädret bidrar ju en hel del till det positiva, och nu är det bara fredag och lördag kvar innan det är dags för premiären. Vad roligt det ska bli!

Tjingeling!

Är värmen här nu för att stanna?

Idag har det varit riktigt varmt ut, härligt!

Jag har nu hunnit en bit på vägen när det gäller examensarbetet, 2 intervjuer och 2 observationer avklarade, känns så skönt!
Snart ska jag i väg på träning, sista nu inför premiären och jag börjar redan bli taggad! Fan va skoj det ska bli tjejer, vi måste tagga till tusen till på söndag, då jävlar ska Barkarö få sig en match. Det kommer bli tufft, men vi ska allt ge dom! Eller vad säger ni??

Åh nu blev jag ännu mera taggad!!



Heja Franke!!


Självklistrande kakelplattor någon??

Nu börjar det bli blått här utanför mitt fönster. Härligt!
Idag ska jag och Maestro ut och jaga självklistrande kakelplattor, alltså att man klistrar på typ ett kilstermärke på kakelplattan istället för att byta kakel. Ett riktigt fiffigt sätt anser jag, vi vet dock inte vart man kan hitta dessa "klistermärken". Någon som vet kanske? Har hört att det kan finnas på Bauhaus, så det blir vårt första ställe att kolla på.

För övrigt är dagen rätt så seg, så jävla tråkigt att bara gå hemma. I morgon ska jag äntligen ut och intervjua och observera och äntligen arbeta med mitt examensarbete. Vi har varit lite väl sega nu när det gäller det, men det ändrar sig nog får vi hoppas...

Nej nu ska jag ta tag i tvätten igen, eller jag kanske ska tvätta fönster?!?!?! Hmmm, det tål att tänkas på faktiskt...

Vart tog solen vägen?

Det som var så himla fint här hemma i några dagar, vad hände? Nu är det ju inte alls skönt ute :-( Men det är väl bara att inse att det är April och då kan väl nästan till och med snön komma tillbaka?! men så roligt ska vi inte ha det.
Det är bara att vänta, för snart kommer sommaren och då vet jag hur jag fungerar. Åh vad jag längtar till vintern, att få kura upp sig i soffan och tända ljus och bara vara inne. Eller, åh vad jag längtar till vintern då man är ute på långa promenader och när man kommer in så är man alldeles rödmosig och håret har nästan frysit till is. Men herre gud! Hur kan jag ens tänka tanken när väl sommaren är där?! A, det är en gåta som aldrig kommer bli löst.

Tur är väl att jag bor i Sverige som har sina 4 årstider, för jag gillar faktiskt varje årstid, så är det bara.
Men just nu vill jag ha sommar!!

Tjingeling!

Riktigt glad :-)

Ser ni, nu är äntligen min blogg tillfixad! Tusen tack Mathilda http://mathildass.blogspot.com/ för hjälpen! Jag är riktigt nöjd :-) Synd att man inte kan göra sånt här själv, men jag är verkligen kass på när det gäller att fixa och trixa på datorer, så det är tur att det finns sådana människor som Mathilda som tycker om att hålla på. Tack igen!

Så vad tycker ni nu då om min fina blogg? Jag är i alla fall supernöjd :-)

Kramelikram ♥

Fullspäckad söndag?

Nej inte direkt, eller jo lite kanske. Klev upp rätt tidigt, 7.20 och sedan i väg till E-tuna för att spela match 10.30. Vi förlorade med 3-0 men om jag tänker efter så ska vi ändå vara nöjda med matchen, vi hade bra spel vissa stunder, bara målchanserna som saknades, de kommer sen till premiären, visst då?

Efter matchen så vara det bara att komma hem och sova räv* ett tag och äta och sedan promenera till Swedbank där VSK hade premiär, och de vann, 1-0, grattis till dom.

När den matchen var slut så var det bara att traska hem och kolla OTH och nu, nu sitter man här och väntar på en ny vecka där det står mycket på mitt schema. Det är bara att gilla läget!

Nu ska jag krypa ner i sovan och göra bit för bit med Maestro.

Tjingeling gott folk! 

*man låtsas sova för att man inte orkar vara social

Ändra utseende!!




Jag vill ändra utseende på min blogg men jag kan inte göra det själv :-( Någon som vill hjälpa? :-)



Underbara fredag!

Dagen har varit alldeles underbar!

Jag har fått så mycket gjort idag och det fina vädret gör att man bara ler :-) Underbara fredag, verkligen!

Jag har städat och storhandlat sådana grejer som man inte behöver handla så ofta, som en massa städmedel och andra tråkiga grejer.
Sedan har jag tränat och det var en grymt bra träning som gjorde att man mådde så himla bra efteråt, riktigt bra gjort av oss tjejer, och tack för sällskapet, Linda och Anname! Mycket bra jobbat!

I mellan träningen och handlingen så plockade Maestro lite på balkongen medan jag inredde vårt badrum i lila, jag är inte riktigt nöjd än, men det blev lite bra ändå :-) Jag fick till några lila detaljer i alla fall.


(Lite lila detaljer från vårt badrum)




Jag och Maestro lagade hemgjord pizza och egen pizzasallad och det var riktigt gott vill jag lova! Maestro/Totti sitter nu och dricker ett glas rött, medan jag dricker Pepsi. Jag är inte riktigt så vuxen än så att jag kan sitta och njuta av det röda, men det är något jag MÅSTE ändra på, det ser ju så himla mysigt och väldigt rogivande ut.



