Vad händer idag då?!


Lördag idag och jag har ingenting planerat och det känns jätteskönt! Jag kommer ta dagen som den kommer helt enkelt.  Vädret är ju ljuvligt så det kanske blir en promenad nån gång under dagen, vi får se vad jag känner för.

Nu ska jag i alla fall plöja mig i genom några OTH-avsnitt och sedan kolla Kalla på tv och se om jag ändra uppfattning. Maestro kallar mig medgångssupporter, men jag förstår inte riktigt varför?! :-P Oftast tycker jag ju som pappa och då i och för sig så blir det kanske att man blir lite sur om det inte går bra för någon och kläcker ur sig ett och ett annat ord om våra svenska stjärnor, och det gäller speciellt skid"stjärnor". Men samtidigt blir jag inte heller så överlycklig om det skulle gå bra för någon som det inte brukar gå bra för. Hmm, det där vart krångligt skrivet, så jag lämnar det.

Jag har i alla fall ingen förväntning på Kalla alls, hon har sagt att hon går för guld så visst skulle man rynka på näsan om hon slutar 6:a, men jag skulle inte bli förvånad. Hon måste bevisa lite annat nu också om hon är så himla bra som de flesta säger, jag tycker inte hon kan leva på Tour de Ski 2007/2008 vinsten hela tiden. Nu är det dags att kliva fram ytterligare en gång om hon nu är så himla bra.
Hon vann jerringpriset 2008 för att hon vann Tour de Ski, före Kallur som slog världsrekord. Jag finner inga ord, jag tycker bara att det är konstigt.

Oj vilken diskussion det blev, jag återkommer väl om hon nu tar guld som hon säger. Äh orka bry sig. Nu är det dags att ta en kaffe och kolla OTH.

Ha en underbar lördag!
Kramelikram ♥



Mycket som har gjorts men...



...inte riktigt så mycket plugg som jag velat :-(

Jag har istället varit ute och motionerat, jag sprang mina 15 varv som jag inte kunde fullfölja i måndags och gud så jobbigt det var!! Nu är det gjort i alla fall, och jag kan känna mig duktig för att ha rört på mig. Men sen innan det så skulle jag plugga, men istället har jag kollat Mästarnas mästare och Linda Rosing och pluggat sammanlagt kanske 1 timme idag. Vilket suger stort!
  
Jag hade gjort upp ett litet schema hur förmiddagen skulle se ut, men tyvärr har jag inte följt det schemat. Så dåligt! Det är tenta imorgon så nu MÅSTE jag ta tag i det! Det finns ingen annan utväg.

Så, so long my friends, nu beger jag mig in i begreppvärlden.



Fuskare

Jag har blivit en OTH-fuskare. Jag orkar inte vänta tills söndagarna med ett titta på avsnitten utan jag kollar på avsnitten här på nätet istället och det är såååååå bra. Jag ligger inte så himla långt före här i Sverige men ett avsnitt i alla fall hahaha.
 
Just nu är jag sugen på en god kaffe latte hos mor. Visst ser den god ut här brevid. Jag gillade den skarpt faktiskt!

Idag är jag ledig, jag ska egentligen vara ute på vfu men eftersom Västerås har sportlov nu så får jag vara ledig. Och självklart är jag ju inte helt ledig, jag har en massa plugga att göra, så att det räcker och blir över.

Nu ska jag ta ett andra avenyn-avsnitt också, så jag inte ligger efter.

Tjingeling ling ling!





 

Trött



Jag är trött idag och snart så ska jag iväg på match. Hur kommer jag orka det? Jag var pigg imorse men direkt efter jag kom hem nu på eftermiddagen så har jag bara blivit segare och segare....

Imorgon ska jag upp tidigt. Jag kommer att se 05 på min klocka, vilket är psykiskt jobbigt för mig.

Nu ska jag packa väskan och sedan bege mig iväg, ut i kylan. Brrrr va kallt!




