Kolgrillsbaren

Jag säger bara som rubriken visar. Åh shit vad det är  Mumsfilibaba!!! Och när jag åt det så var det typ första gången på länge som jag INTE var sugen på varmkorv med bröd. Helt sjukt men sant.


image183

Disneypiggklurighet

Sitter just nu och lyssnar på en massa disneylåtar. Shit va mysiga de flesta är som t ex Ta en kyss från "Den lilla sjöjungfrun" eller "Skönheten och odjuret". Det är nästan så man gråter, hihi fast det bara är tecknat, helt sjukt men sant :)

Ja, uppe är man fortfarande men tjejkvällen är över för ett tag sen. Nu är det mer en datakväll. Har nog suttit här sedan 21.30 och nu är klockan 23.53. Snacka om att man kan fastna och slösa bort rejält med timmar framför datorn.

Jag är pigg, pigg som en palsternacka!

Jo, jag såg på "På spåret" igår och så var jag in på svt:s underbara framsida och hittade lite kluriga stadsfrågor eller vad jag nu ska kalla det. Så jag kan ju ställa dom här och nu och så får ni gissa vilken stad som gömmer sig i mening.

1. Gå på husesyn
2. Pilsneranka
3. Gör doktorn igen
4. Samlas i urna
5. Det inte Kal kan
6. Väskpappa

Så, nu måste ni kommentera detta, eller ja skriva vilken stad ni tror det är.

Tjejkväll

Jag är ensam hemma och vad passar då inte bättre än en tjejkväll.
Så jag bestämde mig här för ett tag sen att bara mysa och ta hand om mig själv och ha en tjejkväll ensam. Det behöver man ibland. Så jag tappade upp ett varmt grönt glittrigt bad. Varför det blev grönt och glittrigt var på grund av en avokad-badbomb. Mmm jag luktar mums och min hud är riktigt mjuk och len. Efter badet rakade jag mina "vackra" ben och smörjde in mig och nu sitter jag här i min bruna mysiga mysdress som jag fick i julklapp och bara njuter.
Ska snart krypa ner i soffan och kolla på tv. Är tyvärr bara skit på tv:n men jag tänkte glutta lite på "Vi på slottet" eller vad det nu heter, det är min kväll och jag får titta på precis vad jag vill (inte för att jag inte brukar få göra det annars men...)
Nej nu bjuds det på chirre och cola i soffan så jag lär nog trippa dit.

Vilken skön kväll det här kommer att bli :) synd bara att man inte hyrde en bra tjejfilm, men vem vet, kanske Pretty woman eller Dirty dancing sätts på, då är tjejkvällen fulländad!




På återseende

Julkänslan?!

Den finns inte :( Den fanns ett tag i Ramnäs på kvällen, med ljus tända, Evas julpynt och lite snö (frost) ute, men nu finns den inte längre... Hoppas den kommer nu när vi ska åka till Sura, med mammas julpynt och allt så lär man nog få rätt känsla :) Skridskoåk blir det också, en ny tradition hos familjen Zackrisson :)

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig jul!

image182

Nu ÄR det jullov

Första morgonen på lovet har börjat med att jag gick upp klockan 8.50, helpigg. Hade egentligen ställt klockan på 9.40, men det ville sig inte. Jag har inte ätit frukost än, vilket är dåligt eftersom jag snart ska ner på stan och käka lunch med min mor. Då vore det ju bra om jag åt frukost tidigt och är hungrig då vi ska äta så det inte blir för tätt inpå. Får nog ta tag i den biten nu på en gång...

Dagen kommer i alla fall bestå av lite shopping, kanske något julfint att ha på sig på måndag, vem vet?! Efter det är det järnet hem och svira om för att sedan åka till Ramnäs för att käka lite gott och umgås med Dicks föräldrar. 
Kommer säkert bli en toppen-första-lovdag idag eller vad tror ni?! :)


Jullov

Imorgon är sista dagen innan lovet. Ska bli sådär, skönt att slippa åka till Uppsala men tråkigt att vara ifrån klassen. Vi har så grymt skoj ihop, tjatar om det väldigt mycket, men det bara är så och jag måste nämna det liksom :)

Japp, sista dagen imorgon då som sagt, och då är det bolltenta, lite regler och sådär. Känns inte så värst seriöst men plugga bör man göra ändå.

Nu ska jag fortsätta plugga och tvätta och dona. Mycket som står på schemat idag...

Och ingen julkänsla har jag fått heller :( hoppas den kommer, har ju några dagar kvar på mig att skapa den.

Kanske ska på bandy idag också, första matchen ever för mig. Ska bli spännande, hoppas man hinner med att se bollen bara :)

Åhhh fick nyss nästan lite tårar i ögonen. När första Big brother gick, då var man ju helt såld, eller i alla fall jag och jag var precis in på you tube och kom att tänka på det och hittade denna länk. Se och njut ;) Vet att det inte är bara jag som var besatt :) hihi

 http://www.youtube.com/watch?v=fbI_M7StqYM&feature=related 


Plugg

Plugg, plugg och åter plugg. Det är just precis vad mitt liv går ut på för tillfället. Känns som allt ska in nu innan jul. Sen så har jag inte köpt en enda julklapp, hur ska jag hinna det då?! Äh det brukar ordna sig tillslut.

Kom in på Idrott och hälsa B också, toppen great :D Bara 25 platser och jag är en av dom :D Wihooooo!

Nu tillbaka till DP.

Julmys i nya köket

Äntligen är köksbordet inhandlat, julgardinerna är uppe och nästan allting är som det ska vara.
Syster och Jocke har varit här och hälsat på, de var så nyfikna på det nya möblerna :) Det bjöds på lite adventsfika som bestod av pepparkakor och saft/kaffe. Inte vidare mycket att bjuda på men det får bli en annan gång med mera.
Bordet och stolarna är verkligen jättefina, de passar perfekt. Det börjar bli lite julstämmning hos oss nu och ändå är det inte riktigt färdigt.
Nu ska vi fortsätta göra våran gryta som vi börjat med för ett tag sen. Det tar tid att göra den gryta som vi ska göra, 2 timmar och grytan heter Boeuf bourguignon.

Julmys på er alla!  


RSS 2.0