Nu ska vi käka lite räkor och mysa i soffan!



Vädret har också sin orsak till att denna dag har varit så himla underbar. Det gillar vi, mera sånt!                       



Skål på er då och tjingeling!


Plugg och CV

Nu är det bara en massa plugg och CV som gäller för min del. Inget vidare roligt liv man lever, men jag är inte bitter för det inte, eller jo, teleskräcken finns ju där och det gör livet lite bittert. Men men, sånt man får ta tag i ändå.

Tjingeling!



Hemma nu!

Nu är jag äntligen hemma. Borta bra men hemma bäst, så är det verkligen!
Träningslägret var riktigt bra och riktigt trevligt, det är ett riktigt trevligt gäng man har att göra med och nu är det bara lagfesten som fattas sedan känner vi varandra tillräckligt ;-P hihihi, för lagfest måste det ju snart bli!

Allt gick bra med mamma också, vilket känns alldeles underbart, en liten sten som lossnade från mitt hjärta. Nu ska allting bli bra igen ♥ !

Nu ska jag fortsätta komma in i vardagen igen genom att titta på lite program som jag har missat medan jag varit borta och imorgon är det plugg som gäller, examensarbetet drar i gång på allvar då kan man säga. Nu är det verkligen inte långt kvar...

Nu väntar Andra avenyn. Tjingeling så länge då, bilder från resan kommer lite senare.


Färdig!

Nu har jag packat färdigt, rakat benen, förberett matsäck, laddat kameran och lagt fram kläder för morgondagen, med andra ord kan man säga att jag är mer en redo för att åka. Helt färdig med allt inför resan. Väskan väger 13,2 kg och packningen fick visst väga 15 kg, så jag får till och med plats med lite mer :-) Jag tycker det alltid är så svårt att packa, med hur vädret kommer att vara osv. Men nu är jag i alla fall färdig med packningen och det blev en del funderingar om man skulle ha med sig vissa plagg eller inte, men nu får det vara nog.

Ikväll blir det mys framför teven med min maestro. Vi ska käka en massa ost och kex och bara mysa och ha det bra, blir ju ett tag man inte kommer att få träffa varandra nu, vilket var ett bra tag sen det skedde, men vi ska nog kunna överleva utan varandra ändå :-)

Ha de nu så himla trevligt här i Sverige med våren som är på ingång, så hörs vi inte nästa vecka utan veckan där efter, för nu åker jag till Malta, och syster, vill du spela in Grey´s åt mig på onsdag och One tree hill nästa söndag inte imorrn för det är hockey då, äh jag messar och frågar dig istället, blir nog bäst så :-) Tjingeling!




Kramelikram! ♥

Snorig

Snoret rinner och ögat värker samtidigt som jag håller på att småpackar till Malta-resan. Varför ögat värker är för att jag råkade snärta mig själv rätt i ögat med ett skärp, och det gjorde ont som satan och jag känner fortfarande av det när jag tar på det och blinkar. Jag ser dock som vanligt vilket är huvudsaken. 

Jag har städat min garderob idag också och det blev en rätt så stor påse med kläder som ska "slängas". Vi ska vara duktiga jag och maestro och skänka bort kläderna till de som behöver dom. Bättre det än att slänga dom.

Nu ska jag fortsätta snora och ta ett glas ramlösa med mangosmak, grymt gott faktiskt, testa om ni inte redan gjort det.

Trevlig fredag på er!
Kramelikram



Bra dag?

Igår var det en rätt så bra dag men trevligt väder och trevligt sällskap. Jag och Anname sprang också 7.5 km, vilket var jätteskönt och jättebra gjort av oss. Det kändes bra hela vägen och man hade nog kunnat springa lite till ändå, eller vad säger du Anna?! :-)
Vi hade dock ont i halsen igår när vi sprang och för Anna bröt det tyvärr ut till feber och grejer men för mig ligger det onda fortfarande bara och gror men jag är lite seg i kroppen, men det är inte så att jag är sjuk eller så, men något skumt är det och överanstränger jag mig så kanske mitt också bryter ut till att jag blir sjuk.

Man får ju inte bli sjuk nu när man ska åka till Malta på träningsläger och allt på söndag, det går ju bara inte :-(

Jag får kurera mig fram tills dess...Ingen klassfest blir det i alla fall inte för mig imorgon, vilket känns jättetråkigt :-( Hade varit så kul att träffa alla igen, eller hur många vi nu skulle ha blivit :-) Minelli skulle det i alla fall vara kul att träffa :-) men det blir fler gånger såklart.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma men samtidigt ta det lugnt för att inte locka fram det sjuka.
Ha en trevlig torsdag i det fina vädret!





1 april

Har kollat igenom vlt-tidningen imorse, men inte hittar jag något aprilskämt. Jag kanske är trög eller så, eller så har de inge skämt i år, men det måste de väl ha, eller?!

För övrigt så kommer nog min dag bli ganska trevlig och vädret är ju helt underbart. Först ska jag käka lunch med Anname och sedan ska vi fixa lite inför Malta-resan och sedan ska jag möta upp mor och syster för att gå på stan. Mycket trevlig dag till och med :-)

Har ni sett eller hört nå aprilskämt?

Kramelikram

RSS 2.0