Varmkorv och tulpaner mm.


Nu sitter man här och är mätt och belåten efter 3 varmkorv med bröd och ett glas mjölk. Det är så underbart gott och inte nog med det så fick jag/vi tulpaner idag av Lumpan, hela 60 stycken eller typ något sånt, och hur fin bukett blev inte det då? Nu vill jag ha vår!
 

Kvällen kommer jag att tillbringa i min ensamhet framför tv:n och bara njuta, fredagar är det bästa som finns på hela veckan.

Morgonen tillbringade jag tillsammans med maestro på Mälaren där vi åter igen pimplade. Solen sken och det var riktigt härligt att få frisk luft efter denna vecka som jag typ bara suttit inne förutom på kvällarna då jag tränat.

Min dag tillbringade jag tillsammans med min syster genom en runda på stan, där det shoppades nya svart byxor eftersom mina har gått sönder. Vi käkade/fikade på Kalle på spången som jag för övrigt älskar! Det finns inget bättre café än Kalle på spången! Supertrevliga människor som jobbar där, supertrevlig miljö och riktigt god grekisk pastasallad. 
 http://www.kallepaspangen.se/ 






Jepp, det var det de, nu en dusch på det här innan man kryper ner i soffan och startar sin myskväll.
Ha en trevlig kväll!
Kramelikram ♥



Beroende!


Just för tillfället så är jag beroende av Frukost crackers! Jag kan äta hur många som helst och det ska vara smör och aromat på. Det är så ljuvligt gott så jag finner inga bra ord som kan förklara den smaken.
Det är ett perfekt mellanmål, men man blir inte så värst mätt av dom, men äter man gröt till och ett glas juice så blir mellanmålet fullbordat :-)

5 av 5 toasters lätt!







Tårarna rinner...

Detta måste ni se. Ta er tid att se det!

Fick ett mail av min mor och det ser ut följande:

Vilken kärlek!


Fick precis ta del av en helt underbar historia och youtube-video.  

Vill så gärna dela med mig av denna helt fantastiska historia.


Här kommer den:  

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 


En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".


En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...


Och här kommer videon till denna historia:

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Åh här är en bakgrund till storyn...
http://www.youtube.com/watch?v=dDnrLv6z-mM

Jag finner inga ord... Det är bara mäktigt att se!



Vilket team!



Nu har jag åter igen gjort mitt pluggande för dagen och det är tack vare Sanaz!
Vi är ett grymt team som gör det vi ska när vi bestämt oss för att göra det. Fast, idag var jag lite sen till träffen, jag var ju tvungen att kolla på skidskytte klockan 10.00 då vi egentligen skulle ha börjat våran plugg-msn-date :-) men det gick ju bra ändå, alltså med pluggandet inte med skidskyttet. Stor besvikelse där, suck suck och åter suck....

Men tillbaka till det braiga teamet. Vi har nu bestämt några dagar här med vårat pluggande, att träffas på msn 10.00 för att plugga och sen har vi pluggat fram till 12.30 och då har vi fått väldigt mycket gjort och kan vara lediga resten av dagen. Skulle jag inte haft Sanaz där som peppar på mig på förmiddagen, så skulle jag nog fastna framför betapet eller kolla sönder facebook och inte få ett dugg gjort.
Tusen tack för att du finns och att msn finns, hahahaha!  ♥


Nu ska jag tillbaka till vardagen igen då man har hela dagen ledig. Jag är lite småpank så jag kan direkt inte dra ner på stan och shoppa och så, utan jag får hålla mig till sådant som är billigt. Vad nu det skulle vara?! Jo men typ, äta matlåda här hemma, dricka vatten och ja läsa en bok. Nej men gud, så illa är det inte gott folk. Nu lät det ju alldeles för jobbigt för mig, men jag överdrev verkligen till tusen.
Jag vill bara inte slösa pengar just nu.

Nu lite lunch sen VBÅ och efter det Mästarnas mästare på svt.se, eftersom jag missade det igår.

Ha en lovely day my friends så höres vi!

Kramelikram



Dagen



Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya



Dagen:

Plugga statistik
Kolla Andra Avenyn
Kolla skitserien Våra bästa år
Käka lunch
Cykla och handla
Umgås med maestro
Käka
Träna
Sova

Ungefär som en vanlig dag vill säga. Usch vilket vardagsliv man lever, men jag gillart :-)




Allt möjligt



71 tittare! Vilken grej :-)


Sitter nu här och är lite smått uttråkad. Jag har egentligen lite plugg att ta tag i men det orkar jag inte och jag har redan pluggat ytterst lite idag så det får räcka.

Nu kom posten, ska nog gå ut och plocka in den på en gång, kanske är något intressant där i, något mer än bara svepet. Skulle inte tro det va?!
Det var svepet och ica grytan-värdecheck 10 % och sedan ica maxi-värdecheck 5 %. Skojsigt värre!

Nu börjar det visst snöa lite ser jag. Det var ju inte så värst kul.

14.25 är det repris på melodifestivalen och eftersom jag inte såg den i lördags kanske man ska passa på att titta på den då.

18.00 är det träning som gäller, fotboll plus löpning. Ska bli skönt att röra på sig efter allt gottigt man har käkat i helgen, och det gottiga var inte så värst hälsosamt, men va gör det. 

Nu ska jag gå ut med soporna och sedan ska jag klä på mig lite vardagliga kläder och inte sitta här som ett slusk. Ser man ut som ett slusk mår man som ett och det vill inte jag göra så fort jag är ledig. Så nu ska jag sätta fart på den fronten.

Tjingeling!

 


Lördagen


Igår var det ju som sagt lite fest här hemma, alla hjärtans dag till ära :-) Det blev trerätters:

Förrätt:

Smörbruschetta med krabbröra
&
Räksnittar med mango

Varmrätt:

Medelhavspasta med fetaost (rätta mig och jag har fel, syster-yster) och tzatziki, med baugette 

Efterrätt:

Crema al mascarpone con fruta di bosco

Det blev en mycket lyckad middag med mycket trevligt sällskap.
 Kvällen avslutades som jag trodde på Blue moon bar och det var riktigt skoj. Det blev en hel del dansande!

Tusen tack för en mycket lyckad utekväll!


...och tack killar för en trevlig middag/förfest!




Alla hjärtans dag



Denna dag började perfekt!  ♥

På morgonen vid 10.00 så begav oss jag och maestro ut till Björnön för att pimpla i detta underbara vinterväder. Solen sken och allting var verkligen perfekt. Väl ute på isen så packade vi upp våra grejer satte i gång med pimplandet och det gick inge vidare, fick inte en enda fisk. Men vad gör det, solen sken så det var bara att blunda och njuta istället.
Egentligen har jag inget tålamod till att sitta och pimpla, för det tar sån lång tid, men just en dag som denna var det faktiskt riktigt skönt!
Vi lunchade där ute också, och det bestod av mackor och varm choklad och två snickers. Vi ville egentligen grilla korv men det får bli en annan gång.

Bilder:

         


Nu är det bara att sätta i gång och röja här hemma för ikväll blir det fest med 3-rättersmiddag med allt möjligt gottigt! 
Kvällen kommer nog avslutats på BMB med en massa dans, för jag är riktigt danssugen! 

Ha en trevlig alla ♥ dag!


Supernöjd



Nu är nästan vårat vardagsrum färdigt, det är bara en sak som fattas och det ä vad vi ska ha ovanför tv:n. Det är något vi kommer att tänka på tills vi hittar något vi båda vill ha. Det ser ändå inte allt för tomt ut på väggarna eftersom vi köpte en ljuscirkel idag. Det blev jättefint och det lyser så fint när det är mörkt ute.

Vi är nu verkligen supernöjda över vardagsrummet!


Här kommer lite bilder på vårat fina rum, tyvärr ser det inte lika fint ut på bild, utan man måste se det live för att få en helhet av hur hela rummet ser ut.



  




(Det vita ovanför soffan är en lampa, men det syns inte att den lyser tyvärr)




Bra humör!



Idag är det en bra dag med ett bra humör, det är mycket som ska göras men det är inte något som gör att mitt humör sänks. Det ska storhandlas inför imorrn och sedan ska det även städas lite. Jag har också suttit och pluggat lite textanalys och kommit en bit på vägen så då kan man få bort lite pluggångest i samma veva.

Nu ska jag lämna datorn för ett litet tag och fixa till mig lite, för just nu ser jag ut som ett slusk. Hoppas ni får en trevlig fredag, för det kommer garanterat jag att få :-)

Tjingeling!  









Dåligt humör



Idag har det inte varit min dag. Allt har varit fel och allting är fel. Jag är trött och seg i kroppen och känner inte för nånting alls, usch för dagar som dessa...

Ska snart bege mig ut i kylan och träna när man har ett humör som detta, och det är liksom pricken över i:et, grädden på moset, som handen i handsken eller vad man nu vill kalla det. Som sagt, en riktig skitdag idag :-(



Jag vill bara sova och vakna upp och få en mycket bättre dag då jag inte är så här tjurig.



Jag vill ha sommar!!



Åh vad jag längtar efter sommaren!


Tänk att få klaga på att det är för varmt och det enda sättet att bli kall på är att gå och bada eller stå vid strandkanten och bli svalkad av vinden.....
Tänk att få vara så där alldeles solbränd så att det gör ont när man tar på huden, eller när man är nyduschad efter en dag med sol och bad, och man får smörja in sig med hudlotion så att man riktigt glänser om hela kroppen....
Eller när man är nyduschad och det börjar bli mörkt ute och man kan gå ut på en promenad och se solen gå ner och man börjar småfrysa lite....
Eller om man har solat hela dagen och på kvällen ska man sedan festa och grilla....
Eller när solen gassar i ansiktet och man nästan ryser just för att det är så skönt.......

Vilken känsla eller rättare sagt vilka känslor! Därför bjuder jag på lite sommarbilder av mig och där jag känner de känslor som jag just nu saknar.

                                                                                                          ♥
   
        






Väntan


Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att vår nya tv-bänk ska komma hem. Maestro och hans far är och hämtar hem den, de var tvungna att ta hans bil just för att tv-bänken inte hade fått plats i våran. Den är för låååång helt enkelt.

Åh vad jag hoppas det blir bra! Jag kanske lägger ut några bilder här på bloggen sen, om det blir bra vill säga :-)

För övrigt så har jag pluggat på bra idag och har gjort det jag skulle. Alltså är 2 av 5 PM avklarade. Nu känns det faktiskt genast mycket bättre, inte den där superångesten längre som ligger över mitt huvud finns kvar, nu är det bara lite ångest och den kan jag leva med.





Observation, intervju och textanalys



Idag ska jag läsa och skriva PM heeeeeeela långa dagen fram till träningen 19.30. Jag ser verkligen INTE fram emot att börja så jag skjuter upp det hela genom att sitta här och skriva lite onödiga saker.
Det jag ska skriva idag är som rubriken lyder: Observation, intervju och textanalys. Usch, nu fick jag lite ångest så man kanske ska börja nu på en gång så ångesten avtar lite.
Så här glad är jag när jag ska plugga        ------------------------------------------>
Man riktigt ser hur ironin flödar!

   Det ska bli ett sant nöje att döda dig - MagdalenaGraaf

En händelse värd att berätta

I söndags kväll vid 21-tiden så började jag att läsa boken och jag kunde inte slita mig ifrån den, just för att den var så bra men mest för att den var så otäck. När jag la ifrån mig boken för att släcka lampan vid 22-tiden för att sova, men så började mardrömmarna att komma. Det var som att jag var med om allt det som hände i boken, som att jag var Magdalena. Det var så himla verkligt under hela natten så jag sova knappt nånting. Jag vred och vände på mig hela natten.

När maestro sedan skulle åka och jobba vid 04.50 på morgonen efter så tände jag lampan och läste färdigt boken. Jag kunde inte slappna av förrän jag fick reda på hur det skulle gå. När jag väl var klar med boken så kunde jag genast somna. Jag levde mig verkligen in i boken på fullaste allvar. Maestro tyckte jag var konstig, men det bara var så. Jag var livrädd och det var inte något jag bara kunde få att försvinna, utan rädslan fanns bara där.

Tänk vad böcker kan göra med en men jag rekommenderar boken varmt, om man gillar sanna berättelser.







....

...och om några minuter, eller rättare sagt 45 min, då börjar ONE TREE HILL! Och som jag har längtat! Äntligen :-D
Ville bara säga det!

Tjolahopp!


En vit söndag



Snön har vräkt ner i natt så man fick nästan en chock när man vaknade imorse. Det är verkligen vitt överallt!
Jag orkar inte skriva nå idag så se bilderna om ni vill veta hur min söndag såg ut, eller ja nästan, har inte haft med mig kameran överallt direkt. Jag har också varit och handlat, käkat på Bistron och kollat innebandy men tyvärr så tog jag inga kort infrån de händelserna. Kanske man förresten ska göra någon gång, fota allting man gör under en dag, varför inte?!

     


(Som ni ser så är det åter igen kaffebilder här på min blogg, men det är för att jag verkligen tokgillar kaffe nu. Det är riktigt gott och mysigt på samma gång.)
 





Finnkampen och kaffe



Nu har vi kalasat färdigt här hemma och maten är uppäten (det blev korv med bröd, min favorit) så nu ska vi ta en promenad till ABB arena och kolla innebandy. Det är ju finnkampen här i stan :-)

Man är riktigt trött i kroppen nu efter allt socker man har smält i sig, det bjöds på massor med kakor och bullar och sedan tårta på det, alltså så som det ska vara på ett kalas.

Jag har ju förresten börjat dricka kaffe, så jag tog mig nyss en kopp och nu var det så där gott igen som det var den första gången jag drack. Jag skulle göra kaffe här om dagen men det blev inte alls gott, så jag har inte vågat brygga nå kaffe här hemma just för att det smakade blä, men idag så gjorde jag det eftersom de skulle komma hit folk som dricker kaffe, och när alla dragit så smakade jag också och det var faktiskt riktigt gott.

Undra om jag ska ta mig en kopp på innebandyn också, eller då kanske jag inte kan sova sen?!
Vi får se!



Trevlig lördag! ♥ 



Grattis!!



Hipp hipp hurra på din födelsedag!







Grattis maestro på din 27 årsdag!




Tur att jag inte ska bli fotograf...



Jag och Cissan skulle ta lite kort under kvällen, på maten och det gottiga vi skulle äta.
När vi väl hade ätit upp och börjat på det goda så kom vi på att vi inte hade tagit några kort. Så så blev det med det, vi tog dock några kort men resultatet blev tyvärr väldigt dåligt.
Ni kan få se alla de bilder vi tog. Vi gav till slut upp i alla fall och det blev verkligen inte bättre bilder än så här. Tråkigt värre, men en trevlig kväll var det i alla fall!  

Tack Cissan för ditt trevliga sällskap!

 
                   
 


Tråkigt!

Jag är så himla uttråkad så jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur uttråkad jag är. Jag har ingenting att göra!

Jag skulle egentligen åkt iväg och tränat boxning nu snart med laget men min handled säger STOPP. Min vänstra handled har nämligen fått tillbaka en "stress-/överansträngdknöl" (eller vad det nu är) och den gör till och med ont, så det är nog ingen idé att boxas, då kanske den bara blir större och gör ännu mera ont. Men det värsta är att den växer och växer ändå, även fast jag inte gör något! 


Bildbevis
Men visst ser det äckligt ut? Kan dock inte få någon bra bild med kameran men lite ser ni väl i alla fall. Det där som står ut där nere på handen.



Jag är konstig, så är det bara!






Gud så tråkigt jag har! Klockan 18.00 kommer i alla fall Cissan och plockar upp mig då vi ska åka och handla inför våran myskväll. Undra vad vi ska laga för mat?!? Har ni nå förslag?
Nu ska jag tillbaka till min tråkighet.... So long!

...och sen förresten ringer det nå j*vla nummer till oss hela j*vla tiden (0200110510) som vill att vi ska svara på nå j*vla frågor! Orka? Nej! Men nu när jag tänker efter, när jag ändå är så uttråkad kanske jag ska ta och lyfta på luren och ställa upp och svara?! Hmmm, skulle inte tro det va.............



Färdig!

Nu är:
Städningen avklarad
Diskmaskinen tom
Kläderna som låg överallt undanstoppade
Handdukar bytna
Lunchen färdig

Nu kan helgen börja med ett rent och fräscht hem!
Tummen upp för det!

Lovely!

Längtan...



Nu är min längtan efter sommaren enorm.

 

Men vi får väl nöja oss med det här ett tag till tyvärr.






Nu ska jag sätta igång och röja här hemma för jag får besök av Cissan ikväll och imorgon är det kalas för Maestro, så alltså måste dammråttorna försvinna så folk slipper bli smutsiga om strumporna när de lämnar våran lägenheten.
Jag vet, nu överdrev jag, men det är inte långt ifrån i alla fall.

Trevlig fredag på er! ♥

 

Det luktar bränt här

I pausen till Våra bästa år så skulle jag gå och värma min mat i micron. Jag stoppade in tallriken och ställde den på 2 min, och efter 1 min så känner jag hur det  börjar lukta bränt. Jag hinner tänka att det kanske är korven som luktar, just för att den blev lite bränd igår när den stektes. Men icke var det de, utan det var taket på micron som hade börjat ryka. Snabb som jag är så slog jag av micron och drog ur kontakten och stod och kolla.
Lukten och röken spred sig ganska snabbt i köket och vidare till de andra rummen i lägenheten. Lukten är tyvärr fortfarande kvar och det verkligen stinker i hela lägenheten! Jag har vädrat, men det hjälper inte.

Tänk om jag hade gått in i vardagsrummet och suttit där och väntat tills micron skulle ha plingat, då hade det kanske börjat brinna?! Satan i gatan alltså vilken tur att jag var kvar i rummet!

Nu vågar jag inte röra micron utan väntar till maestro kommer hem så kan vi kolla vad det är som är felet. Drygt att behöva köpa en ny micro, våran som har fungerat så bra, men men det ska ju alltid hända nånting.

That´s life!




Kyckling i jordnötssås

Jag har snott ett recept från Hanna Grafs blogg, som jag tänkte laga idag, Överraska maestro lite :-)
Maten jag ska laga är följande:

Kyckling i jordnötssås


 4-6 kycklingfiléer

 2 dl kokosmjölk

2 dl vispgrädde

4 msk jordnötssmör

1 tsk sambal oelek

Saften av ½ lime

1 tsk salt

Lite smör till stekning


Stek kycklingen noggrant men försiktigt. Lägg över i annan form. Slå på kokosmjölken, sambalen, limesaften och salta. Rör ihop och låt det puttra 5 min. Blanda sedan i grädden, jordnötssmöret och puttra till en krämig sås i 5-10 min. Lägg i kycklingen och värm. Strö över kokosflingor. Servera med ris och sallad. Smaklig spis!

Det låter rätt enkelt och riktigt gott! Nej nu ska jag nog iväg och handla lite ingredienser.
Tjingeling så länge :-)


Vändning

Jag mår inge bra idag, eller jag gjorde det imorse, men ju längre dagen går desto sämre känner jag mig. Jag fryser och är slemmig i halsen och snorig. Jag tror att jag håller på att bli sjuk.... Ibland kommer det sådana vändningar i livet och det är bara att gilla läget.




Ny TV!

Nu händer det ännu mera grejer här i lägenheten. Igår köpte maestro en ny TV, visst hade jag en aning om att vi skulle köpa en ny, men inte att det skulle gå så himla snabbt :-) Bra initiativ av dig älskling ♥ Nu är det bara tv-bänken som fattas sen är det som nytt i vardagsrummet :-) Jippie!!

Ledig idag, och det innebär att jag ska eller jag menar att jag har kollat på Mästarnas mästare på internet eftersom jag har träning när det visas på tisdagar i TV. Underbart program, som jag nämnt tidigare i min kära blogg. Eftersom jag redan har kollat på det, så är det dags att kolla Andra avenyn istället, eftersom jag även missar det när det går på TV på tisdagar. Det är riktigt bra med svtplay alltså. Det rekommenderar jag starkt till er som inte har upptäckt det :-)



-4° ute :-S

Ska snart i väg på träning och jag fryser redan :-( Fy satan i gatan för att träna utomhus ikväll! Visst, det är inte så himla kallt men termometern står ju liksom inte still vid -4° utan det blir ju bara mer och mer, tyvärr...
Aja, det kommer blir väldans trevligt att vara ute och springa i denna kyla!

För övrigt så har dagen varit kalas, jag har gjort det jag skulle plus att jag hann med en lunch med Jennifer på stan, där jag även drack min första kopp kaffe :-) Vuxet va? Varför jag gjorde det var för att han som jobbar på Kalle på spången bara kom ut med den till mig efter jag ätit upp min mat och sa att han bjuder på den, väldigt snällt av honom, och du kunde ju inte bara jag säga: nej jag dricker inte kaffe, utan istället så log jag och frågade efter lite mjölk, och vips så var koppen tom. Jag kanske blir en kaffedrickare någon gång ändå i framtiden, så illa smakade det inte trots allt :-) 

Tack Kalle på spången för att ni kanske har gjort så jag börjar dricka kaffe, vet dock inte om det är positivt eller negativt?!


 

Självstudier

Idag är det en utsatt tid på schemat för sjävlstudier. Lovely eftersom jag inte har något att studera :-) Istället ska jag cykla ner på stan och skaffa en present till maestro som fyller år på lördag, och inte nog med det, jag ska även plocka undan lite grejer här hemma och lägga in det i skåp och lådor som vi knappt har. Det där lät konstigt, men så är det, jag ska försöka göra plats till grejer så att de inte bara ligger på golvet. Saker som jag pratar om är fotoalbum och lite annat små kraffs.

Varför sakerna ligger på golvet är för att vi "kastat" ner våran bokhylla i källaren och inväntar en annan möbel, enbart en tv-bänk i ek. Det kommer bli riktigt fint i vårat vardagsrum, enkelt och snyggt på samma gång :-) Jag längtar tills det blir klart!

Men innan jag börjar med allt som ska göras så ska jag käka en god frukost och läsa VLT.

En riktigt härlig start på veckan när det står självstudier på schemat en måndag. ♥

Underbara helg!

Denna helg har varit helt underbar!
Jag har umgåtts med nära och kära, både familjen och vänner. Jag har ätit gott och jag har mått så himla bra, inga bekymmer och inga besvär :-) Då är livet riktigt härligt att leva.

Nytt bord har vi köpt också, till vardagsrummet, så nu händer det grejer där inne och tillslut så kan det nog bli ett riktigt fint rum, ett rum som både maestro och jag vill ha det, så att vi trivs där inne fullt ut.

Nu ska jag gå och vara social och laga soppa med maestro. Ha en trevlig fortsatt söndagskväll!

Bye bye!

RSS 2.0